torstai 3. lokakuuta 2013

Asu Logomania -huivin kanssa

Kommenttiboksin puolella jo pyydeltiinkin in action kuvia Louis Vuittonin Logomania -huivistani, joten tässä niitä nyt tulisi! Huivi pääsi tänään ensimmäistä kertaa käyttöön, ja pakko sanoa, että aivan ihana mielestäni on. Minulta tosiaan löytyy kyseinen huivi sävyssä Verone, joka mielestäni sopii neutraalin sävynsä puolesta todella hyvin erilaisiin vaatteisiin ja muihin asusteisiin. 



huivi LV - laukku Mulberry - saappaat Piano - käsineet Mango - trenssi Stradivarius
 neule H&M - farkut Lindex - rannekorut H&M ja ASOS - aurinkolasit Ray-Ban

Tänään yhdistin huivin beigeen trenssiin, konjakinruskeisiin saappaisiin ja laukkuun. Jatkossa tulen varmasti käyttämään huivia myös tummanruskeiden sekä mustien kenkien ja laukkujen kanssa. Olen pärjännyt vielä trenssissä, mutta yleensä kuljenkin vain koti-työ väliä. Uudet Pianon saappaat pääsivät tänään myös ensimmäistä kertaa käyttöön, mutta taidan kuitenkin jatkossa mennä Converseilla vielä kuin voi. 

Ulkona on kyllä tähän aikaan vuodesta aivan ihastuttavan näköistä, en vain voi olla ihastelematta värikkäitä puusta pudonneita lehtiä. Ehkä minusta on pikkuhiljaa kuoriutumassa edes vähän syksyihminen ;)

26 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo huivi, tulee sellanen olo että pakko saada! :D

    VastaaPoista
  2. Onpa hyvän näköinen huivi ja koko asu! Paljonko tuolla huivilla oli hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sofia! :) Muutama viikko takaperin maksoi 275e :)

      Poista
  3. Aivan superihana asu, just love it! :) Konjakkiset yksityiskohdat on upeita, ja huivi piste i:n päälle! Täytyykin kaivaa tuo oma Logomania -huivi pikapikaa esille, nythän sitä voi tosiaan alkaa jo käyttämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3 Niin ja kiitos vielä sinulle inspiraatiosta tämän huivin suhteen, ilman, että olisin tämän sinulla nähnyt, en olisi varmasti koko huivia valikoimissa huomannutkaan! Nyt tuota voi tosiaan jo alkaa käyttämään :)

      Poista
    2. Voi, kiitos ihanainen! ♥ Mahtavaa, kun täällä blogimaailmassa voi jakaa ja saada niin paljon inspiraatiota :)

      Poista
  4. Oi tuo huivi olisi kyllä juuri täydellinen! Mulla on kyllä nyt matkaa varten säästämiset menossa,mutta täytyy katsoa jos ne sallisi yhen vierailun Vuikalla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :) Aina sitä vähän voi Vuittonilla vierailla ;) Mullakin on kovat säästämiset menossa, tosin ihan tulevaisuutta varten vain yleensä, olis kyllä kiva päästä ensi vuonna taas reissuunkin!

      Poista
    2. Niin se varmaan täytyy,onneksi on joulu ja veronpalautukset tulossa;) Me ollaan lähdössä tammikuussa reissuun niin alkaa jo olla kiire säästää :D

      Poista
    3. Joo onneksi tosiaan veropalautukset tulossa :) Kerran sain aikamoiset mätkyt ja se oli kyllä ihan kauheaa :D
      Ihan mahtia, ei ole sitten enää pitkä aika reissuun, kun aikakin menee niin älyttömän nopeasti! :)

      Poista
    4. Joo voin kuvitella,onneksi ei ole (vielä) kertaakaan tullut mätkyjä :)
      No niinpä,aika menee niin nopeaa,että ei aina kestä ihan perässä;)

      Poista
  5. Oi, en ole kyseiselle huiville aiemmin oikein "lämmennyt" mutta nyt täytyy myöntää että tässä värissä näyttää aika tosi hyvältä ;-) Ja siis oikeesti 275e? Apua, oon aina ajatellut että vähintään 500e !! :D Mitä materiaalia huivi on?

    Ps. Kengät mätsää ihan täydellisesti Alexaan! Omat kanssa vielä toistaiseksi kuitenkin kaapissa, nyt täytyy mennä vielä Consseilla kun tarkenee :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinustakin tämä sävy on kiva :) Materiaaliltaan huivi on 94% villaa ja 6% silkkiä. Hinta on tosiaan ihan kohtalainen, tosin alkaa olla jo oman kipukynnykseni rajamailla :D

      No eikös mätsääkkin? Olen toisinaan vähän liiankin tarkka kenkien ja laukkujen yhteensopivuudesta :D

      Poista
    2. Hinta on kyllä kohtalainen, kun materiaaltakin vaikuttaa hyvältä + lämpimältä :) Tosin on myös kyllä omalla kipurajalla, kuitenkin kyseessä huivi :) Tosin tällä hetkellä kamppailen Mulberryn Jacquard Logo Scarf:n kanssa - supersuper ihana huivi mutta 250e on kans aika paljon :/

      Poista
    3. Tämä Logomania on kyllä tosiaa ihanan muhkea ja lämmin, niin kuin on Jaquard Logo -huivikin :) Molempia voin suositella lämpimästi, tosin tuosta Logomaniasta ei ole vielä niin hirveästi käyttökokemuksia. Varmasti, jos tienaisin enemmän, olisin valmis myös maksamaan huivista enemmän, mutta omien tulojen mukaan on mentävä :) Jaquard Logo -huivi maksaa varmasti itsensä käytössä takaisin ;)

      Poista
    4. Näin juuri! :-) Ei oikein voi yli varojensa elää. Täytyy varmaan ensi viikolla piipahtaa Mulberryllä, kun alkuviikosta Helsinkiin päin suuntaan ;) Uskon, että Jaquard tulisi yhtä runsaaseen käyttöön kuin check scarf on tällä hetkellä.

      Poista
    5. Hahah tosta tuli nyt ihan mieleen iskän sanonta"ei pidä elää yli varojensa!" Taisi nuorempana niin välillä käydä :D Sulla varmasti jää se Check Scarf ihan Jaquardin varjoon, niin mulla ainakin kävi :)

      Poista
  6. Ihana huivi. Kiitti kuvista. Soitin Vuittonille ja oon JONOSSA huivista. Kysyntä ilmeisesti kovaa. Nyt vaan odotellaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ole hyvä :) Mä vähän ajattelinkin, että huivit saattavat loppua, siksi ostin omani jo heinä-elokuussa, onhan se kyllä vähän hassua kovimmissa helteissä ostaa villahuivia :D Toivottavasti saat omasi pian! :)

      Poista
  7. Ihanan syksyisiä kuvia ja asuja :) mikä on aurinkolasien malli ja hinta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Lasit ovat Ray-Banin ihan perus 3025 Aviatorit, 58mm linsseillä. Itse olen ostanut nämä Helsinki-Vantaan lentokentältä, muistaakseni siellä olivat n.110€, mutta hinnat pyörivät siinä 120-150€ luokassa!

      Poista
  8. Tuo Logomania voisi olla kyllä minullekin se seuraava huivihankinta! Katselinkin näitä jo sillä silmällä syyskuussa neverfull visiitin aikana :) Meinasin pyörtyä Stockalla, kun katselin Burberryn huiveja, ja se klassinen cashmere huivi maksoi jo 350 euroa!! Tämä Logomaniahan on siihen verrattuna kohta suorastaan "halpa", heh ;D

    Kävin kokeilemassa noita saappaitakin! Ne oli kyllä ihan kivat, mutta itse kaipailisin saappaita hieman jämäkämmässä nahkassa, ettei ne menisi sillain ryttyyn. On vissiin liian kovat vaatimukset, ehkäpä vain tyydyn kohtalooni ja jään tänäkin talvena ilman konjakkisia saappaita ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no en kyllä "halvaksi" kutsuisi tuon hintaistakaan, ainakin mun palkasta tuntuu jo aikalailla ;D
      Harmi etteivät saappaat miellyttäneet :( Mulla on yhdet t.ruskeat saappaat tosi jäykkää nahkaa, varmaan pari kertaa olen käyttänyt, ne on omassa käytössä tosi epämukavat :( Minusta nämä Pianon saappaat ovat aivan täydelliset :) Toivottavasti löydät vielä omat saappaasi!:)

      Poista