torstai 21. helmikuuta 2013

Anne loves stripes

Rakkauteni raitavaatteisiin ei tunnu loppuvan koskaan, päinvastoin! Kaupoilla kiinnitän ensimmäisenä huomioni raidallisiin vaatteisiin, ei vaan ole parempaa yhdistelmää kuin valkoinen ja navysininen ;) Itse käytän raitapaitojani ympäri vuoden, enkä ollenkaan allekirjoita sitä, että raita sopisi vain kevääseen ja kesään, höpsistä sanon minä! Kevään tullen tosin alkavat muutkin kuin pelkät raidalliset paidat mielessä pyörimään, nimittäin raitamekko! Voiko ollakaan helpompaa ja mukavempaa vaatetta kuin rento mekko? Kaupoissa näyttäisi tällä hetkellä olevan aika hyvät valikoimat toinen toistaan ihanempia raitamekkosia ;)

 
Itseltäni löytyy viime vuoden mallistoa oleva Espritin valko-sini-raidallinen mekko ja uutena tulokkaana Mangon beige-valkoinen ihanuus. Kovasti haluttaisi hankkia vielä Vilan paksuraitainen rento mekko, joka olisi todella mukava ja helppo työvaate! Olenkin useaan otteeseen meinannut laittaa mekon Bootzilta tilaukseen, mutta vielä olen itseni hillinnyt ;)

14 kommenttia:

  1. Voi vitsit, viimeksi tänään katselin tuota Vilan raitamekkoa Booztilla! Kai se on nyt sitten pakko pistää tilaukseen ;) Materiaali vaan vähän mietityttää, mutta sittenhän se selviää kun näkee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa vaan, olen katsellut sitä monta päivää ja viimeksi Itäkeskuksessa näin mekon Stoculla ja se on ihana! :) Pakko se oli nyt kotiin sovitukseen tilata, eihän siinä ainakaan mitään vielä menetä. Materiaali mietittytti itseänikin, tekokuitukun ei hegitä ollenkaan :( Innolla odotan miten sinä mekon yhdistäisit ;)

      Poista
  2. Täällä yksi parantumaton raita-friikki ilmoittautuu. En kestä tätä kevätaikaa, kun joka paikka on pullollaan raidallisia houkutuksia! Ihania nuo mekotkin, voi ei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä on monia ;) No olen ihan samaa mieltä, pitäisi pysyä kokonaan pois kaupoilta ettei noita ihanuuksia näkisi :D

      Poista
  3. Itselleni raidat ovat uusi ihastus, mutta sitäkin kovempi!
    Vilan mekko onkin jo tilauksessa. Harkitsen myös tuon Mangon ihanaisen yksilön kotiutusta..
    Miten sinä asustaisit (onko tuo edes sana, hih:D) nuo mekot?:)

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tämä raita-kausi on jatkunut jo ainkain kolme vuotta eikä loppua näy :) Vilan mekko on kyllä ihana, hyvän hankinnan teit ;)

      Beigen mekon aion ehdottomasti yhdistää simppelisti mustiin sukkiksiin ja ballerinoihin, mustaan Bayswateriin ja beigeen trenssiin. Samaten sen kanssa laitan aivan varmasti konjakinruskeat ballerinat ja laukun. Mangolta mekon kanssa tuli myös leopardihuivi ja vaikka yleensä en kuoseja yhdistä, niin mielestäni huivi ja mekko sopivat kivasti yhteen :)
      Sinisen mekon yhdistän samalla tavalla simppelisti konjakinvärisiin tai mustiin asusteisiin. Eli Annemaisen tylsiä yhdistelmiä :)

      Poista
  4. Voi että, nyt muistinkin taas tuon Vilan ihanuuden! Törmäsin siihen heidän liikkeessään ostettuani juuri tuon Mangon yksilön ja jätin siksi kauppaan :( Nyt on ihan pakko käydä nappaamassa kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin näin mekon Itiksen Stockalla ja siitä asti en ole sitä mielestäni saanut. Nyt kun mekon Bootzilta bongasin ja sattui sopivasti olemaan 15€ alelappunenkin sinne, se oli menoa, itsehillintä petti ;D Onhan nuo mekot nyt kuitenkin eri värisiä, joten mukaan vaan ;)

      Poista
  5. Oi, tuo on niin ihana mekko! Olen sitä Vilassa hypistellyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Näytti vaan hirmu löysältä mallilta, mutta pakko se oli nyt kotiin testiin tilata :)

      Poista
  6. Tuo Mangon mekko on minulla ollut jo parisen viikkoa Mangon nettikaupassa ostoskorissa ja haluaisin niin kovasti tilata sen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin haluaisin tilata Mangolta vaikka mitä :D Hävettää jo kun lähetti muistaa jo suoraan, että paketit pitää tuoda mulle töihin :D
      Mekko on kyllä ihana, suosittelen! :)

      Poista
  7. Taisin nähdä tota raitamekkoa Vilassa, mutta en uskaltanut edes sovittaa, koska jos se ois ollu kiva niin se ois pitäny ostaa! Oon yrittän hillitä ostojani, koska alle kuukauden päästä ois Lontoon reissu ni sinne oon yrittän säästää.
    Mieki rakastan raitoja, löysinkii Pukumiehestä ihanan Marco Polon sini-valkoisen raitahuivin kesäksi, se oli kyl ihan pakko ostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niitä olisi löytynyt täältäkin liikkeestä! En juuri koskaan kaupungille ehdi, netistä on helpompi tilata ja posti on lähempänä :D En myöskään tykkää yhtään kaupoilla vaatteen sovittamisesta! Joo sama juttu, säästää pitäisi matkaa varten, samaan aikaan pitäisi uusia lähes koko vaatekaappi, huh :D Mä luovun sitten jostain muusta, mutten shoppailusta niin saan kyllä jotenkuten säästettyä samalla :)
      Oi hitsi, tuota sun ei olisi pitänyt kertoa, raitahuivi on meinaa haaveissa, hih.
      No ei ole enää pitkä aika kun pääset matkalle, kivaa :)

      Poista