torstai 29. maaliskuuta 2018

Inspired Now
Tiedän että olen nyt ihan liian ajoissa tämän kesäkaipuun kanssa, mutta heti kun sain kevään matkan varattua, olen alkanut haaveilla mekoista ja kesäkengistä. Toisaalta olen huomannut, että on hyvä olla ajoissa seuraavan kauden hankintojen kanssa, ettei jää ilman. Listasin kollaasiin muutaman jutun, jotka inspiroivat juuri nyt;

Pallot ja raidat. Polka dots -kuosi jatkaa ihastuttamista ja uskon, että sitä tullaan näkemään minunkin päälläni taas paljon. Lisäksi klassinen raita näyttää superhyvältä pienen tauon jälkeen. Nyt himoitsen kokopukua, vaikken mikään bleisereiden ystävä ole ollenkaan, voisi tuollainen rento laskeutuva malli toimia kivasti samankuosisten housujen kera.

Pyöreät aurinkolasit. Viime kesänä käytin aivan älyttömän paljon pyöreitä aurinkolaseja ja sama ihastus jatkuu tänäkin vuonna. Viirumaisia kissalaseja tuskin siis nenälläni nähdään.

Valkoiset tennarit ja T-paidat kaiken kanssa. Ennen ajattelin valkoisen teepparin supertylsäksi vaatekappaleeksi, mutta nykyään se on yksi lempivaatteeni, samoin kuin puhtaanvalkoiset tennarit. Nämä kaksi sopivat mielestäni ihan kaikkeen, kuten tuohon kollaasin kokopukuun. 

Midipituus. Helmojen haluan tänä keväänä ja kesänä olevan hitusen pidempää sorttia. Midimekkoja olenkin tässä ehtinyt muutama hankkia, ne kun toimivat hyvin myös keväällä nahkatakin kanssa. Kaapista löytyy odottamasta säiden lämpenemistä niin uusi pilkku- ja raitamekko kuin tuo kollaasissa näkyvä kukallinen Gannin versio, se oli superkovassa alessa.

Kesäkassi. Olki-, juutti- ja bambukasseja löytyy tällä hetkellä lähes jokaisen liikkeen valikoimista ja minullakin pikkuinen kassi on etsinnässä. Kriteerinä olisi pitkä hihna ja pikkuinen malli, pyöreä voisi olla hauska. Tähän en kuitenkaan halua montaa kymppiä laittaa, sillä käyttöaika Suomessa on sen verran lyhyt.

Pistokkaat ja värikkäät kesäkengät. Kunhan nilkkureista päästään, haluan heittää jalkaan helpot  pistokkaat joko korolla tai ilman. Lisäksi punaiset kesäpopot olisivat kivat vaikka pallomekon kanssa.

Linkit mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti