tiistai 26. toukokuuta 2015

Lomalta palannut

Heippa jälleen tänne blogin puolelle! 2,5 viikon Rivieran loma on nyt ohi ja olen väsynyt, mutta onnellinen. Instagramiin päivittelinkin paljon kuvia matkan aikana ja uskon, että kuvistakin välittyi kuinka ihana loma oli. Säät olivat koko loman ihan täydelliset ja lämpöasteet nousivat melko korkeisiinkin lukemiin, täydelliset rantakelit. Loma täytti odotukseni täysin ja myös kaikki materiaaliset haaveeni toteutuivat paremmin kuin osasin edes unelmoida. Myös rusketuksen sain mukani Suomeen, nyt kelpaa kesä täälläkin aloittaa, kunhan ilmat vain lämpenisivät. Matkalla tuli käveltyä ihan älyttömän paljon ja tietysti ihmispaljous aina uuvuttaa, eikä kommelluksiltakaan vältytty. Matkailu on ihanaa, mutta myös rankkaa ja iloisin mielin palasin jo kotiin. Nyt olen täynnä inspiraatiota ja ihania muistoja, joiden avulla jaksaa pitkälle. Tietysti aloin jo lentokoneessa kotimatkalla suunnittelmaan seuraavaa matkaa...

Mitä teille kuuluu? :)

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa todella ihanalta ja en malta odottaa, että esittelet löytämiäsi ostoksia! :) Tuo kuvakin on itsessään nätti ja kertoo jo lomastanne. Tänne kuuluu hyvää, itsekin suuntaan rantalomalle alle kahden viikon kuluttua, huippua siis!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka oli kyllä ihana, mutta kuten sanottu myös todella rankka, meidän matkat kun ovat kaukana löhöilyrantalomista :D Ostoksia näkyy tulevissa asukuvissa, mutta vaatteita en tällä kertaa juurikaan ostanutkun hoisin sen puolen jo Espanjassa :) Minnekäs päin olet matkaamassa? Ihanaa lomaa jo tässä vaiheessa :)

   Poista