sunnuntai 28. marraskuuta 2021

3 x Hetken käytetyin laukku


Louis Vuitton Félicie Strap & Go

Olin harmitellut useamman vuoden, miten aikoinaan myin pois klassisen Louis Vuittonin Pocheten Monogram -kuosissa ja siihen ostamani pitkän hihnan. Olin jo muutaman kerran ajatellut, olisiko ihan älytöntä hankkia laukku uudelleen, kunnes mallistoon tuli yllä näkyvä malli, joka säväytti heti. Alkukesästä marssinkin myymälään, jossa sopivasti odotti yksi kappale tätä rentoa laukkua. Kyseessä on todellakin pieni laukku, mutta se toimii minulla mainiosti arjessa vaikka töihin kävellessä, kun mukana täytyy olla lähinnä avaimet, lompakko ja puhelin. Materiaali on myös niin helppo, eikä tämän kanssa tarvitse esimerkiksi varoa sadetta. Hihnassa roikkuvaan pikku pussukkaan voisi laittaa pankkikortin ja löytyy laukusta itsestäänkin muutama korttipaikka. Laukkuun kuuluu khakivihreä paksumpi hihna, joka on tosi miellyttävä käytössä. Lisäksi minulta löytyy brändiltä myös niin erikseen ostettu nahkahihna kuin tämän isosiskon Damier Azur Félicien mukana tullut ketjuhihna, joten pystyn näppärästi muokkaamaan laukkua eri näköiseksi. Mikä parasta, ennätin hankkia laukun ennen melko kovaakin hinnannousua.


Marimekko Karla

Kyseinen laukku herätti vielä muutama vuosi sitten ihmettelyä, sillä minusta malli oli vain todella outo. Karkkipaperista inspiraation saanut laukku on toki erilainen, mutta muutaman vuoden sitä tuijoteltua lähes päivittäin, alkoi malli miellyttää kovasti silmää. Minulta löytyykin laukusta muutama eri versio, mutta tämä syksyn kausiväri Taupe, eli harmaan ruskea oli väriltään niin täydellinen, että päätin alkusyksystä pitkän pohdinnan jälkeen ostaa sen. Sävy sopii niin hyvin garderobini sisältöön, laukku on oikea tilaihme ja rento malli on täydellinen arkeen, nahkakin tässä vain paranee käytössä.


Fendi Mini Camera case

Minulla ei ole ennen tätä kameralaukkua ollut mitään Fendiltä, mutta pakko sanoa että laatuun olen ollut hurjan tyytyväinen. Havittelin tosin aluksi täysin eri mallia canvaasi pinnalla, mutta käytännön syistä päädyin tähän nahkaiseen, joka on niin paljon helpompi ja kestävämpi käytössä. Rakastan laukun mallia ja sitä että käsin maalattu printti on vain toisella puolella, jolloin tätä voi käyttää myös mustana laukkuna. Punainen vetoketjunvedin on hauska yksityiskohta. Laukku on ollut minulla kovassa käytössä noin puolitoista vuotta, eikä tässä näy juuri mitään käytön merkkejä, vaikka olen ollut todella huoleton tämän kanssa. Koko on tarpeisiini sopiva, sillä tämä mahduttaa sisäänsä kaiken tarvitsemani ja enemmänkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti