maanantai 13. huhtikuuta 2015

Puerto Banús photo diary - part 1





Yllä sekalaisia kuvia upeasta Espanjan Puerto Banúksesta. Usein ulkomailla en muista ottaa valokuvia, keskityin kaikkeen muuhun ja haluan nähdä kaiken omin silmin, en linssin läpi. Koska valokuvaus ei ole myöskään intohimoni jää kamera liian usein ottamatta esiin. Ilokseni kuvia koneelle siirtäessä niitä löytyi kuitenkin jonkun verran, sen verran upea paikka nimittäin kyseessä, että olisi ollut sääli, jos en olisi päässyt siitä teille näyttämään kuvien muodossa. Antaa siis kuvien puhua puolestaan - upeita jahteja, merellisiä maisemia, aurinkoa, lounasta ulkona, maistuvia drinkkejä, hiekkarantaa... Kaikki mitä täydelliseltä lomalta vaaditaan :)

10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Tuli nälkä noita ruoka-annoksia katsellessa,sillä muistan miten hyvälle tomaatit,kurkut ja ylipäätään kaikki vihannekset aina masituvat Espanjassa,Kreikassa,Italiassa ja Ranskassa. Saavatko ne siellä niin paljon enemmän auringon valoa,että ne ovat kertakaikkisen täyteläisen makuisia.
    Minun on pakko aina välillä katsoa ja iahstella tuota lomakuvaa,jossa sinulla beige mekko ,valkea pusero ja ihanat ruskeat kiilakorot,sillä siinä kuvassa on kaikki niin kohdillaan. Tykkäsin niin paljon siitä asusta,että ensimmäistä kertaa naputtelin Zalandolta tilauksen.Olen ennen tilannut vain Bootzilta,mutta en löytänyt sieltä sopivia kokonaisuuksia sinun tyylin "varastamiseen".
    Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olet oikeassa, vihannekset ja hedelmät ovat ulkomailla niiiin hyviä! Varmaan yksi syy on se, että ne saavat siellä kypsyä rauhassa eikä kuljetukseen mene aikaa, Suomeen kun hedelmät pakataan lähes raakoina ja kypsyvät kuljetuksen aikana. Pakko kyllä sanoa, ettei ihna salaattilinjalla menty viikkoa, vaan pizzaa tuli syötyä monesti :D

      Voi että, et tiedäkään kuinka otettu olen sanoistasi! <3 Toivottavasti tilaus menee nappiin! :) Onneksi Zalandolla on sekä toimitus että palautus ilmaista, joten ei niin paljoa harmita jos joutuu palauttamaan/vaihtamaan. Itse tilaan eniten Zalandolta ja olen kyllä ollut tyytyväinen.

      Ihanaa viikko sinullekin! <3

      Poista
  2. Upeita kuvia! Voi mikä kesäkaipu, ja etenkin ulkomaa-kaipuu!! Pääsisipä pian itsekin jonnekin lomailemaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onneksi kesä on täällä Suomessakin ihan kulman takana! :)

      Poista
  3. Siis todella upeita kuvia taas!! :) onneksi kuukauden päästä "löhöloma" Bodrumissa koittaa. Syyskuussa tarkoitus olisi lähteä joko Barcelonaan tai Marbellaan, mutta näitä kuvia katsellessa alan kyllä vahvasti kallistua Marbellan puoleen :D mies tosin on Barcelonan kannalla, jotdn täytyy kyllä ylipuhua hänet :D matkavinkkejä otetaan mielellän vastaan, ja tietty lisää lomakuvia ;)
    -tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No ei ole sinullakaan enää kauaa aikaa matkaan, jo matkan odottelu ja suunnittelukin on niin kivaa :)
      No teillä on vaikea valinta, itse olen käynyt molemmissa ja ovat kuitenkin aika erityylisiä vaikka samaa maata ovatkin. Meilläkin on itse asiassa suunnitteilla muutaman päivän miniloma syksyllä Barcelonaan, kun anoppi täyttää pyöreitä, mutta en tiedä vielä pääsenkö lähtemään. Itse tykkään ehkä hitusen enemmän Marbellasta ja juuri Puerto Banuksesta, se on niin siisti ja leppoisa paikka. Barcelonan ollessa suurempi kaupunki se on myös levottomampi. Mutta riippuu toki mitä lomalta haluaa, meillä kun pitää olla muiden juttujen lisäksi myös hienoja autoja (mieheni tekee videoita) ja niitä taas on kohteissa, joissa on rikkaita ihmisiä. Mutta joo tykkään molemmista kohteista ja Espanjasta ylipäätään, joten menette kumpaan tahansa on valinta hyvä, heh :)

      Poista
  4. Ihania kuvia, Puerto Banus näyttää upealta! :)

    VastaaPoista