sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Outfit with Monogram Shawl



takki & farkut Zara - pusero Vero Moda - aurinkolasit Ray-Ban (saatu blogin kautta) 
laukku & huivi Louis Vuitton - kengät Marc O'Polo (täältä)

Suosin kevätpukeutumisessa paljon farkkuja ja nahkatakkeja, mutta harvemmin kuitenkaan käytän näitä kahta yhdessä. Ehkä kyse on siitä, etten vain tunne itseäni kovin mukavaksi tiukkojen farkkujen ja lyhyen takin yhdistelmässä (ymmärtääkseni monella muulla on sama ongelma) mutta välillä on kuitenkin kiva räväyttää ;) Oikeastaan viihdyinkin asussa todella hyvin, juuri sopivan rento ulkona kahvilla istuskeluun ja kaupungilla kävelyyn. Ainoastaan laukun vaihtaisin muuhun, sillä se ei minusta sovi ihan hirveän hyvin tai on omaan makuuni jotenkin liikaa tähän asuun, kun tykkään pitää kokonaisuuden simppelinä. No mutta niin kuin kaikessa myös asuissa, täydellisyys ja liian harkittu on tylsää.

Louis Vuittonin Monogram shine shawlista on pyydetty kokemuksia, mutta koska huivi on itsellänikin ollut vasta reilun kuukauden, en voi sen enempää vielä laadusta sanoa. Olen itse todella huoleton käyttäjä, mielestäni tavarat on tehty käyttöä varten ei kaapissa säilytettäväksi kauniisti viikattuina, joten varmasti sanomattakin selvää, että tämä huivi on kanssani joutunut kokemaan jo kaikenlaista, mutta on ainakin toistaiseksi pysynyt hyvänä. Hyvänä esimerkkinä voisin sanoa, että yhtenä tuulisena päivänä, kun olin juuri laittanut oikein paksun kerroksen kirkkaanpunaista kimaltavaa huulikiiltoa tuuli heitti toisen huivin pään suoraan suuhuni, jolloin huivi sai suurimman osan punaisesta huulikiillostani... Miten aina onnistunkaan sotkemaan ihan kaiken huulikiillolla?!

Ps. Sunglasses Shopin 10% alekoodi NANNE10 vielä tänään (3.5) voimassa! :)

Linkit mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. Yritin etsiä mutten löytäny tietoa minkälaista työtä teet? :) Olisi kiva tietää miten pukeudut töihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työjuttuja tai muita henkilökohtaisia asioita et blogistani tosiaan löydä, sillä ne eivät kuulu tänne :) Mutta töihin pukeudun samallalailla kuin muutenkin :)

      Poista
  2. Auts, miten sait huulikiillon pois? Mulla on ollut käytössä nyt kultainen LV huivi ja on kyllä paljon laadukkaampi kuin se halvempi LV huivi, joka mulla on deniminsinisenä. Siihen tuli heti langanvetoja. :( Syksyksi haaveilen mustasta huivista. Ensin toteutan mun Keepall-haaveen , vielä tässä kuussa! Ajattelin ostaa sen Pariisin matkalta. <3


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä tehnyt mitään sen poistamiseen :D Uskoisin, että tiskiaine+ vesi seoksella lähtee kun varovasti pesee vain sen kohdan :) Huulikiilto on rasvaa ja tiskiaine taas tehoaa siihen, opin tämän kikan kun sotkin Celinen laukkuni ja suutari neuvoi tiskiaine kikan, toimi! :D Joo mulla ei tullut kysymykseenkään muu kuin shine huvi, sillä olen kuullut että se kestää paremmin käyttöä juurikin :) Ihanaa, että haaveesi toteutuu ja mitä ihaninta Pariisin matkaa! <3

      Poista
  3. Ps. Miten saat tuosta nutturasta noin ison?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarpeeksi iso valkki vain sisään! ;) Omani on Hennesiltä.

      Poista
  4. Asu näyttää mun silmään hyvältä, eikä mitään ole liikaa. Tosin mietin kyllä itsekin välillä ihan liian paljon ja asujen kanssa käy siksi helposti niin, että siitä tulee ns. tylsä. Olet oikeassa että aina tarvitse olla prikuleen harkittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuaisoita, makuasioita :) Tähän asuun olisi sopinut loistavasti vaikka vaalea Mini Luggage, mutten yksinkertaisesti nyt jaksanut kantaa sitä mukanani :D Toisinaan ne parhaat asut tulee juuri silloin kun heittää vaan nopeasti jotain päälle :)

      Poista
  5. Tuo huivi on kyllä superkaunis ja sopii hyvin simppeliin asuun. Olen saanut sun blogista todella paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja tyylisi miellyttää mun silmää aina vaan. Ihania kokonaisuuksia harmonisin värein, kiitos kivoista ideoista ja asuyhdistelmistä! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi että, ihan mahtavaa kuulla, että saat minulta inspistä pukeutumiseen, parempaa kohtialisuutta ei voisi saada! <3

      Poista