tiistai 21. huhtikuuta 2015

Saturday Casual



takki Stradivarius - neule Esprit - farkut Zara - lenkkarit Reebok - lippis Gant 
laukku Louis Vuitton - käsineet H&M

Enpä olisi uskonut, että vielä huhtikuussa saan vetäistä paksun pooloneuleen päälle ja nahkakäsineet käteen, mutta niin vain sain, sen verran viileää on ollut. Olen jo vienyt kaikki talvitakkini sekä -kenkäni pois eteisestä ja tilalla on vain kevyitä takkeja, lenkkareita ja ballerinoja. Ainoastaan yhdet nilkkurit jätin eteiseen, sillä niitä käytän mekkojen kanssa. Lauantaina lähdin ensin kaupungille kahvittelemaan ohuessa puserossa ja pellavahuivissa, kunne karu totuus iski - vielä ei ole kesä. Täälläpäin myös tuulee usein, joka kylmentää ilmaa entisestään. Myöhemmin samana päivänä vähän ulos kävelemään lähtiessä oli pakko luovuttaa ja kaivaa villapaita esiin vaatekaapin ylimmältä hyllyltä. Tällä viikolla säät onneksi taitavat vihdoin lämmetä, ehkäpä ballerinat saa jo käyttöön? Tykkään keväästä todella paljon ja aina yhtä innolla odotan, kun koivuihin alkaa tulla lehtiä, se viimeistään on merkki kesästä. Toinen kesän merkki on takapihalla rääkyvät lokit, kun ne ilmestyvät kuvioihin ei kesä ole kaukana! 

Reebokin valkoiset lenkkarit ovat olleet käytössä todella paljon viime aikoina, yksi parhaista hankinnoista vähään aikaan, Stradivariuksen takista puhumattakaan. Minusta takki tekee muuten sporttiseen tyyliin kaivattua naisellisuutta eikä asu ole ihan niin lenkille lähtijän näköinen. Viime aikoina en ole paljon muuta käyttänytkään kuin collegepaitoja ja lenkkareita, mukavuus on vienyt täysin mukanaan, lisäksi kun kävelen joka paikkaan, on tämä lenkkarimuoti kyllä niin loistava. Beigeä lippistä etsin joka paikasta, kunnes viimein löysin haluamani Stockmannin nettikaupasta miesten osastolta. Kriteerinä oli vaalean beige väri ilman suurta logoa, eli mahdollisimman yksinkertainen malli. Gantin hattu täytti kaikki kriteerit ja istui päähänikin mainiosti, säätömahdollisuuden ansiosta.  Mitä mieltä te olette lippiksistä? :)

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Kivan rento kokonaisuus. Sellainen jonka voisin kuvitella itsellenikin ylle ihan kevyesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mahtia jos tykkäät! :) Tällainen asu on sopiva rentoon vapaapäivään :)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia jälleen kerran ja kiva kokonaisuus!! Lippikset on kyllä ihan parhaita huonon hiuspäivän pelastajia ;) Pari niitä löytyy täältäkin ja uusin tulokkaani onkin harmaan värinen jonka ajattelin juuri näille keleille kun vielä tarvitsee turvautua aamulla paksumpiin hiuveihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyy sanoa, että vitisit että kaipaan jo ulkomailla kuvailemaan ihaniin maisemiin, mutta ihan kivoja paikkoja täältä Suomestakin löytyy, ehk niitä en vain osaa arvostaa tarpeeksi...
      Tämän lippiksen sävynä luki muuten harmaa, mutta olin tehnyt tutkimustyötä että beige on, tosin harmaa lippis olis myös aivan ihana! :)Taidan pärjätä ainakin toistaiseksi näillä kahdella :D Laitappa pian asukuvia uutukaisestasi ;)

      Poista