perjantai 5. marraskuuta 2021

Nahkahame ja neule

Postaus sisältää mainoslinkinneule - oma tekemä
nahkahame - InWear
nilkkurit - &Other Stories
laukku - Gucci
takki - Arket

Yksi suosikkisettini syys- ja talviaikaan on nahkahameen ja muhkean neuleen yhdistelmä, joka on minusta tosi klassinen setti. Nahkahame on kiva yhdistää vaikka silkkipuseroon juhlallisemmassa tilanteessa, mutta näin arkena heitän sen pariksi neuleen. Harmaa neule on tietysti itse neulottu. Huomaa miten varsinaisilla vaatekaupoilla käynti ei nyt niin innosta ja mieluummin kiertelisin lankakauppoja. 

Nahkahameen tosin päivitin aiemmin tänä syksynä, kun edellinen vastaava hame oli jo kokenut kovia ja jotenkin ihmeellisesti myös vähän kutistunut vaatekaapissa. Olin jo hetken etsinyt hameelle seuraajaa, joka olisi aitoa nahkaa ja siinä olisi kuminauhavyötärö. Kun bongasin tämän kuvissa näkyvän hameen InWearilta oli se pakko hankkia, nimittäin oli just eikä melkein mitä olin kaivannut garderobiini, vaikka hinta tietysti hankkiessa vähän kirpaisi. Myös aitonahkaiset housut ovat olleet jo vuosia ikuisuushankintalistallani, jossa taitavat pysyäkin, sillä täydellisten löytäminen  tuntuu olevan mahdoton tehtävä.

Nyt on ollut vielä tosi leudot kelit, joten paksumpiin sukkahousuihinkaan ei ole vielä tarvinnut turvautua ja takkinakin on riittänyt ihan ohut villakangastakki. Arketin takin löysin jo useampi vuosi sitten jostain tosi kovasta alesta ja se on niin ihana leutoihin päiviin. Säiden kylmetessä toimii tämä hameen ja neuleen setti edelleen, kun heittää päälle paksumpaa takkia ja jalkaan enemmän denierejä. Pakko muuten vinkata näin ohimennen, että parhaat sukkahousut löytyvät aivan ehdottomasti Lindexiltä! Olen todellakin testannut monia, kuljenhan melkein koko talven mekoissa niin vapaalla kuin töissä, ja aina palaan Lindexin versioiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti