lauantai 2. toukokuuta 2015

Puerto Banús photo diary - part 2









Täällä on satanut tänään aamusta asti, joten olen pysytellyt visusti sisätiloissa. Ajattelin, että näin sadepäivän ratoksi voisin laittaa jakoon vielä muutamia kuvia taannoiselta Espanjan lomalta Puerto Banúksesta. Tuntuu hassulta, että tästä matkasta on jo hieman yli kuukausi aikaa, toisaalta vasta kuukausi. Ensi viikolla on aika taas hypätä lentokoneeseen ja suunnata samantyyppisiin toivottavasti aurinkoisiin maisemiin Etelä-Ranskaan. Tuntuu jotenkin epätodelliselta, että matka on taas edessä. Olen todella kiitollinen ja onnellinen mahdollisuudesta matkustaa nyt, sillä kuten olen ennenkin sanonut, aina ei tule olemaan yhtä helppoa lähteä. Itselleni on todella tärkeää päästä näkemään maailmaa, ja matkustaminen tekee paljon rikkaammaksi kuin siihen käytetyt eurot jemmassa pankkitilillä.

Onkos teillä mitään matkoja tiedossa, olisi kiva kuulla muiden lomasuunnitelmia? :)

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa että oot postannut näitä kuvia ja tunnelmia Puerto Banuksesta, sillä itselläni koneen nokka suuntaa Marbellaan sukuni kanssa ensi perjantaina! Nyt tosin pitää olla vain sormet ristissä, koska ilmeisesti Finskin sivuilla oli jotain infoa lakosta...:( Toivottavasti mitään sellaista ei tapahdu ja pääsemme nauttimaan aurinkoisesta Marbellasta! :-) Eikä Etelä-Ranskakaan pahalta kuulosta, mekin oltiin viime vuonna Cannesissa ja sekin on kyllä niin ihana paikka. Joten ihanaa lomaa teille, toivottavasti sää suosii ja aurinkoa piisaa! Täytyy muuten sanoa, että blogisi on yksi lemppareistani, ihanan rennolla meiningillä kirjoitat täällä, uppoaa ainakin tänne!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIva jos olet tykännyt! :) Ja kuulostaa hyvältä reissu Marbellaan, muistakaa käydä Banuksessa! Me käytiin tällä kertaa Marbellan keskustassa vain melko pikaisesti..
      Nuo lakot on inhottavia ja ihan kokoajan tuntuu olevan jotain lentoalalla :( Olin itsekkin ihan paniikissa kun oltiin tuonne Esanjaan lähdössä kun lentoyhtiö lakkoili! No mutta turha murehtia etukäteen, kentällä sitten :D
      Super innolla odotan Cannesin matkaa, varmasti loman jälkeen tulossa sieltäkin kuvia kyllästymiseen asti tänne blogin puolelle... :D

      Ja kiitos kovasti, juuri rento haluan tämän blogin olevankin! :)

      Poista