maanantai 15. toukokuuta 2017

Pleated pants & White t-shirt










nahkatakki - Zara (*samantyylinen)
housut - H&M (nämä)
t-paita - Samsøe & Samsøe (*tämä)
tennarit - Converse (*nämä)
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
laukku - Céline

Pliseeratut mustat housut ovat osoittautuneet oikein hyväksi hankinnaksi. Veikkaan että niistä tulee yksi kesän käytetyimmistä vaatteista. Monista liikkeistä löytyy nyt moisia ja H&M:lllä oli useampikin malli, joista valita. Totta puhuen olin ajatellut mielessäni tämän tyyppisiä housuja, mutten mustina, lähinnä vaaleanpunaisina, jotka haluaisin kyllä edelleen jos vain eteen tulevat. Bongasin kuitenkin nämä mustat byysat ja ihastuin samantien, heti en niitä kuitenkaan kassalle vienyt, vain jätin varaukseen ja mietin vielä yön yli. Ajattelin myös aluksi lyhentäväni housuja pikkuisen, mutta tykkään kuitenkin housuista näin, joten annoin lahkeiden olla. Housut sopivat niin arkisempaan menoon kuin juhlaan. Kun kaveriksi heittää korot ja siron topin on setti ihan juhlakelpoinen. Juuri näitte housut loafereiden kanssa täällä, ja tällä kertaa yhdistin niihin vielä rennommin valkoiset tennarit ja t-paidan. Vaikka minulta löytyy muitakin valkoisia tennareita, jotenkin nuo klassiset Converset vain pitävät pintansa. Samsøe & Samsøen t-paidoista olen myös usein kirjoitellut, mutta ne ovat oikeasti niin hyviä. Boozt myy *paitaa monessa värissä. Muistan kuin viime kesänä valkoinen t-paita tuntui olevan aina pyykissä, kun sitä tarvitsi, eli täksi kesäksi hankin ainakin yhden tai kaksikin teepparia lisää.

Tämä rento asu olikin tosi mukava sunnuntaiselle päiväkävelylle, joka vei jäätelökioskille. Voisin oikeasti elää pelkällä jäätelöllä, ja Insta-tilini täyttyykin joka kesä lähes pelkillä jäätelökuvilla, heh. Pikkuhiljaa läheiseen venesatamaan on alkanut ilmestyä enemmän veneitä ja hitsi miten viihdynkään meren äärellä, joten kävimme pitkästä aikaa nappaamassa asukuvatkin siellä tuulessa hiukset hulmuten. Ulkona tarkeni myös vihdoin teepparin ja nahkatakin yhdistelmässä, niin kuin tässä vaiheessa vuotta kuuluukin. Jospa pian lämpenisi lisää ja kesämekotkin saisi ottaa esiin.

*mainoslinkki

4 kommenttia:

  1. Nuo housut näyttivät minun päällä aivan kauheilta;eivät ollenkaan noin tyylikkältä sinun ylläsi.
    Mutta Vero Modasta löysin ihana pinkit vajaamittaiset culottesit,joista povaan kesän käytetyimpiä pöksyjä.Malli on jotenkin ihanan laskeutuva ja hoikentaa:)

    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän, en usko!!! :) Totuttelukysymys? Mä olen ainakin ihan hulluna näihin housuihin, olleet monta päivää putkeen jalassa :D Ja vau vaalenapunaiset culottesit minullakin haussa, mieluiten pliseertatut, mutta täytyykin piipahtaa Vero Modassa :)

      Poista
  2. Siis tämä asu on ihan super! Pakko saada itsellekkin pliseeratut pökät :) Yhdet jo bongasinkin mutta jätin ne toistaiseksi kauppaan, mutta tämän asun nähtyäni pitää kyllä käydä ainakin sovittamassa niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Supermukava ainakin ;) Hennesillä ainakin on nyt useampikin malli pliseerattuja housuja, kannattaa käydä sovittamasssa :)

      Poista