lauantai 17. tammikuuta 2015

Today I'd like to wear…

mokkatakki Mango (-50%) - laukku Céline Nano Luggage - mekko Mango 
aurinkolasit Céline - nilkkurit Shoe Shi Bar  (-19%)

Kevät on tosiaan kovasti mielessä tässä osoitteessa. Mikäli sää olisi vielä hitusen enemmän plussan puolella pukisin tänään kollaasissa näkyvän asun päälle, tässä pohdinkin josko tarkenisi muhkean huivin ja paksujen sukkahousujen kanssa ulos näin, mutten vielä taida uskaltaa. Tyttömäinen mekko ja biker-nahkatakki ovat yksi suosikkiyhdistelmistäni, vastaavia asuja tulen varmasti käyttämään tulevana keväänä useasti. Beige mokkainen biker-takki on mustaa pehmeämpi, mutta siinä on kuitenkin asennetta. Itseltäni löytyy lähes vastaava takki, muttei se ole tainnut blogin puolella näkyä? Mangon printtimekko, joka myöskin kaapista löytyy, tulee varmasti olemaan säiden lämmetessä yksi suosikkivaatteeni, juuri eilen tätä yhdistelmää sovitin ja todella hyvin sopivat mekko ja takki keskenään, sillä mekossa on hitusen beigeä. Enää ei puutu kuin Célinen Nano Luggage ja kaikki asun elementit kaapista löytyisivät. Olen muuten iskenyt silmäni nyt täysin mustaan Nanoon ;) 

Tähän aikaan vuodesta on muuten hyvä alkaa hankkimaan jo seuraavan kauden vaatteita, sillä nyt niitä saattaa saada hyvin alennuksin. Kollaasin takki on tällä hetkellä Boozt.comilla puoleen hintaa ja lisäksi monia muita Mangon tuotteita hyvissä alennuksissa täällä! Boozt myös tarjoaa viikonlopun ajan aletuotteista 15% lisäalennuksen, kun ostokset ylittävät 118€.

Linkit mainoslinkkejä!

10 kommenttia:

  1. Nuo kaikki huolisin myös itselleni, mutta tuo laukku!!❤️ Niin toivon, että se eksyisi mun luo kevääseen mennessä:D Bangkokissa hintaa tosiaan oli hieman enemmän.. Tää on muuten eka kerta kun kommentoin, vaikka päivittäin luen:D
    T. Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anna kiva kun nyt kommentoit <3 Ja tuo laukku on superihana! Olen pitkään miettinyt hyvää sävyä siihen, mutta kyllä se on musta. Mietin myös vaaleaa, mutta se olisi liian samanlainen Minin kanssa ja punaista ja sinistä, mutta tiedän ettei niille taas tulisi tarpeeksi käyttöä. Joo yleensä noissa kaukomaissa on kalliimpaa, kun tosiaan kuljetus maksaa :/ Jospa Luxbagista löytyisi? :) Itse aion kyllä suunnata taas heti Célinelle kunhan Cannesiin pääsen!

      Poista
  2. Tuo Nano on ihana! Itse iskin juuri silmäni Guccin Bamboo Shopperiin mustana ja mini-koossa, nuo pienet laukut on vaan niiiiin söpöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! :) Ja tosi suloinen tuo Guccin laukku, Googletin heti! Cannesista löytyy myös Guccin liike ja ikkunan takaa ihastelin sitäkin! Täytyykin ensi kerralla tehdä postaus shoppailusta Cannesista, pari vuotta ollut jo mielessä, mutta aina se kuvaaminen on jäänyt..

      Poista
  3. Hei mikä koko sulla on tuosta Mangon takista?:) Haaveilin joo viime keväänä mokkabikerista, mutta se jäi jotenkin kauppaan, kun ajattelin, että on liian rock omaan tyyliini.. Huomaan kuitenkin edelleen ihastelevani kyseistä vaatekappaletta, joten nyt kun hintakin on noin halpa, niin laitoin tilauksen menemään. Tilasin S:n, mutta heti alkoi epäilyttää, että onko sittenkin liian iso mulle.. Pitääköhän laittaa XS:kin tilaukseen, etteivät nämä vaan kerkeä loppumaan..:/ Kiitos jo etukäteen avusta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei siis ole tuo ihan sama takki, vaan tuosta edellinen malli! Kaikissa Mangon takeissa käytän kokoa XS, joka on bikerissakin sopiva, ei ainakaan yhtään isompi saisi olla! Toisaalta Zaran musta biker on kokoa S. Mutta sinuna ottaisin takin samassa koossa kuin muutkin Mangon takkisi niin uskon että sopii :) Ja voisin hyvin kuvitella tuon takin sinulle, varmasti sopisi loistavasti vaikka rentojen farkkujen ja raitapaidan kanssakin :) Minäkin aina kuvittelin, ettei tuon tyyppiset takit ole itseäni varten, mutta kuinkas kävikään, bleiserit jäivät kaappiin roikkumaan ja bikerit tulivat tilalle :D

      Poista
    2. Aah, tosiaan, luin vähän hätäisesti näköjään :D Mutta kiitos avusta, tilasin nyt vielä XS:kin, toivottavasti jompi kumpi on hyvä! Voin kyllä nähdä takin jo monen asun kanssa, joten eiköhän se omaan tyyliinikin taivu.. Sulla nuo bikerit näyttää tosi ihanilta! :)

      Poista
    3. Innolla jään odottamaan sinun asuja bikerin kanssa! :)

      Poista
  4. Juuri eilen haaveilin, että omalla iiiiihanalla nahkatakilla jo pärjäisi ulkona - onneksi kevättä kohden menossa ;-) tuollaista vaaleata olen kanssa himoinnut, perus konjakinruskea olisi myös upea <3 mutta ehdottomasti bikermallia.

    Ja nano luggage<3
    Ps. Saan melkein jokaisesta sun postauksesta lisää "haluan"- juttuja , ei hyvä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pian pärjää nahkatakilla, aika menee niin äkkiä ja tammikuukin kohta ohi! :)

      Hahah, eikä :D Vaarallista blogejen lukeminen ;) Mun on pakko saada tuo Nano, taitaa tänä(kin) keväänä lähteä kaksi laukkua reissuista mukaan :D

      Poista