keskiviikko 2. tammikuuta 2013

What`s in the bag?

Mini Alexa on ollut nyt viikon verran käytössä, hyvin olen pikkuruisen laukun kanssa selvinnyt. Ajattelin kertoa nyt mitä kaikkea minä laukussani mukana kannan. Toisaalta pieni laukku on kätevä, niin ei voi kannella mitään turhaa mukanaan ;)
 

Minulla on aina mukana: puhelin, avaimet, lompakko ja huulikiilto. Ilman näitä neljää tavaraa ei tule mistään mitään. Lisäksi laukustani löytyy: passi (en omista muita henkkareita), hiuslakka, puhelin (todella kovasti haluaisin jo piakkoin uuden), kamera (joka on Sonyn todella pikkuinen pokkari), aurinkolasit tai vaihtoehtoisesti sateenvarjo (pikkuinen varjo mahtuu vaivatta Alexaan).

Avaimia (sekä koti että työ) säilytän Longchampin pikkupussukassa, joka oli todella hyvä hankinta! Ennen pussukkaa en ikinä löytänyt avaimia laukusta, pussukan kanssa ei ole tätä ongelmaa. Pussukka myös suojaa laukkuja avaimilta. Toisinaan saatan laittaa pussukkaan kolikoita tai pankkikortin, jos menen vain lähikaupaan, todella kätevä!

 

Olen aikamoinen huulikiilto-jemmari ja kiiltoja löytää aina vähintään yksi matkasta mukana, samoin huulirasva on laukusta löydyttävä, suosikkejani ovat ehdottomasti Victoria´s secretin kiillot ja rasva. Muuten en meikkejä koskaan kanna mukanani, meikkaan aamulla ja se siitä, en korjaa meikkejä päivän aikana ollenkaan (niin kuin ennenvanhaan kun jokaisella tauolla sudin naamaan lisää puuteria, heh).
 
Rahapussina minulla on ihan vain Asokselta aikanaan tilattu konjakinruskea nahkainen yksilö. Olen usein miettinyt hankkivani esim. Mulberryltä jonkun ihanan lompakon, mutta en ole ainakaan vielä katsonut tarpeelliseksi, niin hyvin tuo Asoksen lompakko on käyttöä kestänyt. Tosin alessa kyllä näytti olevan vaikka mitä ihania Mulberryn lompakkoja, ehkä kesäalesta synttärilahjaksi sitten ;)


Näiden tavaroiden kanssa pärjäisin mainiosti, mutta aina sitä vaan täytyy kantaa kaikenlaista muutakin mukanaan ;) Ei sen puoleen, kyllä Mini Alexaan muutakin vielä helposti mahtuisi!

16 kommenttia:

  1. Eikä, minulla on huomiseksi tehtynä ihan samanlainen postaus Lilystä! Hih, mitä telepatiaa :) Ei vaan, tosi kiva nähdä mitä kaikkea tuo Alexa vetää sisäänsä, kyllähän tuo on roimasti Lilyä suurempi, kuten puhuitkin.

    Käyn itseni kanssa kovaa taistoa ja olen laskeskellut laukun hintaa ilman alveja, se on silti ihan hemmetisti.. :D Noh, se on sitten kevään tai kesän murhe vasta, jos silloinkaan! Tuon söpöliinin näkeminen kuvissasi ei kuitenkaan yhtään helpota kuumetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D minä kyllä odotan, että nään mitä Lily sisäänsä mahduttaa :) Ei ne purseforumilla sitten ihan puppua kirjoita, jos Alexa on Lilyä tilavampi.

      Kyllähän se maksaa, mutta kerran se vaan kirpaisee ;) Hintojennousu tuli kyllä todella huonoon saumaan, pakko tuo oli saada silti :D Kyllä se 15% alennus onneksi vähän helpotti :) nyt minun kyllä täytyy koko vuosi Mulberryltä poissa, hih. Olet oikeassa, pois silmistä pois mielestä, vai miten se meni... :D

      Poista
  2. Ihanaa, en ole ainut, joka harrastaa noita Longchampin pussukoita! Mies kun aina tuppaa pyörittelemään päätään niille :D Yksi on avaimille ja toinen migreenikkona siihen tarvittaville lääkkeille. Minusta todella käteviä, löytääkin helpommin kaiken.

    Hauska nähdä mitä tuohon laukkuun mahtuu. Pieniinkin laukkuihin mahtuu uskomaton määrä tavaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Longcahmpin pussukat ovat toisaan loistavia! :) Haluaisin toisen samanlaisen, johon saisi nuo huulikiilot ja rasvan (välillä tungen ne avaimien kanssa samaan). Helpottaa todellakin elämää tuo pikku pussukka ;)

      Mini Alexa vetää kyllä sisäänsä vaikka ja mitä! :) Nyt olen pari päivää käyttänyt LV:n Pochettea hihnalla, kun se on helpompi ajotunneilla, mutta apu kun sinne ei tunnu mahtuvan mitään :D

      Poista
  3. Hei Anne,

    Ja kiitos ihanasta blogistasi! Löysin sen noin viikko sitten ja oli ihan pakko kahlata se heti läpi koska mielenkiintoisia postauksia oli niin paljon.. :) Olemme lähdössä ystäväni kanssa keväällä Miamiin ja mietinkin, että saitteko aikanne hyvin kuluumaan reissussa? Olemme pohtineet 1-2 viikon välillä tässä vaikka kuinka kauan tulematta mihinkään tulokseen. Olen ollut Nykissä pari viikkoa ja siellä kyllä sain aikaa hyvin kulumaan, mutta Miamista en ole oikein varma? Toinen kysymykseni on se, että vauokrasitteko autoa reissussa? Jos ette niin pärjäsikö ilman sitä hyvin? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi ja ihanaa kevättä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Celine!

      Kiitos kivasta kommentista ja mukavaa kuulla, että olet blogiini löytänyt ja vielä täkännyt lueskellakkin :)

      Saatiin todellakin aika hyvin kulumaan Miamissa, vielä olisi mennyt toiset pari viikko ;) Itse olen ollut Nykissä pari viikkoa (vuotta ennen Miamia) ja täytyy sanoa, että vaikka Nykistä tykkäsin, vie Miami kuitenkin voiton. Itse tosin tykkää enemmin rantalomista ja Miamissa yhdistyy kaikki kaupunki -ja rantaloman parhaat asiat :) Floridassa on hyviä Outletkeskusksia (Shawras mills, Dolphin mall) ja niissä menee kyllä päivä hyvin. Lisäksi tykättiin ihan vaan kävellä ja nauttia auringosta Miamissa. Hotellimme oli South Beachilla ja suosittelen paikkaa lämpimästi. Kaupat, ravintolat ja ranta ovat lähellä :) Emme vuokranneet autoa, hyvin pärjäsi bussilla/taksilla.

      Nämä ovat kuitenkin makuasioita, mutta minun mielestäni Miami oli upein paikka, missä olen ikinä käynyt! Sinne onkin päästävä mahdollisimman pian uudestaan, mutta ensi kerralla saattaa kuitenkin olla taas ykin vuoro.

      Poista
  4. hei kun olet tilannut mangolta, oletko saanut tilausvahvistuksen heti tilauksen tehtyä? Tilasin aamulla, mutta en ole saanut mitään vahvistusta.. :( R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, että vastaus kesti, tämä kommentti oli mennyt roskapostikansioo ja huomasin vasta nyt. Kyllä olen saanut tilausvahvistuksen Mangolta tilatessa, ja toisen viestin kun tuotteet ovat lähetetty, tosin toisinaan viesti on tullut vasta kun tavarat ovat jo minulla :D

      Poista
  5. Vau miten paljon tuo laukku vetääkään tavaraa. :) Itse olen yllättynyt siitä paljon saan mahtumaan LV:n Evaan, pieneen laukkuun saa sullottua yllättävän määrän välttämättömiä juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuonne tosiaan ihan hyvin tavaraa mahtuu ja en halua laukkua kuitenkaan niin täyteen, että sieltä on vaike saada tavarat sisään ja ulos :) Itselläni on Eva juurikin seuraavana listalla :)

      Poista
  6. Onpas ihana laukku:)Itse jotenkin vierastan noin pieniä laukkuja, mutta tuon Alexan tilavuus yllätti positiivisesti. Kuka tietää, ehkä jonain päivänä minutkin valtaa mini Alexa -kuume:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä sitä itsekkin käytän ja omistan enemmän isoja laukkuja, mutta tuollainen olanyli menenvä malli on todella kätevä esim. shoppailemaan mennessä :)

      Poista
  7. Heippa,
    haluaisin kysyä vain, että kuinka paljon halvempaa on Mulberry lentokentällä? Ollaan lähdössä lähipäivinä kohti Thaimaata ja ajateltiin ostaa sisarusten kesken jotain pientä mukavaa äidille 50v synttärilahjaksi! :)

    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Meeri! Euroopan ulkopuolelle lentäessä saa verot pois (24%) ja muualle, esim. Kun itse lensin Lontooseen sain 10% huivista pois :) ihanaa lmaa!

      Poista
  8. Tuo Alexa on kyllä niin käytännöllinen ja kaunis laukku, itse pääsin Alexa-kuumeesta eroon viime keväänä kun löysin uusia haavekohteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini Alexa on kyllä osoittautunut ihmeenkin käytännölliseksi pienestä koostaan huolimatta :) Sulla onkin kyllä mahtava laukkukokoelma!

      Poista