tiistai 7. syyskuuta 2021

Kymmenen kuvaa kukkapelloltaLaitetaan näin tiistain piristykseksi kymmenen kuvaa auringonkukkapellolta. Varmaan sanomattakin selvää, että auringonkukka on ihan lempparini ja loppukesän kaunein näky on keltaisenaan hohtava kukkapelto. En millään pystynyt nyt karsimaan kuvia, vaikka minulla on yleensä sellainen oma sääntöni, että seitsemän kuvaa postaukseen on sopiva määrä. Kuten aiemmin mainitisin, olimme etsineet miehen kanssa kukkapeltoja siellä täällä ajellessa, joten onneksi tämä Tuomarinkylän pelto kukki ja meillä oli muutakin menoa noilla suunnilla muutama viikko sitten, joten käytiin samalla nappaamassa nämä kuvat ja muutama kukka kotiinkin.

Olen varmaan ollut entisessä elämässäni puutarhuri, sen verran olen kiinnostunut kukista. Jos nyt uuden ammatin lukisin, se olisi juurikin puutarhuri. Nyt olen harjoittanut tuota intoani vain omalla parvekkeella, jossa meillä kasvoi muun muassa niitä auringonkukkia. Harmi vain parvekekukkien aika alkaa olla tältä vuodelta ohi, vaikka muutama sinnikäs siellä vielä majailee. Oman parvekkeen kukkaloiston lisäksi ilahduin, kun huomasin tänne asuinkaupunkiin tulleen tänä vuonna kaksikin eri auringonkukkapeltoa kaupungin toimesta. Tosin ainakaan toistaiseksi kukat eivät hohtaneet näin keltaisina kuin tämä kuvissa näkyvä maisema. 

2 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa ajattelin kommentoida, vaikka blogiasi olenkin edelleen lukenut säännöllisesti. Kiva kun jaksat edelleen tänne kirjoitella ja laittaa aina niin kauniita kuvia. Nykyään kun niin moni blogi tuntuu kuolleen, on kiva että ne parit omat lempparit vielä päivittyvät :) Kukista puheenollen, olen etenkin nyt menneenä kesänä ihaillut oman asuinalueeni talojen pihojen istutuksia ja samalla harmitellut, että itsellä ei kuitenkaan ole juurikaan innostusta meidän omaa pihaa laittaa. Tosin ei olla tässä vielä kauaa asuttu, joten toivottavasti vaikka ensi keväänä saisin innostuksen pihan laittoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kun kommentoit Mimmu! :) Tosi hiljaistahan blogeissa nykyään on :/ Luulen että syy on kaupallisten kamppanjoiden siirtyminen instaan.. Itse tykkään edelleen enemmän blogeista ja vaikka tämä oman päivittely on välillä melkoista taiteilua arjessa, niin jotenkin minusta on niin kiva itse palata juttuihin myöhemmin.

   Mäkin innostuin kunnolla parvekekukista vasta ekana korona keväänä, mutta siitä jäi kyllä tapa. On niin kiva hoitaa kukkia ja ihailla kukintaa. Ehkä säkin innostut ensi keväänä oman pihan myötä laittamaan kukkia :)

   Ihanaa syksyä!

   Poista