maanantai 21. kesäkuuta 2021

Kesäinen piknik


Ihan täydellinen lomaviikko takana, mutta huomenna olisi palattava sorvin ääreen. Tuntuu että ennätimme tehdä reilun viikon lomalla sen, mitä joku tekee kuukaudessa. Kesän bucket listalta voi ruksata jo monta kohtaa yli. On mökkeilty, käyty useammalla road tripillä, syöty jäätelöä ja mansikoita, käyty lounaalla ulkona, istuttu piknikillä meren äärellä, vietetty terassi-iltaa pilkkuun asti ja juhlittu synttärit. Eikä se kesä mihinkään lopu, vaikka loma loppuukin. Täytyy ottaa kesästä ilo irti myös töiden ohessa, vaikka heinäkuu onkin melko työntäyteinen.


Piknik meren äärellä oli tosiaan listallani ja se toteutettiinkin viime lauantaina. Olimme olleet edellisenä iltana melko myöhään Vantaalla, joten rento lauantain vietto oli paras vaihtoehto siihen väliin. Ensi töikseni kävin ostamassa mansikoita mukaan, ne jos mitkä kuuluvat kesäpiknikille. 


Paikaksi valitsimme meren poukaman pienen kävelynmatkan päästä kotoa, sieltä kun löytyy iso kivipöytä ja penkit. Bongasin kyseisen miljöön vuosi sitten, kun hiljaisen kevään aikana ehdin ulkoilla ennätyspaljon. Kävimme myös viime kesänä samassa paikassa piknikillä ja se oli tottakai uusittava kun sääkin suosi. Ihan täydellinen sijainti kuumaan hellepäivään, sillä meren äärellä ei ollut tuskaisen kuuma. Istuimme pitkän aikaa eväitä syöden ja ohi lipuvia veneitä katsellen. 


Hellepäivän asuna toimi Marimekon oranssi mekko vuoden takaa ja korikassi, joka on ollut kovassa käytössä viime aikoina. Ostin myös pitkästä aikaa ihan perus matalat Converset mustina, samat olen omistanut aiemmin vuosikausia sitten, mutta kävelin ne ihan loppuun. Käväistiin edellisenä päivänä Vantaan Tammistossa Oh my gosh -outletissa, jospa popot sai hyvään hintaan. 


Meillä oli aika simppelit eväät kylmälaukussa, mutta mitä sitä liikaa kikkailemaan. Täytin isot bagelit tuorejuustolla, salaatilla, tomaatilla, graavilohella ja miehelle kalan sijaan leikkelettä väliin. Lisäksi oli niitä mansikoita, jotka pesin kotona hyvin etukäteen, lakuja, cocista ja tietysti kylmälaukussa oli myös vettä. Puiset kertakäyttölautaset ovat myös käteviä ulkosalla.


Piknikiltä suuntasimme vielä jäätelökioskille, sillä kuuma keli vaatii ehdottomasti jäätelöä! Myöhemmin menin ystäväni kanssa terassikierrokselle, joka olikin täydellinen kruunaus kesälauantaille. Näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti