keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Ruututakki - Kolme tapaa osa 3






takki - Mango
t-paita - Lindex
tekonahkahousut - Zara
laukku - Céline
loaferit - Pretty Ballerinas
kello - Cluse (saatu)
rannekoru - & Other Stories
aurinkolasit - Ray-Ban

Tässä kolmas ja tältä erää viimeinen asu ruututakin kanssa, tämä onkin oma suosikkini. Ruutujen lisäksi printti t-paitoja näkyy nyt joka paikassa ja minultakin muutama löytyy, pari bändien logolla varustettua sekä tämä kuvissa näkyvä valkoinen punaisella tekstillä. T-paita tekee asuun rentoutta, jota aina peräänkuulutan, jonkun toisen yläosan kanssa loafereiden ja villakangastakin yhdistelmä olisi voinut olla liian "asiallinen" makuuni. Löysähköt,  nilkkapituiset tekonahkahousut olin kokonaan unohtanut, kunnes kävin vaatekaappejani läpi ja muistin nämä vuoden vanhat byysat. Aitonahkaisten housujen löytäminen on minulla ikuisuusprojekti, joten siihen asti mennään tekonahkaisilla. Vaikka nyt tuli kuvattua vain housuasuja, toimii pitkä takki hurjan hyvin myös mekkojen kaverina. Pidemmittä puheitta, kertokaa mikä näistä edellä nähdystä kolmesta asusta oli teidän suosikkinne?

4 kommenttia:

  1. Meinasin aluksi, että toka asu oli paras, mutta sitten kun aloin katsoa uudestaan ekaa ja nyt tätä kolmattakin, niin en osaakkaan valita :D Kaikki ovat yhtä hyviä ja mun makuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niin ihana kuulla, että tykkäsit asuista! :) ehkä teen jatkossakin vastaavia postausarjoja (tosin tämä siitä syystä että kuljin tuo takki päällä oikeasti koko viikon kun näitä kuvia otettiin)

      Kiva kun taas kommentoit! <3

      Poista
  2. Kaikki asut ovat sellaisia,että voisin pukea ylleni,mutta jos nyt ihan pakko olisi valita niin kakkonen,kolmonen ja ykkönen.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtava kuulla! :) tämä asu kuvattiin vielä superkiireellä räjähtäneenä työpäivän jälkeen, ja lähdinkin tästä suoraan takaisin töihin iltapalaveriin :D mun lemppari oli silti asusita tämä :)

      Poista