tiistai 27. maaliskuuta 2018

Kolme viime viikkoa


Heippa pienen tauon jälkeen! Mitä teille kuuluu? Ei ollut suunnitteilla pitää blogista yli kolmen viikon taukoa, mutta...

Ensin tulin kuin tulinkin kipeäksi. Muutamat vapaapäivät kuluivat sängyn pohjalla, jonka jälkeen yritin sinnikkäästi käydä töissä, kunnes oli pakko jäädä edes päiväksi sairaslomalle. En olisi pois töistä mistään hinnasta, ja minun pitää olla tosi huonossa jamassa jäädäkseni kotiin. Muuten töissä on ollut vähän ekstraohjelmaa, mutta nyt tilanne taas rauhoittuu hetkeksi.

Inspiraationi blogin suhteen menee pukeutumisinspiksen mukana, viime viikot olen kulkenut tasan samoissa asuissa kuin jo monta kuukautta, joten kuvia ei ole edes huvittanut ottaa. Kun blogini on lähes asukuvapainotteinen niin.. Kunhan talvitakeista päästään, uskon että pääsen taas vauhtiin tämän homman kanssa :D


Nyt alkaa onneksi olla merkkejä keväästä - lumet sulavat pois kovaa kyytiä, pidän niin sormet ristissä ettei sitä tulisi enää yhtään lisää. Kadutkin alkavat olla osittain kuivat, joten en kauaa malta enää odottaa tennarikauden korkkaamista. Mustissa lenkkareissa olen jo uskaltanut ulos, mutta valkoiset tennarit saavat vielä hetken odotella.

Sain myös vihdoin varattua pitkään suunnittelemani matkan toukokuun alkuun. Mietin pääni puhki kohdetta - Barcelona, Madrid vai kokonaan eri maa, Italia? Monta iltaa käytin vaihtoehtoja tutkien. Lopulta kuin sain päätettyä, että kyllä se Barcelona on minne lähdetään, olivat kaikki potentiaaliset hotelli aivan täyteen buukattuja! Olin jo luovuttaa, kunnes sopiva hotelli löytyikin. Odotan nyt jotenkin matkaa ihan hurjan kovasti, ja matkakuume alkaa olla melkoisissa sfääreissä.


Parina sunnuntaina olen lähtenyt ekstempore Helsinkiin ostoksille ja syömään. On niin helppoa hypätä bussiin. Sunnuntai onkin osoittautunut mitä parhaaksi shoppailupäiväksi kun kaupoilla on suhteellisen rauhallista. Helsingissä tuntui myös olevan jo paljon keväisempää kuin täällä, joten sain ihan uutta virtaa siellä käydessä. Nyt onkin hankittu muutama ihana midimekko kevään reissua odottamaan. Voi että, kesä tule pian tännekin!

12 kommenttia:

  1. Kiva lukea pitkästä aikaa postaustasi Anne, olenkin välillä käynyt kurkkimassa olisiko täällä postaus, vaikka se ei bloggerin lukulistalla olekaan näkynyt :D Ihana takki sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niin kiva kun kommentoit Linda! ❤️ välillä tämä homma kyllä jää muiden juttujen jalkoihin..
      Kiitos! 😊 ostin takin helmikuussa Tallinassa, vaikka mietin onko järkeä enää siinä vaiheessa talvea tekoturkkia hankkia 😄

      Poista
  2. Ihana asu ja karkkitakki! �� Keväinen takista huolimatta. :) täällä myös suunnitteilla Barceloonan reissu, joskin kesemmällä. Mihin hotelliin päädyit?

    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ❤️ hotelli on sellainen kuin Hotel del mar. Meille sijainti on ehkä tärkein kriteeri hotellia etsiessä, mutta tämä vaikutti muutenkin hyvältä 😊 selvisi myös miksi kaikki hotellit olivat jo täynnä, Real Madridin peli juuri silloin kun ollaan menossa. Barcelona on kyllä hyvä reissukohde, että nyt vaan matkaa tilaamaan 😉

      Poista
  3. ihana asu ja olipa kiva huomata, että sulta oli tullut postaus :)

    VastaaPoista
  4. Sun hiukset on ihanat näissä kuvissa! Onko edelleen ihan oma väri? Mun pitäisi varata kampaaja, jotta saisi vähän keväisempää ilmettä omaan tukkaan... tummanruskea alkaa tuntua jotenkin liian tummalta. Kevät ja keväinen fiilis tarvitsee kevät-tukan! :D -Amanda

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu oma väri on päässä edelleen, tosin nyt yli parin vuoden värjäämättömyyden jälkeen olen menossa kampaajalle ensi kuussa laittamaan vähän raitoja. Koko päätä tuskin tulen enää värjäämään, kun näin pitkälle on oman värin kanssa päästy :D Tummanruskea on kyllä niin nätti väri <3 Mutta vaihtelu virkistää ;)

      Poista
  5. Hei jos asuinspis ei kukoista, niin voisin heittää postaustoiveen ilmoille :D Olisin iloinen jos tekisit postauksen kevään ja kesän asusteista! :) Korviksia, laukkuja, kenkiä, aurinkolaseja, vöitä.. Huomaan nimittäin tällä hetkellä etsiväni juuri näitä eniten, kun haluaa vähän jotain uutta ja piristävää kevääksi ja kun vaatepuoli noin muuten on ihan hyvässä kondiksessa, mutta vanhoja kolttuja olisi kiva "uudistaa" toisenlaisilla asusteilla. Ja hei, Barcelona kuulostaa mahtavalta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo välillä tulee näitä kausia kun teen mieluummin vapaa-ajalla muuta kuin blogia, tämä kun vie ihan hurjan paljon aikaakin. Kiitos ideasta :) Hmm.. en tiedä saisinko konaisen postauksen asusteista aikaan, kun juuri postasin aurinkolaseista ja nyt julkaisin just postauksen inspiroivista jutuista ja siellä näkyy noita asusteitakin. Muutamat korvikset olen hankkinut, että ehkä kuvaan ne joku päivä ;)

      Iloista pääsiäistä! <3

      Poista
    2. Kiitos! Ja hyvää pääsiäistä sullekkin! <3

      Bongasinkin just sun uusimman postauksen ja just tollasista kollaasijutuista tykkään kovasti! :) Ja hei, mä oon myös just vähän aikaa sitten kotiuttanu sen saman Gannin mekon, kun oli niin hyvä ale!! Ootan siis innolla asupostauksia siitä :D

      Poista
    3. Mahtavaa kuulla, että tykkäät kollaaseista! :) ja mikä sattuma, että säkin tilasit Gannin mekon. Väri vähän mietitytti, että onko tunkkainen, mutta malli superkiva joten päätin pitää. Pakkaan varmasti Barcelonaan sitten mukaan tuonkin mekon ;)

      Poista