tiistai 1. tammikuuta 2013

Ostoslistalla

Näin se vuosi taas vaihtui, täällä todella rauhallisissa merkeissä Sinkkuelämää maratonin ja herkkujen kanssa ;) Parvekkeelta näki onneksi raketit, niin ei tarvinnut niitäkään lähteä ulos katsomaan, hih.
 
Uuden vuoden kunniaksi olikin hyvä aika käydä vaatekaapit läpi, minulla lähti harmittavan paljon vaatteita kirppiskasaan, koska ne eivät enää istu päälle :( Tänä vuonna haluaisin tehdä tyylistäni vähän "räväkämmän" enkä aina pukeutua siihen helpoimpaan ratkaisuun. Vuoden ensimmäinen ostoslistani näyttääkin tältä:

huppari Gant  - aurinkolasit Ray-Ban - housut Lindex - farkut Lindex - kengät Converse - rannekoru Lindex

Tässä ei ehkä jonkun toisen mielestä ole mitään "räväkkää", mutta itselleni on paljonkin ;)
 
Vaatepuolella kaipaan rentoa mutta hyvännäköistä collegepaitaa, jonka voisi yhdistää niin farkkuihin kuin shortseihin, Gantin harmaa collegetakki on juuri sellainen mitä olen ajatellut! Viime kesänä en uskaltanut värikkäitä housuja ostaa, mutta lähes vuoden harkinnan jälkeen olen päättänyt ne viimein hankkia. Kaupoilla näkyykin jo paljon housuja keväisissä väreissä, luulen, että itselleni löydän sopivat melko piankin :) Farkkuja minulla on tällä hetkellä todella vähän, kevääksi onkin saatava kunnolla "repalaiset" farkut. Matalavartisista Converseista kirjoittelinkin jo täällä, ensi keväänä aion yhdistää Conversejakin rohkeasti erilaisiin asuihin. Asustepuolella haaveissa päällimmäisenä on Neverfull GM Monogram, josta postailin vähän aikaa sitten. Iso laukku on itselleni todella yllättävä valinta, mutta aion repäistä senkin suhteen ;) Olen jämähtänyt Aviator-mallisiin aurinkolaiseihin, joten vaihtelua kaipaan silläkin saralla! Haluaisin myös omaan tyyliini erilaisia koruja  ainaisten helmien tilalle.

14 kommenttia:

  1. Samanlaisia suunnitelmia löytyy listalta! ;) Converset ja nuo Lindexin farkut! Samoin LV! Tosin mietin vielä Michael Korsin Jet Set Travel Toten ja LV:n välillä. Gantin huppari on myös ihana! Usein Gant Storen alet / ystispäivät ovat tuottaneet tulosta! :)
    Hyvää Uutta Vuotta Nannuskainen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kyllä kun alkaa kevään vaatteita tulla kauppoihin :) MK:n Jet Set Travel on myös todella hyvännäköinen ja pysyy hyvin muodossaan :)
      Gantin hupparilla on kyllä ehkä vähän liikaa hintaa omaan budjettiini, joten täytyy katsella muitakin vaihtoehtoja tai odotella aleen tulemista :)

      Mahtavaa alkavaa vuotta sinullekkin Hansu! :)

      Poista
  2. Samoja juttuja pyörii täälläkin mielessä! :) Neverfull GM monogrammisena on pyörinyt jo yli vuoden mielessä, harmi vain ettei laukkuja ihan koko aikaa ostella ;) Converset aion hankkia myös matalina, mutta mietin että ostaisin ne vasta Jenkeistä kun sieltä ne saa puolet halvemmalla! Tuota Lindexin korua sovittelin kaupassa eilen ja se oli oikein kiva! Noita farkkuja en huomannutkaan, kelpaisi minullekin! :) Ja uudet aurinkolasit olisi myös hankinnassa, vaihtoehtoina new wayfarer ja aviator! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :)
      Joo eihän niitä ostella ei :( Itse olen sitä mieltä, että laukut pitää ostaa vielä kun voi, vuoden päästä saattaa olla jo täysin eri tilanne :D Itse olen kyllä melko varma, että tuo laukku lähtee keväällä reissusta mukaan ;D Totta, onhan Conssit Jenkeissä puolet halvemmat, harmi vaan matka Jenkkeihin ei ole mikään ilmainen ja itse en sinne tosiaan tänä vuonna pääse :( Jos vaan maltat odottaa syksyyn asti, niin säästä ihmeessä hankkiminen reissulle :) Täällä ei Lindexillä tuota korua näkynyt, mutta nuo housut molemmat kyllä, en jaksanut vielä sovittaa, täytyy mennä joku päivä paremmalla ajalla. Sinä olit kyllä aivan oikeassa Lindexistä, se on nykyään minun lempparikauppa voittaa Zarankin :D

      Poista
  3. Minäkin tein eilen polyvorella hieman ostoslistaa tällä vuodelle :D Munkin täytyisi hankkia aurinkolasit ja iso laukku. Voi olla,että se Totally lähtee mun mukaan MM-koossa ja toinen Neverfulleista vaihtuu GM-kokoon. On tää laukkuhöpsöys taas vaikeaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva nähdä mitä sinulla on listalla ;) Itse ajattelin ensin hankkia Ray- Banin wayfarer-tyyliset aurinkolasit halvempina versioina, esim. Hennesiltä, koska en ole ihan vakuuttunut sopiiko tuo malli minun pyöreisiin kasvoihin :D Minä en aio kyllä kummastakaan Neverfullistani luopua, saan kyllä varmasti kotona kuulla, kun hankin saman laukun isoimmassa koossa, no kerran täällä vaan eletään ;D Ja en ole sitä kuitenkaan vielä kuukausiin ostamassa, hih. Ainakin lupaan etten tänä vuonna osta kuin maks. kaksi laukkua!

      Poista
  4. Mulla on tuommoset wayfarerit ihan tumman ruskeina, mut oon aatellu myydä ne koska tuntuu että ne mun päähän pienet. kokeilin myös sillon noita mustia, mut ne oli jotenki tönköt, ruskeet oli pehmeemmät kasvoilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh :( Itse ajattelin ensin hankkia edulliset versiot, jos koen ne sopimaan omiin pyöreisiin kasvoihini voin myöhemmin harkita Ray-Baneja :) Tiedän mitä tarkoitat, mulla on meinaan aviatorit ruskeilla liukuvärjätyillä linsseillä ja ihan tummilla linsseillä, ruskeat näyttävät kivemmilta, mutta tummat linssit suojaavat paremmin, molemmille tulee kyllä todella paljon käyttöä :)

      Poista
    2. Onneks mulla on hankittu jo uudet reiskat, ne on vähä isommat! Mut enköhän saa ne mun omat jollee kaupaksi, ne on kuitenki klassikot ;) noi gantin hupparit on kyl hyvän laatusia, mul on harmaa ja tumman sininen!

      Poista
    3. Varmasti saat! :) paljon ajattelit pyytää nistä? Eikä, t.sinistä olen myös miettiny. Saako kysyä mistä olet omasi ostanut?

      Poista
    4. En mie varmaan niistä kun korkeintaan 70e? kyl ne uutena reilun 100e makso.

      Toisen taisin ostaa lappeenrannasta ja toisen pukumiehestä, tais pukumiehessä olla tarjous että kaikesta -20%, ni ei jääny niin pahan hintaiseksi.

      Poista
    5. Kiitos tiedosta, täytyykin mennä Pukumieheen katsomaan!

      Poista
  5. Oi, tuo huppari (Gant) kyllä toimisi minullakin. Ajattelin vielä kysyä, mitä mieltä olet ollut omasta Dorset Shopperistasi? Omalla hankintalistallani on tuo samainen bägi (mustana). Minun tarpeisiini tosin large-koossa. Oliko sulla Medium vai juuri tuo Large? Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin kiva huppari, rento, mutta kuitenkin hyvännäköinen :) Tiedätkö, Dorset Tote on suosikkilaukkuni arkena Neverfullejen rinnalla. Painoa on kestänyt todella hyvin, vaikka siitä on ollut jonkin verran puhetta ettei kestäisi. Laukku on myös ihanan kevyt nahkalaukuksi, jos vertaa esim. Bayswatereihin. Omani on kastunutkn muutaman kerran muttei siihen ole jäänyt jälkeäkään, olen aina välillä suihkuttanut laukun suoja-aineella. Voin lämpimästi suositella! Nythän Dorset on muuten alessakin ;) pakko vielä sanoa, että aluksi laukun "lötköys" hieman hirvitti, mutta senkin olen kokenut vain hyväksi jutuksi. Niin ja omani on medium.

      Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta sinullekkin!:)

      Poista