torstai 11. toukokuuta 2017

Tällä viikolla...


pusero & housut - H&M
laukku - Balenciaga
loaferit - Pretty Ballerinas

On paistanut aurinko, satanut lunta, paistanut, satanut. Anteeksi, mutta oliko nyt touko- vai marraskuu?! Säälle ei mitään voi, mutta en tiedä enää itkisikö vai nauraisi? Yleensä me olemme vielä tässä vaiheessa vuotta ulkomailla, sen kerran kun jää kevääksi Suomeen...

Olen innostunut hurjasti kaikista kevätvaatteista kaupoissa - varsinkin kaikesta pliseeratusta. Kaappiin onkin muuttaneet niin nämä kuvissa näkyvät housut kuin pliseerattu mekkokin. Pakko tunnustaa, että kopioin tämän kuvissa näkyvän asun kokonaan Hennesin myyjältä. Itse en olisi tätä pilkullista paitaa ikinä tajunnut edes sovittaa, saati yhdistää pliseerattuihin housuihin.

Jouduin bussilla väärään paikkaan. Nimittäin kun olin toissapäivänä tulossa isäni luota maalta kotiin, ei bussin pysäkki ollutkaan asuinkaupunkini, vaan se skipattiin, kun linjat olivat kuun vaihtuessa muuttuneet totaalisesti, eikä netistä pari päivää aiemmin ostettu lippu ollutkaan ihan ajantasalla.  Hassuinta tästä teki vielä se, että lipussani luki selkeästi bussin vaihto, mutta kuski oli eri mieltä. Jäin siis kiltisti asiaa kysyttyäni istumaan bussiin, vain todetakseni että nyt mennään kyllä väärään suuntaan :D Tajusin onneksi tilanteen suht ajoissa ennen kuin päädyin Helsinkiin asti, enkä joutunut paniikin valtaan, vaikka puhelimeni akkukin oli ihan finaalissa (mietin taksin tilaamista). Bussikuski sitten nolona tajusi, että nyt on kyllä järjestelmät ja itsekin sekaisin, eikä voinut kuin jättää minut seuraavalle pysäkille keskelle ei mitään. Onneksi pian tuli toisen yhtiön bussi oikeaan paikkaan, mutta jouduin tietysti ostamaan uuden lipun ja kotimatka kesti tunnin kauemmin kuin olin ajatellut. 

Olen kuunnellut monta kertaa Robinin Hula Hulaa. En edes selitä tätä mitenkään :D

Sain kahvilassa kehotuksen pitää pienempää ääntä. Kun istuimme ystäväni kanssa eilen kahvilla rupatellen niitä näitä, ei vanhempi, yrmeä mieshenkilö ilmeisesti tykännyt jutunaiheistamme, vaan tuli pöytäämme ja kehotti "lopettamaan huutamisen". Joo tiedän kyllä että minulla on kova ääni, muttei näin ole vielä aiemmin tapahtunut, hahaha. Itse ehkä joisin päiväkahvini mieluummin kotona, jos en puheensorinaa kestä ;)

Että sellainen viikko tähän asti. Mitäs teille kuuluu? :)

4 kommenttia:

 1. Minä olen alaknut jo pitää henkilökohtaisena loukkauksena tätä valitsevaa säätilaa niin hanurista on säät olleet. Ja pukeutusmisinspiraatio nolla;olen hiihdellyt samoissa vermeissä päivästä toiseen. Siksi tämä sinun blogi on ihana piristys,kun jaksat panostaa pukeutumiseen.
  Tykkäsin myös hurjasti tuosta sinun Porvoon päivän asustasi;asiallinen,mutta silti rento ja tyylikäs.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan sama juttu! Siis eihän nämä säät voi olla mahdollisia?! Kesälomat alkaa kohta pyöriä, mutta säät on kuin talvilomalla :/ mulla oli vielä tarkoitus olla tämä viikko Barcelonassa, olisi kyllä kannattanut lähteä :D Ja tässä asussa oli kyllä kylmä, nahkatakki oli tässä päällä vain, onneksi istuin lähinnä autossa ja sisällä. Puhumattakaan siitä että mentiin ensin eri paikkaan kuvaamaan, mutta siitä ei tullut mitään kovan tuulen takia, joten mentiin tänne samaan paikkaan kuin lähes aina sitten, kauaa ei ehditty olla kun lumikuuro yllätti... :D No mutta pakko sen lämmön on kohta tulla! :)

   Kiitos! :)

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Vitsi miten kiva asu!! Nuo housut ovat tosi kivat. Ja mukavaa vaihtelua farkuille. :)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hennesillä oli nyt näitä pliseerattuja housuja myynnissä useampikin malli, mulla on nämä jos kiinnostaa: http://tablet.hm.com/fi/product/69157?article=69157-A
   Kivaa vaihtelua tosiaan farkuille! En malta odottaa, että näihin saa yhdistää valkoisen teepparin ja tennarit.

   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! :)

   Poista