sunnuntai 29. tammikuuta 2023

Inspiroi nyt - minttu (ja neulominen)

Postaus sisältää mainoslinkkejä



Yleensä joka vuosi, siinä tammikuun korvilla, alkavat kiinnostaa värit pienissä määrin pukeutumissa. Varsinkin hempeät pastellisävyt näyttävät ihanille juuri nyt, tällä hetkellä kiinnostaa ikilemppari laventelilila, jonka lisäksi ihastuttaa suloinen mintunvihreä. Yleisesti en juuri vihreästä pidä, mutta tällainen pehmeä sävy miellyttää, joten säännöllisin väliajoin alan haikailla kyseistä pukeutumiseeni. Itseni tuntien tiedän, ei kannata hullaantua ja päivittää koko vaatekaappia väreillä, sillä jossain vaiheessa kyllästyn. Tutkailinkin vähän verkkokauppojen valikoimia ja keräsin muutamia juuri nyt kiinnostavia juttuja kollaasiin.

Helppo keino lisätä ripaus väriä neutraaliin vaatekaappiin on tottakai asusteiden muodossa - huivi, pipo, balaclava tai lenkkarit esimerkiksi päivittävät pukeutumisen ajankohtaiseksi. Korvakorut pienellä mintulla yksityiskohdalla ovat toivelistallani. Kollaasissa näkyvät Enamel Copenhagenin versiot ovat juuri etsimäni kaltaiset (yllätyin, että Nordicfeel, josta tilaan meikkini myy myös koruja). Himoitsen myös kevääksi New Balancen lenkkareita, joille tiedän varmasti tulevan paljon käyttöä. 

Mintun pipon neuloinkin aiemmin, lisäksi juuri valmistui myös samanvärinen balaclava, innostuin kypärämyssyistä kunnolla jo viime talvena ja tykkään edelleen. Tämän hetken trendi itselläni onkin neuloa asusteet itse. Parasta kun saa tehtyä juuri oman maun mukaista ja neulominen on todella kivaa ja kehittävää. Seuraavaksi työn alle kämmekkäät, jotka tosin kollaasista poiketen teen harmaina, vaikka nuo pidempivartiset mintun väriset ovat kyllä hauskat.

Minttua ajattelin asusteiden lisäksi garderobiini villapaidan muodossa. Itse asiassa minulla onkin puikoilla myös ikuisuusprojektina hempeä raitaneule jämälangoista, jossa on tietysti "päävärinä" minttu. Mikäli haluaa päästä helpommalla, löytyy ainakin &Other Storiesilta neuleita pastelliväreissä. Itse sen sijaan aion neuloa paitaa aivan rauhassa, tavoite on saada se kevääksi valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti