lauantai 12. tammikuuta 2013

Vaatekaappini kulmakivet - kevät

Viimeksi listailin tyylini kulmakiviä talvea ajatellen, koska kevät tekee tuloaan pikku hiljaa ja itse olen tosiaan aina ajoissa hankkimassa seuraavan kauden vaatteita,  ajattelin koota yhteenvetoa kuinka sitä keväisin tulee pukeuduttua. Itse tykkään kevät ja kesä pukeutumisesta paljon enemmän ja mietinkin heti auringon paistaessa vähän tarkemmin mitä päälleni puen, talvella kun usein tulee käytettyä samoja vaatteita jatkuvasti, eikä pahemmin jaksa pukeutumiseen panostaa.

1. Friis & Company 2. Louis Vuitton 3. Pretty Ballerinas  4. Louis Vuitton 
5. Caprice 6. Pretty Ballerinas  7. Mulberry 8. Stylesnob  9. Louis Vuitton

Koko pitkän talven odotan kuumeisesti, että saisin ballerinat jalkaan, ai että sitä riemun päivää kun saappaat saa vaihtaa bellerinoihin! Ballerinoissa suosin konjakinruskeaa, mustaa ja nudea, materiaalina ehdottomasti aito nahka. Laukkusuosikit taitavat olla samat kesät talvet, mutta Neverfull Azurille sekä Pocheteille tulee enemmän käyttöä keväällä ja kesällä. Kumma miten sitä vaatteiden ohentuessa tuntuu pärjäävän pienemmälläkin laukulla ;) Bayswaterin suosio ei tunnu itselläni loppuvan ja kevät onkin mitä otollisinta aikaa laukulle, mikäli ei sada ja aurinko ei vielä kuumota liiaksi, itse yritän nahkalaukkujani auringolta varjella, etteivät ne tummu ennen aikojaan.

1. LK Bennett  2. Burberry 3. Even&Odd 4. Friis & Company 
5. Best Mountain  6. Mulberry

Keväisin on myös ihanaa, kun paksut talvitakit saa heivata kellariin ja vaihtaa päälle keveän trenssin. Omat suosikkini ovat beige sekä tummansininen trenssi (yllätys ;). Toisinaan tykkään pitää myös rentoja parka-takkeja. Lämpöasteiden kohotessa reippaasti plussan puolelle myös huivit vaihtuvat ohuempiin versioihin. Ohuita huiveja en niin montaa omista kuin villaisia talvihuiveja, mutta luulen pärjääväni ensi kevään Mulberryn ja Burberryn ohuilla huiveilla sekä muilla omistamillani huiveilla. Huivilemppareihini kuuluu simppeli harmaa huivi, jonka olen omistanut jo vuosia. Olen myös löytänyt miestenosastolata (esim. H&M) itselleni huiveja, suosittelen kurkkaamaan ;)

5. Boss Orange  6.Gant

Olen lopen kyllästynyt paksuihin palmikkoneuleisiin ja odottelen malttamattomana lämpimiä kevätpäiviä, jolloin valkoiset keveät puserot ovat omiaan. Valkoiset paidan kuuluvat ehdottomiin lemppareihini, niitä on helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin ja ne sopivat sekä hameiden että housujen kanssa. Raitapaidat pitävät pintansa vuodenajasta riippumatta, mutta kyllähän raikas raita kevääseen ja kesään paremmin sopii kuin talveen. En tunnu saavan näistä kummastakaan tarpeekseni ;)  Yläosissa kevään tullen pääsevät bleiserit taas käyttöön, koko pitkän talven bleiserini roikkuvatkin kaapissa henkareilla lähes käyttämättöminä.

1. Miss Sixty 2. ONLY 3. LTB MOLLY 4. LTB AVILA  5. Cristelle & Co. 
6. Even&Odd 7. ICHI
 
Alaosissa farkut ovat helpoin vaihtoehto, jos työpukutumistani ajattelee, mutta enemmän tulee vaaleamman sävyisiä farkkuja keväällä käytettyä. Ehdottomia housusuosikkejani ovat chinot, mukavampia hosuja saa hakea! Ilman beigejä ja t.sinisä chinoja en pärjäisi mitenkään. Hameessa kulkisin varmaan aina, jos säät sallisivat ;) Heti kun mahdollista on hameet saatava käyttöön ballerinojen ja sukkahousujen kanssa. Hameissa suosin korkavyötäröistä tulppaani-mallia, kynähameita en oikein ole kokenut omaksi jutukseni ainakaan vielä. Beige hame on ollut suosikkini jo vuosia, voisin jopa sanoa, että kaikista vaatteistani suosikkini.

13 kommenttia:

  1. En innostu läheskään kaikissa blogeissa näistä vaatekollaaseista, mutta sinun tyylisi on kanssani niin yksyhteen, että voi pojat ;) Eniten ihastuin Gantin sinivalkoraitaiseen puseroon, aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan! Raitapaitoja toki löytyy jo kaapista, mutta ei tuollaista paksuraitaista. Iskin silmäni myös Selectedin toppiin, joka oli harmikseni kuitenkin loppu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tätä et skipannut samantien ;) Gantin paita on todella ihana ja ihan täyttä puuvillaa :) Harmi, että toppi kerkesi loppu, sen hintakin oli vain 29,95€, löytyisiköhän Stockalta ihan myymälästä? Ei noita raitapaitoja tunnu ikinä olevan liikaa, hih :)

      Poista
    2. Samat sanat Jonnan kanssa, yleensä skippaan kaikki kollaasit mutta tästä sain inspiraatiota kevätpukeutumiseen! :) Kiitos Anne!

      Poista
  2. Oi voi miten näyttää hyvältä, ja omalta myöskin ! ;D

    VastaaPoista
  3. Sun kollaasit on kyllä niin itsellekin soveltuvia :) etenkin tuo laukku ja ballerinaosio;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) En kyllä enää htään jaksaisi odottaa, että saisi ballerinat käyttöön!

      Poista
  4. Ei vitsi mun pitäis löytää trenssi kevääksi tai oikeestaa kaksi, just beige ja tummansininen. oon ettin ties kuinka, viime kevään oli hm aika kiva, mut ei ollu enää kokoja..

    Noi capricen baltsut on aika kivan väriset! :) ja muutenki koko kollaasi, kivoi vaatteit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kanssa etsin koko viime kevää beigeä trenssiä, ei löytynyt kun vasta keskikesällä Stradivariuksesta, myöhemmin oli pakko ostaa sama takki myös t.sinisenä :) suosittelen kyllä Zarasta katsomaan ;) Baltsut on munkin mieleen todella paljon.

      Poista
    2. Juu pitääkii Zarasta käydä katsastaas, ku Helsinkii päin menee. onkohan liikkeisii tullu jo trenssei, onko tietoo? Ja miks ei Zaralla oo nettikauppaa joka toimittaa suomee? :/

      Poista
    3. Kyllä mä olin näkevänäni trenssejä viime vkl Zarassa :) Mangosta kantaii kanssa kattoo ja nettikauppa toimii mitä parhaimmin ;) Zaralla saisi tosiaan olla myös suomeen toimittava nettikauppa. Varmaan kevään myötä trenssejä kyllä löytyy, luulisi hennesillekkin taas tulevan :)

      Poista
    4. Juu no pitää yrittää olla tänä vuonna aikasee liikenteessä jos löytyis sopiva :)

      Poista