sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Sunnuntaifiilis


mekko - Zara
donitsi - Monki
kengät - &Other Stories
kassi - Zara

Monesti kuulee ihmisten sanovan, että sunnuntai on viikon inhottavin päivä. Veikkaan, että sillä on tekemistä kouluaikojen kanssa. Sunnuntai oli se ärsyttävä läksyjentekopäivä. Itse muistan jättäneeni läksyt juuri sinne sunnuntaille ja kokeneeni sitä samaa sunnuntaiahdistusta, viikonloppu oli ohi ja arki kutsui taas. Koin samaa sunnuntaiahdistusta vielä vuosia tehdessäni työtä arkisin kahdeksasta neljään, sunnuntaina takaraivossa takoi ajatus, että huomenna taas töihin. Jossain vaiheessa tilanne kääntyi lähes päälaelleen, varmaan silloin  kun vaihdoin työpaikkaa, nykyään sunnuntai on yksi lempparipäivä! Koska teen usein myös viikonlopputöitä, tykkään sunnuntai työvuorosta. Minulle on ihan sama onko vapaapäiväni viikolla vai viikonloppuna. Koska töihin on kiva mennä, en koe koskaan sitä kauheaa sunnuntaiahdistusta. Jos kohdalle ei satu työvuoroa, on ihana mennä brunssille tai kaupungille kahville. Tykkään myös mennä Helsinkiin ostoksille sunnuntaina, silloin on paljon rauhallisempaa, ei tarvitse jonottaa sovituskoppiin tai jatkuvasti väistellä kadulla ihmisiä. 

Nämä kuvat on otettu sunnuntaina pari viikkoa sitten, kävelimme puistossa ilman kiirettä minnekään ja kävimme jäätelökioskilla. Täydellinen sunnuntai! Nyt olemme lähdössä mökille sunnuntain viettoon. Aion käydä mustikkametsällä, pyöräillä pitkin kyliä, syödä gilliruokaa ja ehkä ottaa vähän aurinkoa. Huoletonta päivää teillekin! 

Ps. En useinkaan tee heräteostoksia, mutta tuon kuvissa näkyvän mekon nappasin mukaan Tallinnassa kesäkuussa ollessa juuri alkaneista Zaran aleista sen enempää miettimättä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti