tiistai 14. huhtikuuta 2015

Sporty Sailor



lippis Tommy Hilfiger (täältä) - takki Stradivarius (samantyylinen täältä) - collegepaita Vero Moda 
farkut Zara - lenkkarit Reebok (täältä) - laukku Louis Vuitton 

Suunnittelin täällä kollaasin muodossa naisellisen takin yhdistämistä rennompaan tyyliin ja vihdoin pääsin asun käytännössä toteuttamaan. Kuten sanottu navysininen takkia on todella monikäyttöinen, menee niin rennommassa kuin siistimmässä tyylissä. Takin kanssa yhdistin Vero Modan ankkuri-collegen ja toiset uudet Zarasta löytämäni farkut. Lippis on minusta kiva asuste ja tekee heti asuun sporttista fiilistä ja pelastaa myös silloin kuin tukka ei ole parhaimmillaan. Tommy Hilfigerin lippiksen ostin vuosi sitten ja kieltämättä silloin pohdin tuleeko käytettyä, väärässä olin ja hattu on ollut päässä useat kerrat, hyvä hankinta siis. Sporttimuoti on kovasti omaan makuuni ja viihdyn todella hyvin tällaisissa rennoissa asuissa. Tykkään yhdistellä sporttisuutta ja seilorityyliä keskenään, minusta ne menevät hyvin yhteen, tässä asussa oli vähän fiilis kuin olisi purjehtimaan lähdössä.

 Jalkaan laitoin ensimmäistä kertaa uudet vitivalkoiset Reebokin lenkkarit, jotka löysin Espanjasta nekin hotellin lähellä olevasta kenkäkaupasta. Huomasin nämä haaveilemani popot kenkäkaupan ikkunassa ja oli pakko siestan jälkeen suunnata heti liikkeeseen. Espanjassa tosiaan liikkeet suljetaan keskellä päivää muutamaksi tunniksi ja avataan illaksi uudelleen, tosin kovinkaan monet putiikit eivät ainakaan Banuksessa siestaa viettäneet. Espanjassa eivät aikataulut pidä juurikaan, kun kenkäkaupan oli määrä aueta viideltä ja itse olin paikalla puoli kuudelta, niin myyjätär vasta rauhassa availi ovia. Toisaalta tämä aikatauluissa pysymättömyys ärsyttää meitä suomalaisia, mutta ehkäpä meidän pitäisi edes hitusen ottaa mallia espanjalaisten rennosta elämäntyylistä :) 

Linkit mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. Oi kun kiva kevät kokonaisuus. Ihanan raikas.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo collari, oletko koska sen hankkinut ja mihin hintaan?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. College on valitettavasti jo vuoden vanha, enkä ole ainakaan nyt nähnyt Vertsulla vastaavaa :/ Hinta oli jotain parinkympin luokkaa. Vinkaan jos jossain näkyy samantyyppistä :)

      Poista
  3. Tuo takki on superkiva! Olen ihan ihastunut tuohon A-malliin, mitä tuntuu olevan nyt paljon liikkeellä. Uusi kevättakki, here I come! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin ja päällä ihanan kevyt :) Nyt on kyllä paljon tämän tyylisiä takkeja liikkeissä, eli varmasti löydät omasi :)

      Poista
  4. Haha, multa löytyy samat lenksut ja laukku isommassa koossa. Style setti siis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun lenkkareita ihastelinkin ja pohdin onko ne nämä? :) Mulla alkaa suoraansanottuna Niket ja Roshet tulla korvista ulos, nämä on paljon hienommat, eikös :D Hahah :) Kiitos samoin siis ;)

      Poista
  5. Todella kiva ja ihan sun näköinen asu tämä!! Ja ihanat nuo hohtavan valkoiset Reebokit! ;) Onneks pääsit sovittamaan ja oma kokokin löytyi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vielä on popot valkoiset, mutta kuinkakohan kauan? :D Ajattelin, että ehkä nahka on kuitenkin suht helppo pitää puhtaana... Jep, taisi olla vielä viimeinen pari ja edullisemmin kuin Suomesta, mikä tuuri :)

      Poista