maanantai 28. helmikuuta 2022

Lumikasoja ja kevään odotusta









kypärämyssy - neulottu
takki - &Other Stories
legginsit - H&M
nilkkurit - Zara
laukku - Louis Vuitton
aurinkolasit - Ray-Ban

Heipat helmikuulle ja toivottavasti pian myös korkeille lumikinoksille. Niin paljon kun olen talvesta tykännyt, niin nyt siirryttäessä maaliskuulle odotan kovasti lumien sulamista ja paljaita katuja. Talvitakkeihin pukeutuminen alkaisi myös pikku hiljaa riittää, vaihtelua olen hakenut lyhyemmällä mallilla, jonka löysin alkuvuodesta aleista, malli on minusta superkiva ja kivaa vaihtelua pitkähelmaisille takeille. Olen yhdistellyt takkia niin hameiden kuin ihan vain legginsien kanssa, tällaisessa kuvan peruslookissa kuljen usein arkena. 

Myös asusteita vaihtamalla olen hakenut muutosta talvipukeutumiseen, kypärämyssyt ovat ehdottomasti olleet tämän talven lemppareita, kun vielä neuloin kyseisiä useammassa värissä. Ihan täydellisiä varsinkin nyt, kun ei ole kovia pakkasasteita, mutta kaipaa kuitenkin lämmikettä päähänsä.  Ray-Banin Nina aurinkolasit ostin ihan alkuvuodesta ja ne ovat minusta hauska yhdistelmä juurikin kypärämyssyjen kanssa. Vaalea laukku tekee asuun myös helposti jo keväisyyttä, joten kaivoinkin kaapista innoissani tuon vuosi sitten ostamani Louis Vuittonin laukun esiin.

Kuten jo aiemmin mainitsin, aloin tänä vuonna kirjata kaikki vaate- ja asustehankinnat ylös paperiseen kalenteriini, jotta pysyn paremmin kärryillä hankinnoista. Tammikuussa ostin paljon, sillä satuin löytämään alennusmyynneistäkin monta haaveissa ollutta vaatetta, kuten tuon takin, aitonahkaiset housut, helppoja neulemekkoja, trenssin seuraavaan kauteen ja muutamat kengät. Sen sijaan nyt helmikuussa en hankkinut yhtään mitään, lukuun ottamatta muutamia lankoja, jotka lasken enemmän harrastusmenoihin. Alkavalle maaliskuullekin minulla on aika tiukka linja hankintojen suhteen. Päätin myös, että tästä lähtien kolme vaatetta tai asustetta kuussa on ehdoton maksimi, ja se koskee kaikkea hiuspannoista kenkiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti