tiistai 3. lokakuuta 2017

Ruututakki - Kolme tapaa osa 2


takki - Mango (tämä minulla koko S)
pooloneule - Massimo Dutti (samantyylinen)
farkut - Zara (samantyyliset)
lenkkarit - Reebok (nämä)
laukku - Céline
sateenvarjo - Marimekko

Kun vettä tuntuu satavan joka ikinen päivä, tälläkin hetkellä sitä tulee kaatamalla, ei voi oikeastaan kuin nauraa ja napata sateenvarjon "asusteeksi". Ompa ainakin aitoa meininkiä kuvissa ja suositan jokaista panostamaan kunnon sateenvarjoon (ja sadetakkiin sekä kumisaappaisiin niille tulee varmasti käyttöä). Omat kriteerini varjon suhteen ovat pieni laukkuihin mahtuva koko, hyvä laatu, varjon tulee kestää tuulenpuuskat, lisäksi tyylikäs ulkonäkö on vain plussaa. Marimekon logollisen varjon ostin vuosi sitten ja sille on kyllä tullut käyttöä koko rahan edestä. Yleisesti en pidä näkyvistä logoista, enkä vaikka halua että laukuissa lukee merkki kissankokoisilla kirjaimilla, mutta tässä varjossa minusta brändin logo ympäriinsä on hauska, sekä mustavalkoinen värimaailman toimii kaikenlaisten asujen kanssa. 

Rentoon lauantaihin paritin ruututakin lenkkareiden, sinisten farkkujen ja löysän pooloneuleen kanssa. Uusia vaatteita hankkiessa parasta onkin se, kuinka niillä saa uutta ilmettä vanhoihin vaatteisiin, tässä asussa kaikki takin alla sekä laukku ovat useamman vuoden vanhoja. Se onkin yksi tärkein kriteeri, kun ostan jotain uutta - täytyy keksiä heti monta asukokonaisuutta uuden vaatteen ympärille, jos ei keksi, ei niitä tule mieleen myöhemminkään. Siniset farkut ovat muuten vaikein vaatekappale itselleni ja pakko myöntää, että teki mieli ennen ulos lähtöä vaihtaa tilalle mustat housut. Vaikka lähtökohtaisesti farkut sopivat kaikkeen, en jotenkin osaa nykyään käyttää niitä, vaikka kovasti yritän ja muiden päällä ihailen. Minulla on myös oma pukeutumissääntöni, ettei asussa saa olla kuin kolmea väriä kerrallaan, joten sininen alaosa tuottaa useimmiten ongelmia. Onko teillä hankalia vaatteita tai omia pukeutumissääntöjä?

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen asu ja pähee on myöskin marimekon sontsa :) Ja hei, mulla on toi ihan sama että enintään kolmea väriä saa olla asussa :D Tai ihan maksimissaan neljä, jos asu on muuten sopusoinnussa. Ja toinen sääntöni on, että ylä- ja alaosa eivät voi olla samanväriset :D Minun päälläni ei siis sitä kuuluisaa kokomustaa ikinä näe, tai mitään muutakaan yhdenväristä asua :D Harvemmin myöskään suosin löysä yläosa + löysä alaosa yhdistelmää. Tosin nykyisin mukavuudenhaluisena sitä pukee päälleen enemmin mukavantuntuista kuin mukavannäköistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hei, kolmen värin sääntö toimii :D Sama sääntö pätee mulla myös kollaasien tekoon :D Ja ennen en muuten minäkään voinut käyttää samaa väriä ylä- ja alaosassa, mutta nykyään voin käyttää kokomustaa asun pohjana, niinkuin tuossa edellisessä postauksessa. Ennen en myöskään tykännyt mustista housuista, mutta nykyään tilanne on kääntynyt päälaelleen, heh. Sen sijaan löysän yläosan yhdistän löysään alaosaan aina :D Olipas hauska kuulla sun omista säännöistä! :)

   Poista
 2. Ihanasti tuo valkoinen poolo ja lenkkarit raikastavat tuon sinun asun. Ruututakki näyttää aivan erilaselta kuin ensimmäisessä asukuvassa.
  Minä mietin myös aina uutta vaatetta ostaessa,että miten voin sen yhdistää vanhoihin vaatekaapin aarteisiin,muuten ei välttämättä kauppoja edes tule,vaikka vaate olisi kuinka ihana,jos en näe sitä osana jo olemassaolevaa vaatevarastoani.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, takki näyttää ihan erilaiselta kun siihen yhdistää valkoista! :) Tämä asu tosin oli vähiten omantyyliseni nykyisin, kaipaan aina jotan vähän traffimpaa mukaan, tämän setti kun on hyvinkin klassinen :) Tuo on kyllä hyvä sääntö, että miettii mihin olemassaolevaan uuden vaatteen yhdistää, harvemmin tulee hankittua huteja niin!

   Ihanaa päivää! :)

   Poista