sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Hiustenhoidon luottotuotteita

Postaus toteutettu yhteistyössä Nordicfeelin kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

Pitkän talven kuljettua lähes päivittäin pipo päässä, ei ole niin tullut kiinnitettyä huomiota hiusten tilanteeseen. Kevään korvilla kuitenkin heräsin ja tajusin, että viimeisestä kampaajakäynnistä alkaa olla kulunut vähän liian monta kuukautta, joten varasin ajan huomiselle. Lopetin reilu kolme vuotta sitten koko tukan värjäämisen, kasvatin oman värin esiin, jonka jälkeen olen vain ihan pari kertaa kevyesti raidoittanut tukkaan. Tämä toimii itselläni hyvin, sillä tyvikasvusta ei tarvitse huolehtia ja minusta oma luonnollinen väri on se parhaiten itselleen sopiva. Haluan kyllä kesää kohtia hitusen vaaleamman ilmeen, joten vaaleat raidat ovatkin helppo keino freesata hiuksia. Olen kohtalaisen laiska tukan kanssa, joten sen on oltava helppo. Hiukseni ovat olleet melko lyhyet jo useamman vuoden, mutta ihan polkkaa en nyt halua, puolipitkä malli on se toimivin. Muutama luottotuote minulle onkin, jotka sopivat loistavasti raidoitetulle tukalleni. 


Haluan pitää vaaleat raidat kymänsävyisinä, joten keltaisuutta pois taittava hopeashampoo kuuluu kylppärin vakiotuotteisiin. Kampaajani kehui tätä Schwarzkopfin  Goodbye Yellow -shampoota, joka onkin osoittautunut toimivaksi. Shampoo on ehkä hitusen sinertävämpää sävyltään kuin aiemmin käyttämäni tuotteet, kuten toinen lemppari Fudgen vastaava. Sen verran tuju tuote muuten kyseessä, että suojakäsineiden käyttö tätä levittäessä ei ole yhtään liioittelua. Pesen hopeashampoolla tukan noin joka kolmas kerta.

En selviä mitenkään ilman hiuksiin jätettävää hoitoainetta, jota käytän tavallisen hoitoaineen lisäksi. Schwarzkopfin Bonacure Repair Rescue on ollut käytössäni ainakin kymmenen vuotta, tästä en luovu! Hiuksiin jätettävää hoitoainetta hieron latvoihin aina pesun jälkeen, sillä varsinkin vaalennettu hius menee todella takkuun ja tämän kanssa hiusten selvitys sujuu helpommin, lisäksi tuote tekee latvoista sileät ja kiiltävät. Putilo on todella riittoisa, sillä ihan pieni tippa kerrallaan riittää. 

Toinen lemppari jätetettävä hoitoaine on saman merkin suihkutettava Repair Rescue Spray Conditioner, jota saatan suihkuttaa vielä aamulla harjatessa hiuksiin, varsinkin jos olen mennyt hitusen märällä tukalla nukkumaan, minulla kun on tapana käydä iltaisin suihkussa. Tällä selvitän myös toisen päivän takkuisen tukan. Varsinkin kesällä auringon kuivattaessa hiuksia on kyseinen aivan ehdoton lisä.


Hoitoaineiden paras kaveri takkutukan selvittämiseen on kulttimaineeseen päässyt Tangle Teezer -harja, josta en enää mistään hinnasta luopuisi. Tällä lähtevät pahimmatkin takut kivuttomasti ja harjaa voi käyttää myös märkien hiusten harjaamiseen. Mikäli et kyseistä harjaa omista, hanki heti, paluuta vanhaan ei sen jälkeen ole! Päivitän harjan muutaman vuoden välein, tämä tyylikäs musta harja on muistaakseni kolmas versio omassa käytössäni. 

Pidän useimmiten hiuksia kiinni ja erilaiset donitsit ja pannat ovatkin ilokseni juuri nyt pinnalla. Haluan myös vinkata pienen pienistä Invisibobblen nano ponnareista, jotka ovat loistavia kun pitää hiuksia vaikka puoliksi kiinni tai ranskanletillä. Pikkuruiset ponnarit ovat huomaamattomia, eivät löysty käytössä, saati vahingoita hiusta, ne on myös helppo ottaa pois.

Ps. Nordicfeelillä on juuri nyt kaikki hiustuotteet 20% alennuksessa 2.4 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti