torstai 16. huhtikuuta 2015

Vanha kunnon trenssitrenssi Zara (samantyylinen *täältä & *täältä) - farkut H&M - neule *Vila - lenkkarit *Reebok
laukku Mulberry - aurinkolasit *Ray-Ban - huivi Burberry - käsineet H&M

Tykkään klassisesta tyylistä, mutten kuitenkaan ole se kaikista klassisin pukeutuja, en viihdy kynähameissa, kauluspaidoissa tai jakkupuvuissa, mutta vanha kunnon trenssi pitää aina pintansa. Puhumattakaan Mulberryn Bayswaterista tai Burberryn huivista. Olen useasti sanonut, että panostan asusteisiin, tässäkin asussa laukku on vuodelta 2010 ja huivi 2012, eli molemmat ovat olleet jo vuosia käytössä, mutta toimivat edelleen, ja mikä parasta laatu kyllä kestää käyttöä.


Olen fiilispukeutuja, toisinaan kiskaisen päälle collegehousut ja nahkatakin, joskus taas jotain todella naisellista ja välillä tekee mieli pukeutua klassisesti juurikin trenssiin ja muihin klassikoihin. Huomaan makuni muuttuneen jonkin verran viimeisen parin vuoden aikana, nykyään koen monet vaatteet ja yhdistelmät, joita ennen suosin, yksinkertaisesti tylsiksi. Tästä syystä klassikot kaipaavat mielestäni rinnalleen vähän "tätä päivää" kuten citylenkkareita ja revittyjä farkkuja. Reebokin valkoiset lenkkarit piristävät tätä asua heti ja tyyli on heti rennompi eikä niin jäykän klassinen, eli juuri minun näköiseni.

*mainoslinkki

5 kommenttia:

 1. Todella tuovat mukavaa raikautta nuo valkeat Reebokit. Itselläni mustat samanlaiset,sillä menin hommaamaan ne valkeat Niket (hutiostos),niin en vain voinut ostaa sitten valkeita Reebokkeja.
  Minulla on beige ja tummonsininen trenssi, ja ne ovat olleet ahkerassa käytössä. Alkoi harmittamaan kuvasi nähdessäni,kun vuosi sitten myin kaikki Burberryn huivit (ja yhden laukun). Olisi kannattanut yksi säästää...se sopisi niin passelisti tuon trenssin kanssa.
  Kivan ajaton ja supertyylikäs asu,taas kerran.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös juuri katsoin Zalandolla, että näitä popoja on myös mustina, harmi kun oma lenkkarikiintiö on jo täynnä :D Mustat ovat varmasti upeat käytössä :) MIkäs vika Nikeissa on? Itse olen ehkä ihan hitusen yrittänyt kiertää ne Roshet kaukaa, kun tulee kohta korvista ulos :D Mutta mulla on kyllä Nikeltä ihan lenkkikäytössä olevat lenkkarit ja ne ovat kyllä hyvät :)
   Burberryn ruutukuosi on kyllä sellainen, että siihen saattaa helposti kyllästyä...
   Kiitos taas kovasti <3

   Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
  2. Minun Niket eivät ole Roshet,vaan semmoiset tekonahkaiset.Todella kivannäköiset silloin uutena ,mutta niin hiostavat ja nyt parin viikon jälkeen todella kulahtaneet vaikka olen putsannut ja vaihtanut kertalleen uudet valkoiset nauhatkin,mutta jotenkin ne meni kummasti littanaan heti.Harmittaa. Mutta ehkä kesäalesta sitten raaskin ostin valkeat Reebokit:)) Oikein ihanaa viikonloppua
   -kirsi-

   Poista
 2. Myin mun kaksi trenssi pois muutama vuosi sitten kun hurahdin nahka- ja parkatakkeihin! Viime viikolla kuitenkin oli pakko käydä kaupoilla hakemassa uusi trenssi, kun tuli niin kova kaipuu vanhaan kunnon trenssitakkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se maku vain vaihtelee, mullakin oli yhdessä vaiheessa parka-takki buumi, mutta nyt ne ovat taas jääneet vähemmälle käytölle.. Nahkatakki on kyllä lemppari tällä hetkellä, sopii kaiken kanssa :) Vaihtelu virkistää ja trenssi kyllä menee vuodessta toiseen, joten ihan hyvä kaapista löytyä :)

   Poista