lauantai 19. tammikuuta 2013

18-19/1/13



1. Parka päälle pakkasella...
2. ..ja UGGit jalkaan.
3. Perjantai-illan herkut, suklaalakuja, ehdoton herkkulempparini!
4. Sohvan uudet tyynyt.


5. Lauantain lounas Rossossa hyvässä seurassa.
6. Untuvatakki päälle ja ulos!
7. Lenkillä
8. Auringonlasku <3

12 kommenttia:

  1. Mikä tuo ihana vihreä parka on? :) Ei ole näkynyt kuvissa aiemmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parka ei todiaan ole tainnut täällä blogissa aiemmin näkyä, Vero Modasta ostin alkutalvesta :)

      Poista
  2. Toi vihree parka on kiva! Löysin Vero Modasta yhden kivan vihreen takin, oli alessa -50 % miks en ostanu.. :/
    Vähän kyllä painonpudotusprojektia meneillään, ois varmaan jääny pian liian isoks ja käyttämättä. Pienempiä kokoja ei vihreästä ollut.. :(
    Eka mietin et mistä noi lakut on? Onks noi punnitse & säästä kaupasta? Ne on siellä ainaki ihan parhaat! :D

    VastaaPoista
  3. Saattoi olla sitten tuo samainen parka, ainakin täällä noita alessa näkyi! Omani ostin alkutalvesta norm.hinnalla, onneksi alessa ei olisi ollut kokoa joten ei harmita : D mikä se sellainen kauppa on?:) nuo lakut ostin ihan Prismasta, kiva sekoitus rasiassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä hyvän näköinen parka! :)
      Itiksessä oli joskus, ehkä vielä reilu vuosi sitten punnitse&säästä kauppa, mutta se remontin yhteydessä katosi sieltä, harmi :/ Suklaalakut on ihan herkkua :P http://www.punnitse.fi/myymalat

      Poista
    2. Kiitos :) vähän yllättävä valinta vihreä takki itselläni, mutta ihmeenkin hyvin olen siinä viihtynyt.
      No voi harmi, jos ei ole enää :( Itiksessä tykkään juurikin eniten shoppailla. Ostan myös usein kaupan irtomyynnistä suklaalakuja ( samassa kuivien hedelmien ym kanssa) sairaan hyviä!

      Poista
  4. Minkä merkin lakuja nuo ovat? :) olen kokonaan unohtanut noiden olemassa olon. Punnitse ja säästä kauppa on sellainen, missä on kaiken maailman pähkinöitä ja kuivahedelmiä ym. joita ostetaan kilohinnalla(?) ja säästetään :D. Mistä tuo beige takki on, saisiko linkkiä? :) ostin muuten vahingossa hm:llä käydessäni saman raitapaidan kuin sinä. Tajusin vasta jälkeenpäin että sinullaon sama:D ihanan tuntuinen päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakut olivat Kuusaankosken lakuja, eli tulleet kauppaan ihan lähiseuduilta, muuta en nyt niistä osaa sanoa :) no täytyykin ensi kerralla Helsingissä käydessä mennä kyseiseen kauppaan. Beige takki om 2-3 vuotta vanha, Espritin super lämmin untsa. No kiva, että löysit paidan, raita toimii aina! :)

      Poista
  5. Kivoja kuvia! Tää sun blogi on kyllä vaarallinen paikka:D Oon nyt kohta (toivottavasti) hankkimassa sitä toista Bayswateria, ja olin jo melkeen päättänyt, että väri tulee olemaan se chocolate. Mutta nyt selailin sun asuja ja laukku-juttuja täällä, ja sun musta Bays näyttää kyllä niin hyvältä myös! Ääh:D Eli takaisin mietintä-asteelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustaa Bayssia voin kyllä suositella :) Tuntuu, että se on vähän jämäkämpi kuin Oak ja sen kanssa ei tarvitse olla kovinkaan varovainen ;)

      Poista
    2. Kyselen vielä vähän siitä mustasta Bayswaterista:) Onko sun laukku säilynyt hyvänä ilman mitään suurempia naarmuja tms? Luin jostain, että mustassa nahassa ne naarmut ja muut näkyisi helpommin kuin esim. tummanruskeassa.. Mustahan on varmasti helpompi "huollettava" kuin oak, mutta onko sun laukkuun tullut mitään tahroja tai esim. vesipisaroiden jälkiä?

      Haluaisin toisaalta sen ruskean, kun mustia laukkuja mulla jo on, mutta toisaalta se väri näyttää mun mielestä joskus vähän liian "mummomaiselta":D Kiitos paljon jos viittit taas vastata näihin kysymyksiin!:)

      Poista
    3. Omassa laukussani ei ole yhtään naarmua, natural leather antaa kuminkin aika pajon anteeksi :) Vesipisaroista ei ole jäänyt jälkiä, ainut mistää huomaa ettei laukku ole ihan upouusi on kulmien kuluminen, mutta sekin on todella vähäistä :) Vaikea valinta sinulla kyllä edessä! Musta ja Oak on kyllä hyvä combo, että mieti nyt vielä ;) Tummanruskeakin on kyllä hyvännäköinen...

      Poista