lauantai 2. helmikuuta 2013

Trenssikelejä odotellessa

Tammikuu vierähti ihan huomaamatta  ohi  ja eilen päästiin jo helmikuun puolelle, joten aika aloittaa keväästä haaveilu ihan todenteolla, eikö niin? Aivan mahtavaa, että enää muutama kuukausi ja saan ballerinat ja trenssit taas käyttöön! Minä olen niin innoissani kevään tulosta, että kokosin lempparikauppani Zalandon valikoimasta pari perusasua, joissa viihdyn paremmin kuin hyvin kevään tullen. Kevääksi on muuten ehdottomasti saatava mintunvihreä tai vaaleanpunainen pusero, mutta niistä lisää myöhemmin.

 
huivi Gerard Darel - trenssi Benetton - pusero Mexx Metropolitan 
kello Kienzle - rannekoru Club Manhattan - housut People's Market 
ballerinat Taupage - laukku Michael Kors

Tummansininen trenssi ja khakivihreät housut ovat mielestäni täydellinen yhdistelmä, valkoinen paita raikastaa kokonaisuuden ja konjakinruskeat asusteet käyvät mielestäni asuun todella hyvin. Olen innostunut vuosien tauon jälkeen taas niiteistä pienissä määrin käytettyinä ja niittirannekoru pääsee nykyään lähes päivittäin käyttöön kultakellon kaveriksi. Pitkän aikaa olin todella kyllästynyt leopardikuosiin, mutta nyt taas innolla odotan, että saan leohuivini käyttöön! Tähän asuun käyvät mielestäni myös todella hyvin valkoiset Converset ja varmasti tulen ne tämän tyyppiseen asuun yhdistämäänkin kunhan säät sallivat.


trenssi Benetton  - raitapaita Gant  - huivi Sisley - kello Triwa 
 korvakorut Ted Baker - farkut LTB - kengät Converse - laukku Michael Kors

Beige trenssi, raitapaita ja farkut ovat pettämätön, mutta todella nähty yhdistelmä ;) Itse kuitenkin käytän raitapaitoja suurimman osan ajasta varsinkin töissä, enkä tunnu kyllästyvän niihin koskaan. Mielestäni valkoiset Converset sopivat raitapaidan kanssa täydellisesti. Ai että kun en enää jaksaisi odottaa, että saisin Converset varsilla tai ilman jalkaan!

Nyt jätän keväthaaveilut sikseen tältä erää, laitan saappaat jalkaan ja villakangastakin päälle ja suuntaan Itäkeskukseen. Ihanaan launataita kaikille! :)

14 kommenttia:

  1. Voi tuo tumman sininen trenssi on kerrassaan hurmaava. Olen alkanut ajattelemaan, että vaatekaappini tarvitsee tumman sinisen trenssin. Ihan vielä en ole saanut perusteltua miksi, trenssit kun löytyvät jo punaisena ja valkoisena :)

    Kauniita kollaaseja, keväästä haaveillessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo benettonin trenssi on todella ihana ja hintakin oli kohtuullinen :) Minä en missään nimessä pärjäisi ilman t.sinistä trenssi, suosittelen ;) Minullakin oli valkoinen trenssi, mutta se on tätä nykyä harmikseni liian iso :(

      Poista
  2. Ihania kollaaseja, heti tuli kova odotus jo kevääseen! :)
    Olisin halunnut kysyä noista sun mainoksista blogissa, jos vaan haluat kertoa niistä jotain? Oletko siis käyttänyt Googlen AdSenseä vai oletko saanut jotain muuta kautta yhteistyökumppaneita? Miten verotusnoiden tulojen kanssa käytännössä toimii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taidan odottaa kevättä/kesää heti syksyn alettua, koska en ole ollenkaan talvi-ihminen, hih.

      En käytä Googlen mainoksia, koska en missään nimessä halua, että blogiini ilmestyy mitä vaan mainoksia, valitsen todella tarkkaan mitä haluan mainostaa! Itse olen mukana muutamalla eri mainossivustolla; Tradedoubler, Tradetracker sekä Zanox. Kaikissa mainontaan liittyvissä asioissa saat apua kyseiseltä sivustolta, kannattaa rohkeasti ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse missä vaan miletä askarruttavassa jutussa :)

      Poista
  3. Blogissani on sinulle pieni haaste :)

    http://fallingforfashionblogi.blogspot.fi/2013/02/haaste-11-kysymysta.html

    VastaaPoista
  4. Ah - haluaisin kaikki kollaasien tuotteista itselleni! ;) Mä niin tykkään sun blogista! Toivoisin lisää asukuvia, mikältoiveita saa esittää... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no niin minäkin! ;D Onneksi melkein kaikki aika samantyylisinä löytyykin :)

      Tottakai saa ja pitää esittää! :) Olet aivan oikeassa, asukuvia pitäisi saada lisää! Nyt en vaan koe järkeväksi kuvata samoja takkeja ja saappaita, jotka ovat jo usein näkyneet, mutta ihan varmasti kevään tullen alan kuvaamaa asuja useammin :)

      Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  5. Ihanan keväisiä asukokonaisuuksia ! EN MALTA ODOTAA ITSEKKÄÄN TENNAREIDEN & BALLERIINOJEN JALKAAN LAITTAMISTA :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) minä en todellakaan malta odottaa, onneksi enää pari kk ja pääsee talvisaappaista eroon :)

      Poista
  6. Voih, toivon todella löytäväni kevääksi täydellisen tummansinisen trenssin!! :)

    Kiitosksia vain upeasta blogista, sulla on todella tyylitajua ja täältä saa niin paljon inspistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että löydät! T.sininen trenssi on niin klassinen malli, että luulisi niitä aina kaupoilta löytyvän ;) Tosin usein käy niin, että mitä etsii ei löydä :D

      Kiitoksia vaan itsellesi kivasta kommentista! :)

      Poista
  7. Olet yhtä suloinen kuin blogisi! Musta ihaninta inspiraatiota on huomata että tykkään jostain sun esille tuomasta asukokoelmasta että onpa ihana ja samalla tajuaa että minunkin kaapista löytyy jotain millä ssan sen saman aikaan! jes:) välillä on vaan niin helppoa vetää päälleen sitä samaa, pysähtymättä ajattelemaan että voisi edes joskus näyttää vähän tyylikkäämmältä;) kiitos inspiraatiosta siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vaan sinulle ihanasta kommentista!:) tuntuu että itsekkin laittaa jokapäivä kiireessä vaan samat rytkyt päälle, hih. Todella mukavaa kuulla, jos olet saanut ispiraatiota täältä :)

      Poista