keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Pink culottes









housut - Pieces (*nämä)
t-paita - Samsøe & Samsøe (*tämä)
nahkatakki - Zara (*samantyylinen)
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
laukku - Balenciaga
ballerinat - H&M

Ehdinkin mainita täällä blogin puolella muutamaan otteeseen etsiväni vaaleanpunaisia pliseerattuja culottes-housuja. Yleensä jos joku vaate tai asuste jää vahvasti mieleeni, etsin sen käsiini, vaikka mikä olisi. Viikonloppuna kun ajelimme Lahden suunnalla, bongasin menomatkalla Karisma -ostoskeskuksen, ja myöhemmin poikkesimme  sinne syömään sekä vähän kaupoille. Suurena yllätyksenä löysin sieltä juuri etsimäni kaltaiset housut, oikeastaan kahdetkin. Nimittäin mukaan lähtivät aluksi *nämä Bik Bokin pöksyt, kunnes löysin vielä paremmat seuraavasta liikkeestä - tyypillistä. Hennon vaaleanpunaiset Piecesin *housut olivat vain niin täydelliset kaikin puolin ja juuri sitä mitä etsinkin, eli selvä peli että mukaan lähtivät sitten nekin. Pohdin ihan hurjan kauan vain kahden koon välillä myyjän avustuksella, pitkän sovittelun jälkeen päädyin pienempään kokoon. Olen oikeasti pahin myyjien painajainen, en osaa koskaan tehdä päätöksiä. Jos innostuitte culotteseista, niin kyseisiä saa ainakin tilattua kahdessa värissä Piecesin *omilta nettisivuilta. Tiesittekö muuten, että samaan tilaukseen saa kaikkia Bestsellerin brändejä (Vila, Vero Moda, Selected Femme ym.), vaikka kaikilla on tavallaan omat nettisivut? Näppärää ja olen itsekin heiltä muutaman kerran tilannut.

Heitin uutukaiset ne ostettuani heti seuraavana päivänä päälle töihin lähtiessä, ja käytin samaa settiä myös seuraavana päivänä. Housut tulevat olemaan ihanat korkojen kanssa, mutta näin arkimenoissa olen käyttänyt niitä näin ballerinojen ja harmaan t-paidan kanssa. Veikkaan housuille hurjan paljon käyttöä kesän aikana, ja mielessä onkin jo monta asuyhdistelmää.

*mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Makeet,jotenkin tosi herkulliset. Itse taanoin ajattelin,että en koskaan kyllä pliseerattuja culotteseja hanki,mutta kuinkas kävikääm ,kun olin Monkissa tyttäreni kanssa ja siellä oli vaalean harmaat pliseraatut culotteshousut ja se oli menoa se. Ja jopa teinikin sanoi,että "just sun tyyliset ja tosi kivat". Voin sanoa,että teinin suusta paljon sanottu. Mutta monikäyttöiset ja tyylikkäät housut ovat nuo pinkit.Kesäiset ja herkulliset ja tyylikkäät.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vitsi, harmaat pliseeratut housut vasta hyvältä kuulostaa, varmasti hyvä hankinta :) Uskon, että mulla tulee näille housuille kyllä käyttöä kesän aikana ja sullekin varmasti omillesi!

      Ihanaa viikkoa! <3

      Poista