sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Laskiaissunnuntai
Tämä viikko sujui jotenkin todella kevyesti. Työpäivät menivät rennosti, järjestimme myös asiakasillan, ne ovat aina niin kivoja tapahtumia. Arki sujuu mukavasti, kun on työ mistä nauttii ja minne ei koskaan ärsytä mennä. Olin niin pitkään "väärässä" työssä, joten osaan nykyään arvostaa työtäni, vaikkei se varmasti monen unelmaduuni olekaan. Ainut vähän ärsyttävä juttu kuluneella viikolla oli hammaslääkäri, mutta sekin oli pelkkä rutiinitarkastus, eikä yhtään reikää taaskaan ollut, jes! Terveys on sellainen asia, mistä ei kannata tinkiä, joten käyn kyllä mielelläni tutulla hammaslääkärillä, kun kutsu tulee.

Yleensä viikkoomme kuuluu lauantaina kahvilassa käynti, mutta koska olin silloin töissä, siirtyi kahvittelu sunnuntaille. Tänään sattui sopivasti olemaan laskiaissunnuntai, joten tietenkin suuntasimme kaupungin suurimmille laskiaispullille. En ole mikään älyttömän kova pullan ystävä yleisesti, mutta laskiaiseen se kuuluu. Kermalla ja vadelmahillolla tietenkin, kuka ihme tilaa pullan mantelimassalla? Pullan kaveriksi kuuluu ehdottomasti kuuma kaakao, siitä ei ole epäilystäkään! 

Seuraavaksi ajattelin suunata ulkoilemaan tuonne lumisäähän, kun pakkastakaan ei hirveästi ole, täydellinen lenkkeilysää. Loppuillan kerään voimia uuteen viikkoon. Kaikki hommat pyykin pesusta ja kynsien lakkaamisesta lähtien on onneksi tehty, joten helpompi aloittaa uusi viikko puhtaalta pöydältä. Ensi viikolle onkin kivoja suunnitelmia valmiina. Mukavaa alkavaa viikkoa teille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana asu, harmaa ja vaaleanpunainen sopii niin loistavasti yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihana kun kommentoit! 😊 Takki on itse asiassa laventelin värinen, lisää kuvia asusta tulossa myöhemmin.

   Poista
 2. Nämä kuvat on kyllä ihan supersöpöjä Anne! :) Ja baskeri on vaan niin ihana, täällä toinen hullaantunut, vaikkei kaikkien mieleen olekaan :D

  Kivaa viikkoa myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! :) Harvemmin kuvataan sisällä, saati kahvilassa, jossa istuu puolin ja toisin porukkaa :D Nämä kuvat napattiin ihan spontaanisti ja sainkin kokonaisen postauksen aikaan :D

   Baskerit on ihania! Just hyvä pään lämmittäjä ja tuo kivaa naisellisuutta :) Hahah, jep 60% mun insta storiesin seuraajista taisi inhota niitä (lisää baskereista myöhemmin...)

   Kiitos kommentista! <3

   Poista