sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Luottoasu ja lomaviikko
nahkatakki - Zara
neulemekko - Nanso
lenkkarit - New Balance
laukku - Prada

Ihanaa sunnuntaita! Täällä vietetään viimeistä kesälomapäivää, jonka ajattelin pyhittää blogihommille, sillä en ole ehtinyt avata läppäriäni taas hetkeen. Nämäkin postauksen kuvat ovat oikeasti jo kuukauden takaa. Nyt on saanut nimittäin jo kiskaista sukkahousua jalkaan, eli syksy on todellakin tullut. Nahkatakki alkaa olla liian viileä valinta ja melkein täytyy jo hakea villakangastakit varastosta. Loppukesän ja alkusyksyn luottosetti onkin ollut lyhythihainen neulemekko näin nahkatakin tai trenssin kanssa puettuna. Kuten tiedätte, tykkään simppeleistä vaatteista, kuten tuo beige midipituinen mekko, jotka ovat helppoja pohjia asuille ja niitä voi yhdistellä ristiin rastiin. Mekko tulee toimimaan myös nilkkureiden ja villakangastakin kanssa pitkälle syksyyn.

Olin ihan tarkoituksella jättänyt yhden lomaviikon syyskuulle, sillä haaveilin mökkeilystä alkavassa ruskassa, kun puolukka- ja omenasato on parhaimmillaan. Mökillä tosiaan kuluikin suurin osa viikosta, mutta ehdittiin käydä myös parilla road tripilläkin niin Lahden suunnilla kuin Vantaallakin. Taas kerran pakko mainita, miten kotimaanmatkailu on noussut uuteen arvoonsa silmissäni. Monesti olemme miehen kanssa nauraneet, miten mökkeily on ollut meidän Amerikan matka kohta viimeiset pari vuotta, sieltä kun löytyy outlet -kauppakeskuskin kuten Jenkeistä.

Naurattaa muuten miten nämä harrastukseni ovat kuin mummoilla konsanaan, marjastus ja neulominen, jotka tosin tuntuvat nyt olevan jopa trendikkäitä valintoja. Varsinkin marjojen kerääminen on tärkeää hommaa. Tekee pahaa, miten paljon esimerkiksi mustikkaa jää vuosittain metsään, ja samalla ostetaan kaupasta ulkomaisia pensasmustikoita. En näe tässä mitään järkeä, joten kerään syksyisin niin paljon marjoja kuin vain ehdin ja meidän pakastin sisäänsä mahduttaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti