perjantai 30. tammikuuta 2015

New Bracelets



Rakastan erilaisia rannekoruja, mutta jotenkin hassusti niidenkin käyttö aina talvisin vähän unohtuu ja korut tuntuvat hukkuvan villapaitojen hihoihin. Keväällä ja kesällä taas rannekoru kuuluu lähes asuun kuin asuun ja tekee sen viimeisen silauksen. Eniten tykkään aitonahkaisista rannekkeista, joita minulta muutamia löytyykin, suurin osa on Massimo Duttilta. Koruvalikoimaani tuli eilen postissa aivan ihania koruja (Instagramissa hieman esimakua), joista kirjoittelen ihan varmasti teillekin, mutta ennen kuin saan nämä uutukaiset kuvattua, ajattelin esitellä muutaman rannekorun, jotka olen löytänyt nyt lähiaikoina aleista.

Ensin kierrellessäni ystäväni kanssa Sokoksella löysin sattumalta Snö of Swedenin konjakinruskean nahkaisen rannekkeen kultaisin yksityiskohdin -70% alennuksella, tosin vaikka alennus olikin suuri ja korulle ei paljon hintaa enää jäänyt, pohdin silti todella pitkään sen ostamista. Lopulta koru lähti kuitenkin kassan kautta kotiin. Samaisella reissulla huomasin saman merkin siron kullanvärisen sydänrannekorun, joka oli sekin -70% alennuksessa, silloin en korua ostanut, mutta se jäi kaivelemaan mieleeni. Myöhemmin kun treffasin kampaajaani kiinalaisen ruoan merkeissä kaupungilla, päätin samalla piipahtaa katsomassa josko koru olisi vielä jäljellä, ja siellähän se minua odotteli! Taas pohdin ja pohdin ostaako vai ei, minulle on usein todella vaikeaa tehdä päätöksiä ja pohdin pitkään jopa edullisia ostoksia, sillä yritän viimeiseen asti välttää huteja. No kuten kuvasta näkyy koru lähti superedullisesti kotiin. 

Monesti joku tuote jää mieleeni, kun olen pohtinut sen hankkimista niin kauan, että se on siinä välissä jo ehditty myydä loppuun. Näin kävi nahkaisen Stylesnobin niiten koristellun rannekkeen kohdalla, jota katselin *Booztilla useat kerrat ennen joulua, mutten tuolloin raaskinut korua tilata. Tottakai kun lopulta ajattelin tilauksen tehdä, oli koru loppuunmyyty, niin tyypillistä! En kuitenkaan saanut sitä mielestäni ja lopulta kävi niin hyvä tuuri, että löysin sen ruotsalaisesta nettikaupasta Isa Couturelta -71% alennuksella! Alennus oli niin älytön, että tilasin korun sekä nudena että mud -sävyssä. Toimitus oli todella nopeaa ja postikuluja ei tullut ollenkaan, lisäksi tilauksen mukaan oli laitettu yllätyksenä kangaskassi, joka meneekin minulla loistavasti ompelukassina tai miksei vaikka rannalla.

Ajattelin käyttää koruja niin yksittäin kuin sekoitella keskenään. Tällä hetkellä mieleeni on tyttömäisten korujen sekä ronskin nahan ja niittejen yhdistäminen. Aikamoisia löytöjä olivat nämä mielestäni, kun ajattelee, että sain kaikki korut sillä hinnalla mitä normaalisti yksi olisi maksanut!

Ps. Kevään kunniaksi aion karsia asusteitani ja ajattelin kysellä haluatteko tuotteita tänne blogin puolelle myyntiin (tosin hetkinen saattaa mennä ennen kuin ehdin tuotteet kuvata)? Myyntiin menossa ainakin kahdet Marc by Marc Jacobin korvakorut, Gantin harmaa villahuivi, Stylesnob Cika -ballerinat, Louis Vuittonin Azur Pochette...

12 kommenttia:

  1. Tottakai kiinnostaa :) Varsinkin LV. Mkä sen ovh hinta on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! :) Mutta tosiaan siinä voi mennä ennenkuin ehdin tuotteet kuvata,mä kun en oikeastaan koskaan ole kotona valoisaan aikaan :/ Tarkoitatko ovh. tällä hetkellä? Uusi malli taitaa olla joku 340€? Mulla on se edellinen malli, jossa ei ole sisätaskua.

      Poista
  2. OOO taas on ollut alehaukka vauhdissa, hyvä Anne!! ;) aivan ihana tuo siro kultainen Snö! (Ja myöskin tuo toinen, itsehän omistan kyseisen sekä tuon että nuden värisenä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä oon toisinaan oikea alehaukka kyllä, mutta jos laukuista puhutaan niin en :D Tänä talvena aleissa onkin onnistanut, vaikken yleensä alennusmyynneistä edes välitä! Tuolle sydänkorulle jäi hintaa vain joku 8€, mutta silti pohdin ja pohdin raaskinko nyt kuitenkaan... :D Vau tuo Snön nahkaranneke on varmasti upea nudena! Tuolla ei ollut kuin yksi näitä konjakkisia ja sitten valkoinen ruusukullalla.

      Poista
  3. Tuli näistä koruista mieleen, että yhdisteletkö hopeaa ja kultaista? Itse olen todella tarkka esimerkiksi laukun ja takkien metalliosien väreistä korujen kanssa. En missään nimessä voi laittaa laukun kultaisten metalliosien kanssa hopeita koruja. Joissakin tämä mun ''fanaattisuus'' aiheuttaa ihan kauheaa ihmetystä :D Joskus tuntuu kyllä itseltäkin hieman naurettavalta, kun esim. neverfullissa metalliostat on niin pienet, muttei silti puhettakaan että laittaisin hopeat tai ruusukultaiset korut.. Toivottavasti en ole ainoa!

    Ihania koruja olet löytänyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös ÄLYTTÖMÄN tarkka ja en halua yhdistää hopeaa ja kultaa, joten et todellakaan ole ainut :D Minusta ne eivät vain sovi yhteen. Ainut poikkeus minkä voin tehdä on Mini Luggage, jonka metallit ovat "mustanhopeat" sen yhdistän kultaan. Mutta laukun metallit ovat livenä niin huomaamattomat että sen kestän :D Mulla on tosi vähän muun värisiä koruja kuin kultaisin, löytyy kyllä ruusukultainen ja hopean värinen kello, mutta ne ovat aika harvoin käytössä... Ja joo saan itsekkin ihmettelyä tästä samasta asiasta :D

      Kiitos! :)

      Poista
  4. Todellakin oot tehnyt hyvät löydöt! Noihan sopii tosi hyvin kimppaan BESO:n helyjen kanssa, sulla on pian kyynerpäihin asti kädet täynnä roinaa, haha... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enkös! Ja sopii loistavasti BESOjen kanssa, just viikonloppuna näitä keskenään yhdistelin :)

      Poista
  5. Laita ihmeessä tänne myyntiin =) Mua kiinnostaa usea=)
    -Susan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, että kiinnostusta löytyy! :) Laitan varmasti jossain vaiheessa kevättä, mutta siinä voi kestää kun kuvaaminen on päivätöissä käymisen rinnalla on ihan pikkuisen vaikeaa..

      Poista
  6. Tänne vain myyntiin :) LV kiinnostaa kovasti!
    -Pauliina

    VastaaPoista