maanantai 5. helmikuuta 2018

Aina AikataulussaKello & rannekoru saatu blogin kautta.

Palaan vielä hetkeksi parin viikon takaiseen Berliinin matkaan näiden meidän hotellihuoneessa otettujen kuvien myötä. Näkymää ikkunasta oli kiva katsella aamulla, kun kaupunki alkoi samaan aikaan heräillä uuteen päivään. Sain muuten matkan myötä vain pahemman reissukuumeen aikaan, ja pikku hiljaa kevään matkasuunnitelmat alkavatkin selvitä, kunhan lomani ajankohta varmistuu. Yhdistetty kaupunki- ja rantaloma olisi haaveissa taas toukokuulle, mutta palataan siihen myöhemmin.

En ole sellainen lomailija, joka osaa unohtaa täysin ajankulun matkalla ja kulkee ilman kelloa. Päinvastoin, rannekello on kädessä aina jo ihan asustemielessäkin, ja haluan kyllä pysyä tietyssä aikataulussa myös lomaillessa, koska haluan saada mahdollisimman paljon aikaan. Täytyy myös tottakai pitää kiinni lentoajoista ja hotellin luovutuksesta, eli ilman kelloa en vain pärjää. Haluan muuten olla matkalle lähtiessä hyvissä ajoin lentokentällä, koska mieluummin odotan lentoa ihan rauhassa kuin saavun paikalle kiireessä.

Sainkin sopivasti  juuri ennen Berliiniin lähtöä Cluselta uuden kellon sekä siihen sopivan rannekorun. Siro La Vedette -kello oli  matkalla mainio, sillä se on pienen kokonsa ansiosta uskomattoman kevyt ranteessa, mutta näyttö on todella selkeä. Hopea värinä miellyttää tällä hetkellä kultaa enemmän. Kapea hopeanvärinen teräshihna ja valkoinen kellotaulu ovat raikas yhdistelmä, varsinkin nyt kevättä kohti mennessä. Myös matkan jälkeen kello on ollut kovassa käytössä töissä. Clusen kellot kun sopivat kaikkeen ja kaikkialle, tällainen siro rannekello menisi mainiosti myös juhlassa.

Hiljattain Cluselle on tosiaan rantautunut myös ihastuttava Idylle -rannekorumallisto. Törmäsin koruihin jo aiemmin Clusen Instagramissa ja ihastuin niihin samantien. Yksinkertaiset korut ovat juuri minun tyylisiäni. Siroissa koruissa on niin muotoilu kuin materiaalit kohdallaan, ne ovat nimittäin niin kiillotettua hopeaa sekä aidolla kullalla tai ruusukullalla päällystettyä metallia. Itse valitsin korumallistosta Hexagon rannekkeen, jonka juju on marmorinien kivi. Tykkään muutenkin yhdistellä kelloja ja kapeita rannekoruja, joten tämä setti on täydellisesti toimiva yhdessä. Koruja voisi myös yhdistää useamman samaan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti