maanantai 19. elokuuta 2019

Ihan kesämekkokelit


nahkatakki - Zara
laukku - Chloé
maiharit - &Other Stories
aurinkolasit - Ray-Ban
donitsi - Gauhar

Näin elokuun puolessa välissä joka tuutista tuntuu puskevan, syksy, syksy ja syksy! Villapaitoja ja farkkuja alkaa näkyä, vaikka lämpöasteet huitelevat vielä parissakympissä!  Höpö höpö mikään syksy vielä ole ja itse ainakin kuljen kesävaatteissa niin pitkään kuin mahdollista, niitä samoja syystakkeja, neuleita ja farkkuja tullaan taas varmasti näkemään kyllästymiseen asti. Juuri kirjoittelinkin, etten suinkaan hylkää valkoisia mekkoja vielä hetkeen, yhdistän niitä nyt vain eri tavalla kuin kuumempina kesäpäivinä. Puuvillainen kukkamekko on tosiaan ollut ihan lempivaatteeni, se toimii loistavasti myös nahkatakin ja maihareiden kanssa nyt loppukesään ja siihen tulevaan syksyyn. Rakastan keksiä erilaisia yhdistelmiä samoja vaatteita ja asusteita hyödyntäen, toivottavasti tekään ette kyllästy kun kuvissa vilkkuu jatkuvasti samat vaatteet?

Linkit mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Tuo mekko on niin ihana! Olen nyt useampaan otteeseen harkinnut sen tilaamista, mutta suhteellisen korkea hinta on ainakin toistaiseksi ollut esteenä. En käytä mekkoja kovin paljon, joten siksi tuo hinta kirpaisee. Ehkä tuo mekko tulee vielä alennukseen myöhemmin syksyllä, pitää toivoa :) Mun mielestä on vaan kiva, että asukuvissasi näkyy paljon samoja vaatteita, mitä olet sitten yhdistellyt eri tavoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😘 Mekon hinta kyllä totta puhuen kirpaisi vähän, mietinkin pitkään raaskinko ostaa 😀 Yitin sitä myymälästä ensin etsiä muttei sitä tullut sinne ollenkaan niin oli sitten pakko tilata riskillä. Mutta onneksi tosiaan ostin, muuhun en haluaisi nyt pukeutuakaan ja täysi puuvillainen mekko oli kiva myös niillä hellekeleillä 🥵 Eli suosittelen! 😍 Mä itse asiassa hankin tän saman mekon myöhemmin myös koko mustana 😀

   Ihanaa alkanutta viikkoa ja kiitos kun kommentoit!

   Poista
 2. Komppaan Mimmua, eri yhdistelmiä on kiva nähdä. Ja olen niin samoilla linjoilla kesän jatkumisen kanssa. Vaikka tänäänkin aamusta satoi vettä töihin kävellessä, riitti t-paita päälle. Syksystä aletaan jauhamaan aivan liian aikaisin, ja tätä mieltä olen vaikka syksyihminen olenkin. Syksy/talvi kuitenkin kestää sen verta kauan, että pian jo itketään, että tulispa se kesä jo ja kirotaan neuleet alimpaan paikkaan. :D Tykkään sitä paitsi pitää kesälomanikin ripotellen yleensä touko- elo-syyskuussa, joten kyllä se kesä siellä vielä porskuttaa. Jatketaan me vaan kesäpukeutumista ja irtojätskeistä nauttimisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa kiva kuulla! 😘 Niin samoila linjoilla sun kanssa ja loman pidän ripotellen minäkin, juuri loman vikaa päivää viettelen. Itse asiassa mullahan on kesälomaa vasta marraskuussa tänäkin vuonna 😀 tykkään ruska-ajasta mutta mua alkaa takit ja housut kyllästyttää niin nopeasti, että ehdottomasti paljain säärin niin pitkälle kuin vaan pystyy ja jätskikioskille ehtii hyvin ainakin syyskuun vielä 😋

   Ihana kun jätit kommenttia, kiitos!

   Poista