lauantai 23. helmikuuta 2013

Arm candy pt.2

Tosiaan olen tällä hetkellä todella ihastunut kaikenlaisiin rannekoruihin, varsinkin niitteihin. Muutama vuosi sitten minulla oli samanlainen niittikausi, sittemmin kyllästyin niihin totaalisesti ja ajattelin ettei niittejä minulle enää koskaan :D En tiedä kauan tämä kausi tulee tällä kertaa kestämään, sen takia en uskaltaisi suuria rahasummia koruihin laittaa. Mainitsinkin tehneeni eBayssa muutamia korulöytöjä ja niihin pyydettiin linkkejä, joten tässä tulee :)

 
 
Kaikkia en samaan aikaan aio käyttää, mutta varsinkin tuo iso niittikoru (jota muuten etsin kissojen ja koirien kanssa) ja rusettikoru ovat ihanat yhdessä. Rusettikoru saikin ranteessani kovasti kehuja :)
 

12 kommenttia:

 1. Ebaystä löytää kyllä halvalla kivoja koruja :) Noi niittikorut on tosi hienoja!

  VastaaPoista
 2. Tilasitko juurikin tuossa linkissä olevan rusettikorun kun noita on tuolla aika paljon? :) onko rusettikoru hyvä ohuelle ranteelle vai tippuuko kädestä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin eri linkillä, mutta ne olivat jo kerenneet loppumaan :( tuo on kuitenkin täysin sama kuin omani ja vähän halvempikin ;) on hyvä ohuelle, ei tipu :)

   Poista
 3. Tosi kivoja bling blingejä ;) Ehkä täytyy itsellekin etsiä niittirannekoru, hopeisena tosin, kun kullalle olen "allerginen" :D

  VastaaPoista
 4. Auts - taitaa tulla vietettyä ensi yö eBayssä;) - mä tykkään noista yksinkertaisista niittikoruista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, siellä menee kyllä helposti tunti jos toinenkin :D

   Poista
 5. Mjaaaaa taidankin alkaa selailemaan Ebayta!!! ;D

  VastaaPoista
 6. Miten toi rusettikoru laitetaan ranteeseen :D?

  VastaaPoista