tiistai 13. helmikuuta 2018

Inspired Now



Tässä aamukahvia rauhassa juodessani selasin nettikauppoja läpi kevät mielessäni. Minusta nettikauppojen selaaminen on rentouttavaa, nautin suunnattomasti vaatteiden ja asusteiden katselusta, vaikken olisi edes ostamassa mitään. Pikku hiljaa tosin kevään ja tulevan kesän hankinnat alkavat olla mielessä, ja muutamia teinkin juuri, kun hankin kukkakuosia niin housujen, puseron kuin mekon muodossa. Taidan siis tänä keväänä verhoutua kukkaan päästä varpaisiin ;)

Suosikkini ketjuliikkeistä on jo pitkään ollut Mango. Se on kiilannut jopa Zaran ohi ja mikäli etsin jotain tiettyä, suuntaan ensimmäisenä sinne. Brändi on todellakin kartalla mikä on muodissa sillä hetkellä, eikä mallistoa Booztilta selatessa tarvinnut taaskaan pettyä. Ajattelin samalla listata muutaman jutun, jotka miellyttävät juuri nyt - kukka-, pallo- ja ruutukuosit. Printeistä olen tykännyt oikeastaan aina, ja vanhimmat lukijat muistavat varmasti, kuinka kukkamekko nahkatakin kanssa on ollut luottoasuni jo monen vuoden ajan. Kevään pastellivärejen lisäksi kirkkaat sävyt innostavat taas, varsinkin keltainen. Kollaasin ohut villakangastakki on täydellinen! Kelpuuttaisin keltaista myös esimerkiksi neuleen muodossa. Lisäksi T-paidat erilaisilla teksteillä ovat nyt kovasti mieleeni. Teepparin kanssa yhdistäisin midipituisen hameen epäsymmetrisellä helmalla. Vastaavia hameita näkyy nyt paljon ja sellainen on omallakin ostoslistalla. Hameelle kun tiedän satavarmasti tulevan itselläni käyttöä. Kevään muoti on siis vahvasti makuuni ja palaan aiheeseen varmasti vielä myöhemminkin.

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Tää kollaasi on ihan superihana!! Mä en oo mikään kova värien käyttäjä, mutta vitsit että toi keltainen näyttää hyvältä mustan ja valkoisen kanssa! Sain tästä hurjasti inspiraatiota ja tuli himo tilata nuo kaikki itselle :D

    Ja tiedätkö, Mango on munkin lemppari!! Ja etenkin laukkuja olen ostanut Mangosta monia jo vuosien ajan. Itse en omista mitään luksuslaukkuja (satsaan mielummin takkeihin ja kenkiin) ja olen todennut että mangosta löytyy parhaimmat veskat sekä ulkonäöllisesti että hinta-laatu suhteeltaan. Ja hei, mäkin oon ihan hulluna kukka- ja pallokuoseihin! Parit mekot ja puserot onkin tullut jo hommattua kesää ja kevättä ajatellen, vaikka tässä vielä ihan talvea eletäänkin :) Mutta eipä vuodenaika olekaan koskaan ollut esteenä shoppailuilleni, jos eteen sattuu jotain mille tiedän varmasti olevan käyttöä, ostan sen vaikka se pääsisi käyttöön vasta puolenvuoden kuluttua xD Silloin saattaa tehdä niitä edullisimpia löytöjä!

    Ja haluan taas kiittää sua ja blogiasi, josta saan aina valtavasti ideoita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen! Tykkään myös siitä, että blogisi keskittyy pääasiassa vain asuihin ja muotiin eikä välissä ole mitään postauksia sekalaisista muista aiheista :D Koska täällä myös nautitaan kovasti vaatteiden ja asusteiden katselusta ja ihailusta <3

    Niin ja hyvää ystävänpäivää sekä kevään odotusta sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niin kiva Mansi kun jätit näin pitkän kommentin! :)

      Tuo keltainen takki on kyllä täydellinen!!! En tiedä muistatko, että mulla on ollut keltainen takki? Se oli hauska, mutta tosi nuhjuisessa kunnossa nykyään :/ Käytin sitä kyllä silloin uutena todella paljon, että se oli oikeastaan tosi helppo yhdistellä. Suosittelen siis keltaista takkia :)

      Mä en ole muuten Mangon laukkuihin koskaan edes tutustunut(!?) mutta en itsekään enää halua maksaa laukuista sellaisia summia mitä esim. muutamasta Célinestä olen maksanut :O Mangolta kyllä etsin melkein kaiken muun ja olen huomannut että heidän villakangastakit on niin paljon kestävämpiä kuin Zaran! Ja ihan totta, jos löytyy hyvä vaate, niin mitä sitä vuodenaikaa miettimään :)

      Kiitos itsellesi kun luet blogiani! <3 Tiedän että lukijoita olisi ehkä enemmän, jos kirjoittaisin muustakin kuin vaatteista, mutta olen halunnut tarkoituksella rajata blogin aihealueen :) Niin kiva kuulla että sinuun uppoaa! :)

      Mitä ihaninta loppuviikko! :)

      Poista
    2. Joo muistan kyllä se sun keltaisen takin! Ja muistan jo silloin ihailleeni pirteää väriä ja sitä, että joku ylipäätään käyttää värejä pukeutumisessa :D Itse aina välillä yritän käyttää muutakin kuin valkoista, mustaa, harmaata ja beigeä, mutta niin ne värikkäämmät yksilöt vaan jää aina jostain syystä kaapin perille pölyttymään :D Kaikki kyllä näyttää yleensä hyvältä, mutta en sitten jotenkin tunne oloani kotoisaksi kovin räikeissä vaatteissa, paitsi kesällä mekot ovat sitten asia erikseen ;) Mutta on kiva seurailla ja ihailla täältä sun blogista miten sä yhdistelet ja käytät värejä! :)

      Poista
    3. Totta muuten, itse kun aina ajattelen etten juuri käytä värejä, mutta kyllähän mä käytän :D Mutta ymmärrän sua, mulla on vaikea käyttää kokomustaa, vaikka se tyylikäs olisikin. En vaan jotenkin tunne itseäni kotoisaksi niin! Minustakin tuntuu, että kesä ja talvipukeutumiset eroaa hurjasti, kesällä kun asun kuviollisissa mekoissa :) Ja kiva kuulla, että tykkäät täällä katsella asuja, varsinkin kun pukeutumiseni on loppupeleissä melko yksitoikkoista :D

      Poista