torstai 15. huhtikuuta 2021

Tämän hetken aurinkolasisuosikit

Tämä aurinkolasikaksikko onkin vilahtanut viimeaikaisssa asukuvissa, mutta halusin vielä nämä tämän hetken suosikit esitellä tarkemmin. Juuri nyt minua miellyttää ruskeansävyiset aurinkolasit, jotka ovat pehmeämmät kasvoja vasten, varsinkin nyt talven jälkeen kun ei ole vielä päivetetystä kasvoilla. Viime viikkoina aurinkolasit ovatkin olleet kovassa käytössä kauniiden kevätpäivien myötä. Lempimallini löytyvät Ray-Banilta ja olen luottanut heidän ajattomiin malleihinsa vuosikaudet. Minulla on yleensä eteisen pöydällä nopeasti saatavilla muutama pari aurinkolaseja, joita sillä hetkellä käytän. 


Ray-Ban Meteor

Nämä aurinkolasit sain itse asiassa jo kuusi vuotta sitten blogin kautta, toimivat silloin ja toimivat vuosienkin päästä. Jotenkin nyt Meteorit tuntuvat taas erityisen ajankohtaisilta kilpikonna kehyksin. Meteor on malliltaan vähän kuin saman brändin klassinen Wayfarer, mutta istuu omille kasvoilleni paljon paremmin. Mielestäni Meteorit olivat jossain välissä poissa tuotannosta, mutta nyt taas Ray-Banin mallistossa. Näiden tarkka mallinumero on RB4168 710 3N.


Ray-Ban Marshal 

Ruskealinssiset Marshalit sen sijaan ovat uusi hankinta, ja ostin ne muutama viikkoa sitten itselleni lomalahjaksi. Yritin aluksi etsiä tätä mallia paikallisista optikkoliikkeistä, mutta ruskeilla linsseillä ei ollut missään tarjolla, joten jouduin tilaamaan itse netin kautta. Halusin Marshalit nimittäin nimenomaan ruskeina ja isommalla linssikoolla. Näiden tarkka mallinumero on RB3648 910443 54.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti