perjantai 17. huhtikuuta 2015

Fuengirola beach
aurinkolasit Céline - farkkutakki H&M - mekko oma tekemä - laukku Louis Vuitton - sandaalit Asos

Olen kertonut, että asustin parisen kuukautta Espanjan Fuengirolassa 2009, joten oli selvää, että Puerto Banúksessa lomaillessa, Fuengirolan ollessa kohtalaisen lähellä, oli siellä tietysti päästävä käymään. Yhtenä päivänä lomalla ajoimme ensin taksilla Banuksesta Marbellan keskustaan bussiasemalle ja sieltä otimme bussin kohti Fugea. Bussilla matkustaminen on Espanjassa todella halpaa, mutta melkoisen hidasta bussin pysähdeltyä jatkuvasti pysäkeillä. Hieman myös ihmetytti, kun bussipysäkkejä oli keskellä moottoriteitä.  Matka Marbellasta Fuengirolaan kesti noin puolitoista tuntia, joten kotimatkan päätimme ajaa taksilla. Toisaalta tykkään itse katsella maisemia ja istua bussissa hiljaa, joten kiertoajelu tuli siinä samalla. Vaikka muuten olen kova puhumaan, niin jotenkin autossa istuessa hiljennyn aina pohtimaan asioita omassa päässäni.

Huomaan muuttuneeni ihmisenä todella paljon kuuden vuoden aikana, jo ajatusmaailmani on täysin erilainen kuin tuolloin vaatetyylistä puhumattakaan. Fuengirolan näin täysin eri silmin kuin silloin. Se ei näyttänyt enää niin hyvältä kuin 21-vuotiaana ja sittemmin jonkun verran maailmalla matkatessa olen nähnyt parempiakin paikkoja. Kävelimme pitkin rantakatua ja suomen kieleltä ei voinut välttyä, Suomen liput liehuivat ja olo oli kuin Suomessa kesäpäivänä. En muista, että tilanne olisi vielä kuusi vuotta sitten ollut tällainen, nyt suomalaiset ovat tuntuneet vallanneen koko kaupungin ;) Oli kuitenkin mahtavaa päästä uudelleen käymään Fugessa, kaikki muistot kuuden vuoden takaa palasivat mieleen. Kävimme myös samassa ravintolassa syömässä, josta tykkäsin jo silloin aikanaan ja nappasimme rannalla valokuvia. Vaikken enää Fuengirolaan pidemmäksi aikaa matkustaisi, niin olen kuitenkin kiitollinen ja onnellinen, että ehdin senkin vaiheen elämässäni kokea.

6 kommenttia:

 1. Tuo mekko on todella kaunis! Mulla on liikeidea: rupea tekemään maximekkoja lyhyille tytöille. Täältä löytyy ensimmäinen vakioasiakas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Hahah, ihan hyvä idea muuten, mutta sen verran amatööri olen ettei olisi kovin kannattavaa :D Et uskokaan, kuinka kaua aikaa tuon mekon nyörejen tekeminen vei ja millainen homma se oli silityksineen :D Mutta tämä maksimekko-hamsteri löysi juuri liikkeestä taas yhden uuden maksin, joka ei ole kilometriä liian pitkä, se odotelee minua liikkeessä, joten taidanki vinkata siitä muille lyhyille kunhan käsiini saan :)

   Poista
 2. Siis ensimmäinen ja ihan varmasti AINUT matka tuonne oli vuonna -76! Eihän kukaan täysipäinen voi mennä tuonne enää vuonna 2015! YÖK Halvalla mennää ja menkää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä on sitten hetkinen jo kun siellä kävit ;) Minusta oli kiva käydä "vanhoilla" kulmilla mutten tosiaan viikon lomalle enää Fugeen lähtisi. Miksi mennä ulkomaille, jos haluaa nähdä vain suomalaisia? :D tosin en taida minäkään olla ihan täyspäinen ;) sen sijaan Puerto Banukseen menemme varmasti uudelleen, siellä kun ei näitä kaljaturisteja ollut ja siisti paikka muutenkin :)

   Poista
 3. Aivan ihana asu ja mitkä asukuvausmaisemat! Voisin ottaa koko asun omaan kaappiini, varsinkin tuo maximekon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Ulriikka! :) Ja vitsit mikä kohteliaisuus jos tuo mekko sinullekkin kelpaisi ;D

   Poista