sunnuntai 19. marraskuuta 2017

10 x Talviasu vuoden takaaTämä viikko on sisältänyt niin työpaikan asiakaspikkujouluja kuin koulutusta, ammattiliiton kokousta, sadepäiviä, jatkuvaa väsymystä ja Helsingissä vapaapäivän viettoa. Olen kokenut huonoa omaatuntoa, kun en ole ehtinyt kuvata asuja blogiin, mutta tällaista tämä välillä on. Sillä välin päätin pistää jakoon vähän asuja vuoden takaa talvelta. Muistattekos näitä settejä? Harmaata, beigeä, villaa, kashmiria ja pipoja - ihan samoja suosikkeja löytyy edelleen ja kaikki kuvissa näkyvät vaatteet omistan vielä. 

Pukeutumiseni on todella mutkatonta ja huomaan, että minusta on parin viime vuoden aikana tullut entistä mukavuudenhaluisempi vaatteiden suhteen. Kuvailisinkin tyyliäni käytännölliseksi ja selkeälinjaiseksi. Talviasuni koostuvatkin lähes päivittäin mustista housuista ja neuleesta, takkia vaihdellen. Olen tajunnut, ettei minun edes kannata ostaa mitään hirmu erikoista kaappiin, koska arjessa tulee käytettyä vain niitä kaikista yksinkertaisempia ja helpompia juttuja kuitenkin. Bloggaajan usein mietin, että minun pitäisi tarjota jatkuvasti jotain uutta tänne, mutten kuitenkaan halua blogin takia pukeutua, tajuatteko mitä ajan takaa? 

Kuten kuvista saattaa huomata, rakastan pitkiä takkeja, varsinkin harmaata. Panostan mielelläni huiveihin ja pipoihin. Liukkaaseen talveen soveltuvina kenkinä minulta löytyy maiharit sekä paksupohjaiset nilkkurit. Vaikka suosin lähinnä housuja talviaikaan, on aitonahkainen hame kivaa vaihtelua ja se pitääkin kaivaa taas käyttöön. Muutenkin aion haastaa nyt itseni käyttämään jotain muitakin alaosia kuin niitä mustia housuja. Mekkoja haluan pitää useammin myös talviaikaan, kaapista kun löytyy useampi pitkähihainen versio, jotka soveltuisivat hyvin paksujen sukkahousujen kanssa käytettäväksi. Samoin pyrin pitämään nyt enemmän värejä, vaikkei harmaassa mitään vikaa. Siinäpä haastetta itselleni ja teillekin, enemmän värejä ja vaihtelua talvipukeutumiseen!

4 kommenttia:

 1. Mä just katoin eilen, että lempivaaterekille on noussut enemmän väriä kuin kesällä :D Etenkin punainen on tullut ihan rytinällä ja nostinpa esille myös Marimekon vaaleenpunaisen paidan taas :)

  Ja miten olin unohtanut ton beigen Trion! Jestas miten upea se onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta? 😊 mulla aika harmaalta näyttää taas, tosin punaista kyllä löytyy täältäkin ja se lila pastellitakki 😊 nyt on kyllä mennyt taas viikon kumisaappaat & sadetakki combossa 😂 trio ei ole kauheasti ollut käytössä, mutta oon tykännyt nyt parittaa sen leo turkkiin.

   Poista
 2. Tossa kolmannessa asussa on vaan kaikki niin kohdillaan - edelleen! :)
  -N

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos ja kiva kun kommentoit! <3 Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista