torstai 17. tammikuuta 2013

Uutta vaatekaapissa

Tosiaan, elämäntapojani muutettuani monet vaatteeni ovat jääneet itselleni isoiksi. Voi sitä harmistuksen määrää kun sovitin lemppari chinojani ja kaikki olivat liian isoja. Toisaalta olen onnellinen, että jotain muutosta on tapahtunut, mutta toisaalta todella harmissani kun monet vaatteet menevät kiertoon. Juuri tämän takia en uskalla enkä halua panostaa kalliisiin vaatteisiin, vaan usein hankin vaatteeni ihan ketjuliikkeistä, materiaalissa sen sijaan olen älyttömän tarkka. Laukut ja huivit onneksi sopivat aina ;) Lauantaina onkin tiedossa pientä kirpparia täällä kotosalla kun saan odotettuja vieraita.

Vaatekaappiin onkin lähiakoina löytynyt muutamia uusia vaatteita lähinnä pakon edessä ;)  Kaikki vaatteet tosin olen löytänyt todella uskomattomilla alennuksilla!


Usein en alennusmyyntejä jaksa kierrellä enkä edes löydä niistä mitään, mutta Hennesin nettialen puolelta löysin kolmin kappalein puuvillaisia chinoja vaivaiseen 5 euron kappalehintaan! Beiget ja t.siniset chinot kuuluvat ihan vakiovaatteisiini, korallin väriset ovat ihanan pirteät. Raitapaita sen sijaan oli ihan normaalihintainen, mutta eipä sekään rokottanut kukkaroa kuin 10 euron verran.


Matalavartisista Converseista olen ehtinyt jo muutamaan otteeseen täällä blogissa kirjoitellakin, vihdoin ne kotona kevättä odottavat. Spartoolle tosiaan on aina saatavilla alekoodeja (löytyvät blogin oikeasta reunasta) joten tavallaan myös Converset olivat alessa ;)


Ruutupaita oli aika yllättävä valinta itselleni, uskokaa tai älkää olen todella paljon paidasta tykännyt! Paita tuli samassa paketissa chinojen kanssa ja alepuolelta löytyi tämäkin 15 euron hintaan. Lindexin farkut sen sijaan löysin Helsingistä viime kerralla, puoleen hintaan olivat nekin.

Mielestäni onnistuin aika hyvin näiden alelöytöjen suhteen, näistä saa kivoja rentoja asukokonaisuuksia koottua yhdessä tai erikseen ;)

10 kommenttia:

  1. Hih, tuo ruutupaita on parhautta, itsellänikin sellainen on :) Tällä hetkellä alet ovat todella hyvät, prossat nousee, kun viimoisia viedään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruutupaita on kyllä kivaa vaihtelua:)minua onnisti tälläkertaa kun löysin kevääseen sopivia juttuja alesta

      Poista
  2. Tuo on muuten niin totta! Olen itsekin kutistunut jonkun verran viime kesästä ja odottelen nyt kauhulla, miten on tilanne lempparikesähousujeni kanssa. Sinällään on hyvä muuttaa elämäntapoja, mutta kyllä se suosikkivaatteiden jääminen liian suureksi harmittaa aina!

    Tsemppiä kuitenkin elämäntapamuutoksen jatkamiseen, pidemmän päälle se on kuitenkin tärkeintä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta. Valitin eräällä ystävälleni, että ärsyttää kuin kaikki vaatteet pitää uusia, hän vain sanoa että "siitähän sä tykkäät kun saat ostaa uusia vaatteita" no tavallaan joo :D Multa on tippunut paino vuodessa 12kg ja viime kesästä 8kg, ihan uskomatonta kun ei sitä kyllä huomaa olenkaan paitsi noista housuista :D Onneksi hameet käyvät paremmin vaikka paino vähän muuttuisikin :)

      Kiitos tsempistä ja varmasti tulen jatkamaan samalla linjalla! Mahtavaa viikonjatkoa sinulle Dahlia! :)

      Poista
  3. Onpa hyviä löytöjä! Tilasin kanssa ittelleni chinot, ovat ihan parhaat housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Todellakin ovat, rennot mutta kuitenkin hyvännäköiset :)

      Poista
  4. Oi rakastan niin tyyliäsi! Ei liian jäykän klassista vaan semmoista rentoa :) pitäisi ehkä harkita noita chinoja kun on kerran kokoakin 32 ettei ole liian löysät. Löytyisiköhän tuo raitapaita liikkeestä hmmm...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan kovasti! :) en voi töissäni pitää mitään jakkupuku+korkkarit asuja, mutten sellaisissa kyllä viihtyisikään. Mukavuus ennen kaikkea :) chinoja voi kyllä suositella, itse ainakin tykkään kovin, laita tilaukseen vaan ;) Raitapaitaa ei ainakaan täällä myymälässä vielä näkynyt, mutta eiköhän noita liikkeisiinkin ilmaannu..

      Poista
  5. Lupasin eilen laittaa viestiä siitä blogilista-gadgetista. Elikäs käytä tällaista reittiä löytääksesi sen: mene Bloggeriin - Ulkoasu - Lisää gadget. Sieltä valikoimasta löytyy ainakin "Blogilista" ja "Linkkilista", joita kumpaakin voi varmaan käyttää. Mä en ole ihan varma kummalla olen sen itse tehnyt, mutta luultavasti linkkilistalla. Blogilistaa käyttäessä, voit valita aina blogin nimen alla näkyväksi sen blogin uusimman päivityksenkin otsikon, jos haluat. Itse en halunnut sitä, vaan simppelin nimilistan.

    Eli kun valitsen kumpaa gadgetia haluat käyttää, lisäät sinne sitten vaan suosikkiblogiesi nettiosoitteet ja nimen. Sitten vain tallennat. Kun kaikki on tallennettu, voi siirtää gadgetia mihin kohtaan vain haluat blogissasi siinä samassa ulkoasun muokkaus kohdassa. Otat vaan hiirellä kiinni siitä uudesta gadgetista ja viet mihin haluat. Sitten taas tallenna!

    Toivottavasti oli apua :)

    Ps. onko sulla aina ollut tämä blogin tausta tällainen beige? Olin itse miettinyt juurikin samanlaista, ja nyt kun tulin taas tänne niin vasta kiinnitin huomiota. Kaunis väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kun jaksoit nähdä paljon vaivaa, täytyy perehtyä asiaan viikonloppuna! :) on aina välillä ollut beige, mutta useimmin valkoinen. Kiitos vielä tuhannesti ja hyvää viikonloppua <3

      Poista