perjantai 6. lokakuuta 2017

Wanted - Red ankle boots


1. Kiomi 2. Vagabond 3. Buffalo 4. Topshop (kuvat Pinterest & Zalando)

Kirkkaan punainen väri vaatteissa ja asusteissa on alkanut miellyttää entistä enemmän silmää, ja huomaankin iskeväni katseeni kaupoilla ensimmäisenä tähän pirteään väriin. Huivin jo hankin aiemmin (näkyi täällä), mutta nyt himoitsen punaisia bootseja! Katselin jo elokuussa Ranskan lomalla punaisia nahkanilkkureita ja niitä pariin otteeseen sovitinkin, mutten kuitenkaan uskaltanut kotiin asti tuoda. Syksyn myötä en ole saanut kenkiä mielestäni ja olenkin löytänyt itseni useamman kerran nettikaupoilta katselemasta eri vaihtoehtoja. Huolisin nilkkurit joko aitonahkaisina tai mokkaisina ja niissä pitäisi olla pieni korko. Kengillä saisi helposti näköä niihin ainaisiin harmaisiin asuihin, ne sopisivat hurjan hyvin ruututakin kanssa, lisäksi näkisin ne myös hyvin nahkahousujen ja silkkipaidan kaverina. Punaiset kengät eivät sinänsä ole minulle mikään uusi juttu, sillä muistan omistaneeni ehkä kymmenisen vuotta sitten punaiset saappaat, joista tykkäsin tuolloin hurjasti. Ehkä olisi siis aika hankkia uusi pari, nyt kun vuosien jälkeen bootsit tuntuvat taas ajankohtaisilta.

Ps. Olen pitkään halunnut blogata omalla nimelläni, joten Nanne nimi vaihtui nyt vihdoin Anne Jennikaksi ainakin banneriin, blogin osoitteen pidän vielä ainakin toistaiseksi ennallaan.

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Oih. Punaisista kengistä olen kanssa tovin jos toisenkin haaveillut - ehkä pari paria kotiin sovitukseen myös klikannut :D Ois niin ihana piriste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta piriste niiden kokoharmaiden asujen keskelle mitä tulee taas käytettyä monta kk putkeen :D Mä löysinkin jo oman täydellisen parin, toivottavasti sullakin tärppää bootsien kanssa :)

      Poista