maanantai 28. tammikuuta 2013

Uutta vaatekaapissa

Viime aikoina olen surutta poistunut omalta mukavuusalueeltani mitä vaatteisiin tulee: vihreä parka, niittejä, ruutupaita, nahkahame... Kyllä nahkahame minulla! Jos totta puhutaan niin tekonahkaa tuo uutukaiseni on ;) Hametta katselin ja sovitin Hennesillä useaan otteeseen, mutta aina se kauppaan jäi, mietin tuleeko hameelle käyttöä ja kuinka epämukava se on materiaalinsa takia. Lopulta en pystynyt enää hametta vastustamaan ja eilen olikin pakko käydä se mukaani nappaamassa (lauantaina vietin pitkän tovin sovituskopissa hameen kanssa).

Mielessäni on jo monta asuyhdistelmää hameen kanssa pidettäväksi: nuden topin kanssa, viininpunaisen bleiserin kanssa, rennon raitapaidan kanssa, valkoisen puseron kanssa...Lista vain jatkuu! Hametta aion käyttää niin arkena kuin juhlassakin, mutta työpaikalleni tuskin kyseinen sopii, hih.
 
 
Vaihtelu todellakin virkistää! Olen jonkun aikaa tuntenut melkoista kyllästymistä aina samanlaiseen tylsään pukeutumiseeni, ihanaa, että olen uskaltanut hankkia hieman erilaisempiakin vaatekappaleita. Katsotaan mitä seuraavaksi keksin ;)

12 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen ja oih, niin kesäinen asukokonaisuus! :) Nahkahame näyttää kyllä todella hyvältä klassiseen yläosaan ja asusteisiin yhdistettynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) minä kyllä jo odotan niin paljon kesää, ei tee edes mieli mitään talviasuja ajatella :D hame on kyllä saatava käyttöön mahdollisimman pian, kesähelteillä on varmaan melko epämukava kun kangas ei hengitä...

   Poista
 2. Vitsit näyttäpä kivalta! :) Itsekin olen huomannut viime aikoina haaveilevani itselleni "kummallisia" juttuja, kuten kukkalegginsejä (!! :D) ja vihreää kevätparkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaihtelu virkistää, kukkalegginsit jalkaan vaan ;) itsekkin mietin hankkisiko vihreän parkan myös kevät takkina....

   Poista
  2. Totta! Myös nahkahousut kaihertais mielessä!

   Poista
  3. Nahkahosuja olen minäkin muiden päällä ihaillut, mutta omiin reisiini tuskin käyvät :( Sulle kyllä sopisivat kun et ole tälläinen pätkä :)

   Poista
 3. Kivoja mukavuusalueen ylityksiä! Minäkin jo hiplasin nahkahametta (tekosellaista) Lindexin alessa - pituuttakin näytti olevan tarpeeksi, mutta tulin järkiini - minulla kun on ikää ihan liikaa - riittää, kun välillä rokkimimmiksi yritän heittäytyä. Vieläkin kirvelee, että jätin sen sinne kauppaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikähän on vaan numeroita ;) nahkahame päälle vaan! Noita kyllä löytyy lähes aina kaupoilta, tuo omanikin maksoi vain 24,95 €

   Poista
 4. Tuo hame näyttää varmasti todella hyvältä noihin asusteisiin yhdistettynä! Täälläkin jo haaveillaan kesäisistä vaatteista..ulkona olevat lumikinokset vaan vähän lannistaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitin hametta heti kotona mm. tuon puseron ja asusteiden kanssa ja itse ainakin tykkäsin yhdistelmästä älyttömästi, vielä kun saisi muutaman kilon pois ja itsensä kesäkuntoon :D Ei anneta niiden lannistaa, tammikuu ihan kohta ohi ja kokoajan kevättä kohti! :)

   Poista
 5. Näyttää todella kivalta tuo sinun uusi hankintasi :) Nahkahousuista olen muuten haaveillut jo pitkään, mutta eipä ole tullut vielä ostettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nahkahousut ovat todella hyvännäköiset kyllä :)

   Poista