maanantai 6. huhtikuuta 2015

Floral




takki Stradivarius - pusero & farkut Zara - laukku Louis Vuitton - ballerinat Texto - aurinkolasit *Ray-Ban

Tässä vielä toinen asu Espanjasta keltaisen takin kanssa, tämän jälkeen säät alkoivatkin lämmetä ja tätä takkia ei matkalla enää tarvittu. Itse asiassa nämä kuvat on otettu aamulla, kun kävimme taas ostoskeskuksen Starbucksissa aamukahvilla, takki alkoi olla jo heti aamusta liikaa, mutta edellisenä päivän ollessa viileä en osannut yhtään varautua sään lämpenemiseen. Takki pääsikin melko äkkiä laukkuu ja suuntasin hotellille vaihtamaan päälle jotain farkkuja viileämpää. Ensimmäisen päivän shoppailureissulta tarttui Zarasta mukaan tämä kukallinen pusero. Olin ajatellut hankkia jonkin värikkään puseron ja ihastuin tähän kyseiseen ensisilmäyksellä. Samaa paitaa olisi ollut myös astetta neurtaalimmassa sävyssä, mutta valitsin tämän kirkkaamman värisen version. Uusi takki ja pusero sopivatkin täydellisesti yhteen, vai mitä sanotte? Säätietoja katsoessani vihdoin täällä Suomessakin alkavat ilmat taas lämmetä, eli tätä comboa pääsee pian käyttämään täälläkin :)

12 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus.tuo takki on vain mielettömän tyylikäs ja ihana piristys. Tykkään kyllä puserostakin.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas Kirsi!! <3 Keltaista takkia en ole vielä uskaltanut Suomessa käyttää :D

      Poista
  2. No hello kaunokainen!!! Aivan kertakaikkisen upea värimaailma asussasi. Tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hello toinen <3 Kiitos kovasti! :) Tänä vuonna aion käyttää enemmänkin värejä :)

      Poista
  3. Jälleen ihania kuvia ja tyylikäs asu, sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jennifer! :) Kuvat on melko pikaisesti otettu, taitaa nämä Espanjan maisemat tehdä tehtävänsä :D

      Poista
  4. Älyttömän kaunis asu! Tuo takki menee niin raikkaasti yhteen tuon kukkapaidan kanssa:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! :) Sinulta sitä saakin paljon inspiraatiota värejen käyttöön, joten kiitos ihanasta blogistasi (tiedän, että pitäisi kommentoida sinne enemmän, yritän parantaa :D)

      Poista
  5. Moikka! Mitä pidit Marbellasta? Suosittelisitko sinne noin viikon lomaa? Onko siellä hyvä shoppailla merkkituotteita jne.? Marika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Tykkäsin kyllä ja Espanja maana on muutenkin lähellä sydäntäni. Mehän olimme siis tarkalleen ottaesn Puetro Banuksessa, joka on Marbellan keskustasta 5-10 km matkan päässä :) Marbellassa kävimme kerran ja siellä kävin vain Massimo Duttilla ja Zarassa, en osaa sano mitä muita putiikkeja löytyy :) Mutta Banuksessa on merkkituotteita monen monta liikettä :) Riippuu mitä merkkituotteita tarkoitat?? Omasta mielestäni viikon loma on aina liian lyhyt :D

      Poista
  6. Aaaaa, toi rotsi on niin kaunis, ja mikä keltainen sävy! <3 Keltainen on mun uusi himotusväri, etenkin keväällä ja kesällä se toimii upeasti. :)

    VastaaPoista