keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Ostoslistalla

Tammikuussa alan itse hiljalleen odottaa kevättä ja kaivata tosissani kevät- ja kesävaatteita sekä haaveilla jostain uudesta garderobiini. Tein kollaasiin pienen listauksen, mitä haluaisin, tarpeesta en voi todellakaan puhua, sillä uusia vaatteita tuli viime vuonna hankittua jonkun verran, joten mitään suuria aukkoja ei kaapissani ole. Jotain uutta kuitenkin kaipailisin vanhojen vaatteiden rinnalle. Hankinnat aion tällä kertaa jättää suurimmilta osin kevään ulkomaanmatkoille.

farkut *Topshop - lenkkarit Massimo Dutti - maksimekko *Selected Femme  
huivi Louis Vuitton - farkkuliivi *Only

Farkkuliivi olisi aivan ihana kaveri mekoille ja toisi asuihin vähän jotain pientä ekstraa. Esimerkiksi valkoisen maksimekon, joka myös listalta löytyy, kanssa se olisi aivan ihana. Mekon kanssa toisin ehti jo käydä niin ihanasti, että täydellinen löytyi jo ja se kaapissa odottelee lämpimiä kelejä. Farkkuliivin lisäksi toivoisin uusia kevääsen sopivia hieman vaaleampia farkkuja. Topshopin tummat farkut ovat olleet liimautuneina jalkoihin viime ajat, joten ehdottomasti haluan toiset farkut samaiselta merkiltä. Farkkujen puoleen käännyn *Zalandon valikoimiin, mutta hetken ajattelin odotella, jos kevääksi tulisi jotain uusia pesuja.

Massimo Duttin nettisivuilla törmäsin aivan ihaniin beigeihin lenkkareihin, jotka voisin hyvin kuvitella itselleni vaikkapa trenssin ja farkkujen kaveriksi, vaikken muuten ole ihan kauheasti vielä vastaaville kengille ehtinyt lämmetä. Beiget lenkkarit ovat minusta jotenkin naisellisen näköiset ja kivaa vaihtelua Converseille. Näitä aion ehdottomasti metsästää keväällä niin Espanjasta kuin Ranskastakin, sillä molemmista kohteista merkin myymälät löytyvät.

Louis Vuittonin Monogram shine shawlista olen alkanut haaveilla ihan tosissani, vaikken muutama vuosi sitten vielä tykännyt siitä laisinkaan - niin se mieli muuttuu! Olen pohtinut kollaasissa näkyvän Gold -sävyn sekä suositun Beigen välillä ja alkanut kääntyä ensimmäiseen. Huivi olisi ihana niin keväällä nahkatakin kanssa kuin kesäilloissa mekkojen kaverina. Tämähän olisi loistava matkamuisto Espanjasta,  Puerto Banúksestakun Vuittonin myymälä löytyisi...

*mainoslinkkejä!

9 kommenttia:

  1. Ihana kollaasi! Valkoinen maksimekko olis kyllä ihan must have!
    Mulla on tuo Louis Vuittonin kultainen huivi, on kyllä täydellinen! <3

    VastaaPoista
  2. Ps. Kesällä kun ostin tuon huivin, niin myyjä sanoi että suosittua beigeetä huivia on viimeinen jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen maksimekko jäi viime kesänä älyttömästi harmittamaan kun en ostanut erästä Mangon mekkoa, onneksi ehdin napata tasan saman mekon nyt itselleni Mangon outletista ja mikä parasta pituuskin oli hyvä tälle pätkälle ilman lyhentäistä! :D

      Kiva kuulla, että sinulta kyseinen huivi löytyy, onko pysynyt hyvänä? Minä haluaisin nimenomaan tuon shine -version, jos se kestäisi vähän paremmin! Itse kyllä katselin beigeä syksyllä kun ostin Favorite laukun, eli silloin ainakin oli ihan hyllyssä sitä. Ja nettisivuiltakin löytyy, eli kuuluu ainakin valikoimiin. Jospa oli tuolloin kesällä viimeinen?

      Poista
    2. On pysynyt todella hyvänä! Mulla on toinenkin huivi, se suosittu sininen denim huivi, mutta siihen tuli heti langanvetoja. :(

      Ahaa, beigeä on tullut sitten lisää. Käsitin ettei sitä enää tule.

      Mulle tuli nyt pakkomielle saada kesäksi valkoinen mekko tai hame. Ihanaa olla nainen. ;)

      Poista
    3. Kiva kuulla, vähän ristiriitaisia juttuja olen huivista lukenut. Mutta käyttöönhän se tulee ja kaikkihan kuluu käytössä :D Jännä, että denim huiviin tulee sitten herkemmin langanvetoja. Kiitos kun kerroit kokemuksia! :)

      En sitten tiedä onko kyseessä joku uusi beige? Itse kuitenkin tykkään enemmän kullansävystä kun beige on enemmin kaksivärinen, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

      Valkoinen on ehdoton kesällä rusketuksen kanssa, eli tottakai tarvitset jotain valkoista ;)

      Poista
  3. Ihanaa huomata etten ole ainoa joka jo tammikuussa fiilistelee kevättä! ;) Uusi keväinen huivi kummittelee omallakin ostoslistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, et todellakaan ole ainut! Mulla tää keväänodottelu alkaa aina heti tammikuussa. Kävin jo kyselemässä milloin tulee sandaaleja kauppoihin ja yleensä tässä vaiheessa etsin jo shortseja ym :D

      Poista
  4. Täällä myös kevään ostoslistaa kehitelty! :) Ja malttamattomana odottelen jo uutuuksia kauppoihin. Revityt farkut, valkoista ja lenkkarit (haha, ihan varmasti tarvin vielä yhdet ;D) on ainakin listalla, erääseen Malene Birgerin huiviin olen myös silmäni iskenyt. Ja niin, laukuista puhumattakaan ;)

    Onneksi Tukholman reissu odottaa jo ihan kulman takana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuussa on hyvä hetki alkaa miettimään kevättä :D Itse odotan eniten kesävaatteita, maksimekkoja ja aurinkolaseja! Tosin terenssikin kyllä kovasti hokuttaa, se on vaan niin lyhyt aika kun sitä ehtii käyttää (varsinkin kun olen yli puolet toukokuusta reissussa)
      Sun lista kuulostaa hyvältä! :) Laukkuja en nyt tähän listaan laittanut, kun sen lista tein jo erikseen :D

      Poista