tiistai 28. marraskuuta 2017

Another Camel Coat


takki - Zara (samantyylinen)
pooloneule - &Other Stories (samantyylinen)
farkut - Zara (samantyyliset)
nilkkurit - Mango (nämä)
laukku - Céline

Myönnettäköön, tänä syksynä pistin takkivalikoimani uuteen uskoon ihan kunnolla. Mutta kuten jo aiemmin mainitsin, takki on lähes ainut vaatekappale jota tulee vaihdeltua, joten jokaiselle tulee käyttöä. Minua on harmittanut pitkään, kun viime syksynä ostettu pitkä kamelitakki on mennyt ihan kauheaan kuntoon, eikä se ole mikään kovin lämminkään. Olen ehkä vähän liiankin tarkka, mutta minusta nuhjuinen takki pilaa koko olemuksen. Joten päätin jo aiemmin, että metsästän klassisen kamelitakin paremmassa materiaalissa ja vuorella. Tosin Zarasta en ajatellut tällä kertaa takkia hankkia, sen verran huonoja kokemuksia heidän villakangastakeistaan minulla on. Mutta kappas uusi takki löytyi mistäpä muualta kuin sieltä Zarasta. Tässä oli kuitenkin kaikki kohdallaan; materiaali 75% villaa, viskoosi vuori, hyvä jämäkkä malli, oikeanlainen pituus, kaksirivinen napitus ja etsimäni sävy. Halusin myös takin, jonka alle saisi puettua paksun neuleen tai useamman kerroksen ja mikä näyttäisi hyvältä niin auki kuin kiinni pidettynä, sekä olisi tarpeeksi pitkä peittämään myös mekkojen helmat alleen. Uskon ja toivon, että tästä olisi minulle nyt iloa pidemmäksi aikaa kuin yhden kauden takiksi.

Tässä asussa hoitelin vapaapäivänä asioita, niin ruokakaupassa kuin joululahja ostoksilla käyntiä. Vitsi miten ihanaa oli ylipäätään pitkästä aikaa pukeutua muuhunkin kuin siihen ainaiseen sadetakkiin. Vaikka Suomen oloissa vaatteitaan ei voi juuri suojella ja ennemmin tai myöhemmin ne joutuvat sateen armoilla, en kuitenkaan halua tiedostaen villakangastekkejani pilata. Yksi vinkkini vaatteiden hyvänä pysymiseen onkin huolto ja sekä sääolosuhteiden mukaan pukeutuminen. 

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Anne-ihana! Palasin sinunkin blogiisi muutamien viikkojen tauon jälkeen, kun kaikkien blogit on jäänyt oman arjen hullunmyllyn jalkoihin kokonaan. Pakko tulla sanomaan, että aah miten uskomattoman upea pukeutuja sä oletkaan - taas tässä kun katsoo "uusina" montaa postausta putkeen! Sulla on vain mieletön silmä. Etenkin talvipukeutumiseen olen monta kertaa saanut sulta (monena vuonna!) inspiraatiota. Muutenkin sun blogi on jollain lailla ihanan kotoisa, tänne on niin kiva palata. Kivaa loppuviikkoa ja talvea, oispa kiva nähdäkin taas pitkästä aikaa ihan tarkoituksella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiva kun kommentoit! <3 Kommenttiboksi kun on nykyään täysin hiljainen :D Ja tiedätkös, mullakin on blogien lukeminen vähän jäänyt kaiken muun jalkoihin ja tämä omanikin päivittyy aina vain harvemmin. Pahoittelut että tässä vastaamisessakin kesti näin kauan! Voi että mikä kohteliaisuus, sillä mä en ole koskaan kokenut talvipukeutumista ihan omaksi jutuksi eikä inspiraatiota oikein löydy. Niin ihana jos kuitenkin täältä voi löytää inspistä! Olen myös huomannut, että nyt kun työskentelen vaatteidenkin parissa, en jaksa omaan pukeutumiseen eneää niin paljoa panostaa :D Sama täm blogi, en vain ehdi/osaa tehdä ammattimaista jälkeä, joten tällä mennään :D

   Ehdottomasti muuten sovitaan tapaaminen ensi vuonna, kunhan teilläkin kiireet edes vähän hellittää! :) Mitä ihaninta joulunaikaa! <3

   Poista