maanantai 7. tammikuuta 2013

7.1.13

Hyvää maanantai-iltaa kaikille!

Minulle tulikin ihan huomaamatta pieni tauko blogista, yksinkertaisesti en ole vain ehtinyt muilta kiireiltä tänne blogin puolelle ollenkaan. Autokoulu vie tosiaan edelleen paljon aikaa päivätyön lisäksi (jaksaako kukaan enää edes kuulla sanaa autokoulu ;) mutta onneksi ajaminen on alkanut jo pikku hiljaa sujua, tänään ajelinkin jo neljättä kertaa! Salillekin pitäisi alkaa ehtimään, kuukausi on vierähtänyt jo ilman jumppia. Sinä aikana onkin koko sali uudistunut tai oikeastaan muuttunut kokonaan ja malttamattomana jo odotan, että pääsisin uuden salin katsomaan :)
 
 
Viikonloppua vietimme taas Helsingissä ja pääsimme kokemaan upean valoshown, oletteko käyneet kyseistä katsomassa? :) Nämä Helsinki-viikonloput eivät todellakaan ole mitään huilaamista, päinvastoin! Odotan jo ensi viikonloppua, ettei tarvitse tehdä yhtään mitään, hih.
 
Itselläni sama meno jatkuu, joten blogissa saattaa olla nyt hieman hiljaisempaa. Viimeistään viikonloppuna ehdin taas paremmin tännekkin. Haluankin tässä vaiheessa toivottaa kaikille lukijoille hyvää alkavaa viikkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Luxhelsinkiä tuli kierreltyä täälläkin, olispa ollut mukava sattuma törmätä! :) Oli kyllä upeita valoja, Stadionin torni oli suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeita valoja tosiaan, aivan uskomatonta! Itse tykkään jopa nykyään enemmin katsella "nähtävyyksiä" kuin kierrellä kaupoilla :D Harmi, me ei nähty Stadionin valoja :( Ehkä joskus törmätään sielläpäin :)

   Poista
 2. Tuomiokirkko oli tänä vuonna Lux Helsingissä kyllä erityisen magee. Ihana Helsinki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella upea, olen onnellinen, että pääsin tämän kokemaan :)

   Poista
 3. Siis ei voi olla totta. Taas me on missattu joku hieno Helsinki-juttu! Ää mä en kestä, toi olisi ollut superhieno nähdä mutta täällä mä röhnäsin varmaan vaan sohvalla. Kiva nähdä kuvia edes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huolta, tänään katsomaan! ;) Mielestäni tiistaina eli tänään oli viimeinen päivä!

   Poista
 4. Harmikseni missasin koko Lux Helsingin, niin kiireistä on ollut. Noo ehkäpä ens kerralla sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( No ensi kerralla tosiaan sitten! :) En olisi kyllä tienyt tuosta mitään, mutta poikaystäväni oli asiasta lukenut ja olimmekin juuri oikeaan aikaan Helsingissä.

   Poista
 5. Sinulle olisi haaste :)
  http://mylifelivingandloving.blogspot.fi/2013/01/liebster-blog-haaste.html

  VastaaPoista