sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Baby blue shirt


Tänä keväänä joka paikassa on näkynyt ihan hurjasti vaaleansinisiä paitapuseroita, varsinkin klassisia sini-valkoraidallisia päivitetyin versioin, kuten röyhelöin tai isoin hihoin. Itse ajattelin ensin, etten todellakaan tule pukemaan enää koskaan kauluspaitaa saati mitään sen tyylistä - varsinkaan vaaleansinistä. Liian pliisua ja "nähtyä", sillä muutama vuosi sitten vaatekaappini pursusi kaikkea sini-valkoraidallista, mekoista puseroihin. Kunnes kyllästyin totaalisesti, vein jokaisen paitiksen kirpparille ja hankin tilalle esimerkiksi tavallisia t-paitoja. Pikkuhiljaa paitiksia taas katselua ne eivät olekaan ehkä niin paha juttu, kun bongasin taannoin tosiaan Hennesin myyjän päältä tämän vaaleansinisen pilkullisen hitusen kauluspaitaa muistuttavan puuvillapuseron, päätin että ehkä minunkin on aika antaa vaaleansiniselle uusi mahdollisuus. Pusero ei tunnu lainkaan niin "asialliselta" kun siitä puuttuu kaulukset, vaikka materiaali onkin kauluspaitatyyppistä puuvillaa. Pilkkukuosi tuntui raitaa helpommalle ja rento malli ilman kauluksia vakuutti. Pikkuhiljaa se klassinen sini-valkoraitakin alkaa näyttää taas hyvälle ja tärkeintähän on mihin puseron yhdistää. Kokosin alle muutamia varteenotettavia puseroita, jotka kelpuuttaisin kaappiini;Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Minun vaatekaappiin kuuluu aina joku vaaleansininen kauluspaita,ne korvaavat sen valkoisen kauluspaidan,joka kuulemma tulisi löytyä joka naisen vaatekaapista,mutta minun vaatekaapista ei,sillä pidän valkoista kauluspaitaa jotenkin liian virallisena omaan tyyliin.
  Itse löysin Kappahlista sinuvalkoraidallisen offshoulder-paidan ,joka saa toimittaa kesäpaikan virkaa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, tämä kommetti oli mennyt minulta jotenkin ihan ohi!

   Minä en jotenkaan osaa ollenkaan käyttää kauluspaitoja, värillä ei väliä. Liian jäykkiä rentoon tyyliini. Yipäätään ne kaulukset ovat "ongelma" mutta multa löytyy yksi silkkipaita kauluksin ja se menee läpi :D Saatan silti ihailla kauluspaitoja muiden päällä :)

   Poista