tiistai 5. toukokuuta 2015

Huhtikuun asut

3. Floral

Huhtikuussa tuli julkaistua blogissa ihan ennätysmäärä asukuvia omassa mittakaavassani, lähinnä siitä syystä, että edellisen kuun Espanjan lomalla ennätti kuvata useat asut, jotka vasta myöhemmin pääsin julkaisemaan. Päivän pidentyessä myös arkiasuja Suomessa tallentui kameraan useita. Olen ehdottomasti elementissäni pukeutumisen suhteen juuri keväällä ja kesällä. Haluan tänä vuonna viedä blogiani siihen suuntaan, että saisin sisällöksi entistä enemmän asukuvia ja tietysti matkajuttuja, sen sijaan henkilökohtaisemmat jutut eivät omaan blogiini kuulu. Voitte toki aina jättää kommettiboksiin toiveita, minkälaisia postauksia haluaisitte? Ja löytyykö muuten lempparia asuista? :)

10 kommenttia:

  1. Oiii niin ihania asuja anne!<3 tykkän sun tyylistä niin paljon ja varsinki siitä et sun asusteet on niin klassisia ja kauniita(:
    ja tä sun tiheä postaustahti on nii hyvä! Ootan aina innolla et millohan se annen uus postaus tulee..(: ja lisää asukuvia.. Jooooo!! Mut sellasta täytyy kysyä et ku sullahan on toi mini alexa niin mitä sinne mahtuu sisään? Ku se on niin söppänä et tekis mieli itellekki se hankkia(; mukavaa päivänjatkoa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tuhannesti! :)
      Viime aikoina blogi on kyllä päivittynyt melko tiheään tahtiin.. :D
      MIni Alexaan mahtuu yllättävän paljon! Pieni sateenvarjokin menee näppärästi muiden tavaroisen lisäksi (rahapussi, puhelin, huulikiilto, avaimet). Laukku on aika samankokoinen kuin Mulberryn Lily, mutta Lilyä tilavampi kuitenkin jonkun verran:)

      Kiva kun kommetoit ja mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  2. Kaikki asut ovat täysin makuuni;voisin pukea ne mieluusti ylleni.Mutta suosikkini on kuitenkin ylivoimaisesti tuo lomakuva ,jossa sinulla ruskeat kiilakorkokorkkarit,valkoinen paita ja beige hame (samanmoista olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa,mutta en ole vieläkään löytänyt.Mustana kyllä,mutta se ei kelpaa,beige olla pitää). Minusta se on aivan täydellinen kesäasu.Ja sopii sinulle niin hyvin.
    Postaustoiveista sanoisin,että itseäni kiinnostaa ihmisten vaatekaapit/vaatehuoneet eli miten ne on organisoitu ja koru-ja laukkusäilytys.Mutta ymmärrän toki ,että kaikki eivät halua esitellä omaa kotiaan ja kaappejaan,joten jos tuo napaa,niin kyllä vaan nuo asupostaukset uppoaa aina meikeläiseen. Oikein kivaa loppuviikkoa
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että mahtava kuulla! :) Harmi ettei hametta ole löytynyt, mutta jospa kesää kohti alkaisi liikkeisiin tulla lisää malleja!
      Kiitos ideasta, harkitsen asiaa! Periaatteni on ollut pitää koti ym. Henkilökohtaisuudet poissa blogista... Toisaalta vaatekaapit ovat varmaan ainut asia mikä minulla on aina siisti :D

      Kiitos älyttömästi kirsi kun jaksat kommentoida! ❤️ mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  3. Ihania kesäisiä asuja! Juuri itsekin julkaisin huhtikuun kollaasin, joka oli vähän talvisempi. :D Keltaiset ovat suosikkejani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyypä tulla katsomaan! Keltainen takki kyllä erottuu joukosta..

      Poista
  4. Ihania asuja jälleen! :) suosikki taitaa olla tuo beige&navy, jotenkin vaan tosi harmoninen sävymaailma siinä ja beiget converset toimii! Kaikki nahkatakkiasut ovat myös tosi kivoja <3

    VastaaPoista
  5. Voii eii toi pirteä keltainen! Love it :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen kyllä erottuu muiden vaatteiden joukosta :D

      Poista