perjantai 23. helmikuuta 2018

From Friday to Friday


1. Pitkästä aikaa Helsingissä, edellisestä käynnistä oli ehtinyt vierähtää kaksi kuukautta! Yleensä kun käyn vähintään kerran kuussa siellä. Nappasimme kahvit mukaan Starbuckista ja otimme pikaiset asukuvat räntäsateessa, mitä vain blogin eteen, haha.

2. Valehtelematta kaupungin parasta pizzaa Via Tribunalissa. Olen harmitellut kun Suomesta ei ole saanut anjovispizzaa, mikä on suurinta herkkuani ulkomailla matkustaessa, mutta nytpä saa! Niin suolaista ja hyvää, kokeilkaa ;)

3. Inspiraatiota metsästämässä &Other Storiesilta. Mukaan ei tarttunut tällä kertaa mitään, mutta varsinkin uusia kasveja aloin himoita kotiin. Täytyy tehdä uusi visiitti liikkeeseen, kunhan kesävaatteet alkavat olla vähän ajankohtaisempia.


4. Olen pitkään halunnut Chloén Fayelle kaverin, kun laukkuraukka on ollut niin kovassa käytössä. Ihastuinkin palavasti Marimekon Nelly -laukkuun siihen ensin brändin Insta Storiessa törmätessäni. Pohdinnan jälkeen sen hankinkin, joten näette sitä pian käytössä. Kevään mallisto on muutenkin niin makuuni, kuvassa vilahtava Helokki-kuosi on täydellinen. Ei muuten taida olla yllätys, että olen Marimekolla töissä.

5. Aurinkoisia päiviä ja sinistä taivasta on kaivattu!

6. Jotain pinkkiä ja pörröistä. Vaikka vannotin, etten osta mitään talvikamppeita enää, en voinut vastustaa takkia, jota itse asiassa etsin jo taannoin Berliinistä. Ajattelin Bershkan lyhyemmän tekoturkin taipuvan hyvin myös keväisempien asujen kanssa. 


7. Sunnuntaikahvilla. Kiva kun tänne asuinkaupunkiin on avattu uusia kahviloita hiljattain. Tilasin porkkanakakkua ja cappuccinoa.

8. Niin ihanaa kävellä töihin ja töistä kotiin, kun on kirpeä pakkanen, aurinko paistaa ja päivä on niin paljon pidempi. Tämänkin kuvan otin työpäivän jälkeen neljän-viiden maissa.

9. Piipahdimme Tallinnassa päiväreissun verran. Talviaikaan sinne pääsee todella edullisesti täältä kuljetuksineen satamaan. Olen pitkään halunnut käydä kaupungissa, ja vihdoin sattui sopiva arkivapaa. 

Tällaiselta näytti viikkoni viime perjantaista tähän perjantaihin. Harvoin tulee enää jaettua näitä puhelimella otettuja kuvia blogissa, mutta kivaa vaihtelua, vai mitä sanotte? Tämä perjantai jatkuu töillä, missä viikonloppuni sujuukin. Sunnuntaina tosin olen vapaalla ja silloin ajattelin ainakin nauttia upeasta talvisäästä. Mukavaa viikonloppua teille! :)

4 kommenttia:

 1. Multa ainakin peukku näille puhelinkuvapostauksille :) Aivan ihana tuo Bershkan pinkki tekoturkki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! :) Insta storiesin myötä kyllä tulee tallennettua vähemmän kuvia kameran muistiin :/ Ja kiitos, takki oli viimeinen pinkki ja juuri minun koossani! :D

   Poista
 2. Mulle Marimekko oli yllätys! Ajattelin että tekisit mahdollisesti jotain lastensuojeluun liittyvää. Tosin mulla ei ole instagramia ym mitään mistä ehkä saisi enemmän sisäpiirin tietoa :D
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :D Insta storiessa tosiaan vilahtaa välillä työasuja ym. Vaikei työpaikkani koskaan mitään salaisuuksia ole olleet, ne eivät vain kuulu blogiin. Mutta kun Marimekon tuotteita näkyy täällä jonkun verran, ja usein olisin halunnut postailla brändistä enemmänkin, oli vain helpompi kertoa. Jännä miten erilaisen kuvan ihmisestä voi saada ruudun takaa, nimittäin sosiaalialalla en ikipäivänä näkisi itseäni (tai sen enempää missään lapsiin liittyvässä työssä). Hauska kyllä kuulla millaisia näkemyksiä voi muodostua :)

   Poista